Intalnire RENO NATIONALA nr. 11 - Buzau, 26-28.09.2008 - Hotel CIUTA
![]() ![]() ![]() |
Intalnire RENO NATIONALA nr. 11 - Buzau, 26-28.09.2008 - Hotel CIUTA
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Hehe... Hai, fie, facem cum vreti voi...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca iese Buzau sa ma treceti pe lista...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cam departe
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
Nu delta!
Tantari multi si drum lung. ![]() Undeva prin Buzau,poate vulcanii noroiosi! |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
N-ai ce face mai mult de o ora la vulcanii noroiosi...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu prea gasesti multe obiective turiste in zona asta in afara de vulcani si o manastire...Daca sa doreste o intalnire bazata mai mult pe stat,relaxat& drink este ok zona..daca se doreste a se vizita multe obiective turistice nu recomand zona...
|
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Am inteles. Dimineata nu facem gratar - dar inseamna ca vom face dupa-amiaza si seara => multeeeeeeeeeeeee dicarbocalm+triferment+altele pe tema
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Nemaivorbind de algocalmine si zeama de varza sau castraveti murati...
![]() PS: Si un gratar acoperit si incapator ar fi pe lista de "must have", precum si un loc de stat in aer liber, la fel de acoperit... ![]() This post has been edited by xcristina: 2 Jun 2008, 16:34 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
xcss |
![]()
|
In plus, ar trebui sa fie un loc cu suficiente locuri de parcare si pe cat posibil fara telefoane in camera...
|
--------------------
-
-
|
|
semit |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Propunere 1 = Pensiunea Varlaam*** are 20 de camere dispuse pe trei etaje. La primele doua etaje sunt 2 apartamente, 2 single, 3 camere duble, 5 cu pat matrimonial, toate cu baie proprie si TV. Cele 6 camere de la etajul al treilea sunt mansardate (doua bai comune), colorate in albastru si verde, pentru o atmosfera plina de viata.
Propunere 2 = Aflata langa padurea plina de tei, pensiunea pune la dispozitia dumneavoastra tot confortul si linistea pe care o cautati. Capacitatea de cazare este de 21 camere duble si 2 camere triple, toate echipate cu bai proprii si TV cu cablu. + http://www.casacutei.ro/ Propunere 3 = Pensiunea dispune de 16 camere double de cazare si un apartament. Cazarea este asigurata in camere spațioase cu grupuri sanitare individuale și dotări numeroase: telefon, mini-bar, televizor, internet, etc. Apartamentul are o suprafața de 110 m² și este dotate cu aer condiționat. Este format din doua dormitoare separate (un pat matrimonial si doua paturi separate), o sala de oaspeți, si o baie dotata cu cada si cabina de duș. + http://www.casa-matei.ro/ ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
casa matei
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
dar numai pt voi sa fie aproape....la restul(adica doar eu) nu va ganditi
![]() ![]() This post has been edited by rcosmin: 2 Jun 2008, 18:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
e frumoasa casa matei, dar
CODE pentru siguranța alimentara a oaspeților, este interzisă cu desăvârșire introducerea de alimente si băuturi personale din exteriorul Pensiunii Casa Matei. adica nu mai putem face gratar cat pentru toata somalia? ![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
semit |
![]()
|
Casa Matei a picat din motive evidente ... sa vedem si alte propuneri daca exista
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
arata foarte bine casa matei, pacat ca nu se poate acolo. merita totusi incercat un telefon.
noi tare nu cred ca venim oriunde s-ar face intalnirea, pentru ca data este aproape de data prognozata pentru nasterea copilului ![]() This post has been edited by manucu01: 2 Jun 2008, 18:57 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
14scaune. Parcarea pensiunii e mica, dar in drum este loc pt. poza de grup (apropo de intalnirea de la Frasin).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
semit |
![]()
|
cred ca baia comuna va diminua sansele ca "14 scaune" sa fie aleasa catre 0
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
cmandrei |
![]()
|
Mda
![]() Nr.camere: 19 (in 2 vile); Nr.loc:50 ; Grup sanitar: 1 la 5 camere/camere cu grup sanitar propriu; Se pare ca sunt totusi camere cu baie comuna ... dar si 1 la 5 camere ... adica 1 toaleta la 10 oameni e putin cam ciudat dupa parerea mea ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Mare dreptate ai. Sterge linku', sterge linku'! Io am fost cu vreo 2 ani in urma... Fiind doar trei familii in toata pensiunea, n-am sesizat impedimentu'.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
M i h a i |
![]()
|
In weekend o sa pun eu niste poze cu cateva moteluri interesante de pe acolo..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
parca ar merge o locatie unde sa stam la taclale o zi intreaga.. ca nu am prea am apucat sa povestim la intalnirea offroad
2 Jun 2008, 21:02: QUOTE(BigEdy @ 2 Jun 2008, 16:40) bigedy, mai lung ca la fantanele nu cred ca va mai fi ![]() This post has been edited by sadi: 2 Jun 2008, 20:02 |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
Sadi ai dreptate in privinta drumului dar sa spui ca nu am stat de vorba la intalnirea offroad nu e adevarat.
Dupa cate imi aduc aminte unii dintre noi au ras cu lacrimi sambata seara (nu dau nume din motive de ban ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
sadi |
![]()
|
uitasem de promisiune (ban)
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(BigEdy @ 2 Jun 2008, 20:18) Sadi ai dreptate in privinta drumului dar sa spui ca nu am stat de vorba la intalnirea offroad nu e adevarat. Dupa cate imi aduc aminte unii dintre noi au ras cu lacrimi sambata seara (nu dau nume din motive de ban ![]() eu sambata seara nu am"ras cu lacrimi"am plans cand am vazut ca mi-a cazut masca(capacul)care astupa lampa spate stanga(in portbagaj) dupa offroad-ul ametitor pot spune ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
xcss |
![]()
|
Pentru acuratete, mentionez ca nu era sambata seara rasul cu lacrimi... ci duminica dimineata... asa, pe la 4:30...
![]() This post has been edited by xcss: 2 Jun 2008, 21:03 |
--------------------
-
-
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
POZE:
1. DRK - http://azteca2.d3vil.ro/upload/2008_09_drk.zip 2. DIL - http://s6.transfer.ro/storage/Ciuta-54377.rar 3. HELLCAT - http://s4.transfer.ro/storage/Ciuta_11-81595.rar 4. CMANDREI - http://s6.transfer.ro/storage/Ciuta_cmandrei-a31c4.rar (544.9Mb) Locatia intalnirii nationale Nr 11 a fost Hotelul CIUTA, Buzau in ultimul week-end al lunii septembrie 2008, adica 26-27-28.09.2008 ![]() Exista 27 de camere duble cu pat matrimonial si 8 camere duble cu 2 paturi. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:51 |