s-a dus turbina,ajutor va rog!
![]() ![]() ![]() |
s-a dus turbina,ajutor va rog!
adrian mgn |
![]()
|
||
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|||
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
da asa e la megan 2 e cu geometrie variabila.....da cu ce e mai buna geometria variabil decat cea fixa?
|
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
- TM 30 DAS
2003 azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mai reduce din lagul turbo.
Cand vrei sa accelerezi brusc constati ca motorul reactioneaza cu intarziere. La geometria variabila acest lucru este contracarat de modificarea pozitiei vanelor care micsoreaza spatiul de curgere a gazelor, producand o viteza mai mare de rotatie elicei turbinei. This post has been edited by $$ilvviu: 26 Jun 2008, 13:25 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
nu stiu daca este offtopic dar nu pot sa ma abtin sa nu te intreb, oare a crapat din cauza remaparii ?
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.386 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai rezolvat? Cum merge?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
noney |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 August 09 ![]() |
ce ai facut pana la urma? s-a dus si la mine turbosuflanta. am un motor 1.9 dci, 74 kw 2002,model break. se potrivesc oare de pe alte modele. are cineva idee de cateva modele compatibile. ms mult
am iesit de pe autostrada si a inceput sa fluiere turbina. am mers cu ea incetisor pana cand am observat un nor mare de fum negru in urma mea chiar si la turatii de 2000. am vrut sa opresc motorul dar surpriza!!!!!!!!!!!!!! Cu cheia in mana sa turat la 5 mii si nu stiam cum sa o opresc plus ca facea un zgomot si un fum de au fugit toti oamenii din zona sa nu explodeze. am oprit BESTIA in viteza si cu frana, dupa 30 de sec cand mi-am revenit din panica. Motorul a scapat dar unde gasesc turbina si de care e?, fixa , variabila am gasit intre 500 si 800 e. masina nu face ea 800 euro. solutii??????????????? are 125 000. nu a avut nici o problema, testere, intretinuta, garaj. de la ce oare sa fi cedat? This post has been edited by noney: 4 Aug 2009, 15:08 |
--------------------
renault
megane 1, 1.9dci
- gl
2002, break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:01 |