ambreiajul tine prea suss, doar il ating si se ambaleaza motorul
![]() ![]() ![]() |
ambreiajul tine prea suss, doar il ating si se ambaleaza motorul
chitsro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca e intr-adevar asa cum zici tu suna cam ciudat. 22.000 km, din 2007, e inca in garantie, nu ? Nu mai bine mergi pana la service sa vezi ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Masina e in garantie, ce mai stai pe ganduri....
Incearca sa te dezobisnuiesti de tinut piciorul sprijinit pe pedala de ambreiaj..., mai era cineva pe aici care a schimbat trei discuri intr-o luna.... si mama ce proaste sunt renourile... |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sincer eu sunt genul de sofer care nu menajeaza ambreiajul, in ideea ca nu schimb vitezele preventiv, adica nu ma uit ca mai incolo trebuie sa incetinesc, schimb oricum in treapta superioara ca imediat sa schimb din nou. E un obicei foarte prost... Ca sa nu mai spun ca de multe ori la rosu, astept cu ambreiajul apasat si sunt gata de plecare, mai si avansez putin din el cand cred eu ca trebuie sa vina verdele...
Si totusi, desi ambreiajul meu nu o mai duce mult, are totusi 170.000 km... Nu vad cum altii ar putea avea probleme intr-o singura luna... Deci nu cred ca obiceiurile proaste pot strica un ambreiaj chiar atat de repede, doar ii scurteaza putin viata... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Alex nici eu nu cred dar....
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=398...dpost&p=1409071 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
A l e x |
![]()
|
Problema asta s-a discutat de multe ori. Unii chiar au probleme serioase, altii exagereaza, la altii problemele sunt cauzate de neglijenta lor, etc... N-are rost sa mai dezbatem.
Deci, chitsro, reocmand sa te duci la un service si sa vezi ce e... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
pai daca tii ambreiajul apasat si pedala de acceleratie apasata, normal ca se ambaleaza motorul
![]() nu mai tine piciorul sprijinit pe pedala de ambreiaj |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
da masina e in garantie , o sa ma duc la un service, si caktus piciorul nu l tin apasat pe ambreiaj ci doar lipit, ca atunci cand te pregatesti sa pui frana si tre sa skimbi... e foarte sensibil... si in plus tine sus de tot ... nush cum tine le altii la modelu asta... in fine nu ma deranjeaza foarte tare deocamdata o sa ma duc in service cu toate ca nu am chef sa le vad mutrele la astia de la reno... cum se uita la tine asa de sus...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
A l e x |
![]()
|
Du-te la service si vezi ce e. Momentan inchid ca sa nu se inceapa cu glumele aiurea, cand afli ce a fost, daca vrei, da-mi un PM si redeschid topicul.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:51 |