Despre iarba, Teo @ deko
![]() ![]() ![]() |
Despre iarba, Teo @ deko
houseISmusic |
![]()
|
||
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|||
silviusm |
![]()
|
![]() pe bicicletă Group: Members Posts: 53 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e amuzant deloc.
|
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ai sa razi, e amzuant chiar si pentru cei care fumeaza
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
silviusm |
![]()
|
![]() pe bicicletă Group: Members Posts: 53 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt unele faze, dar per total
![]() |
--------------------
KIA
Ceed
2008 Merida HFS
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(silviusm @ 19 Jun 2008, 11:02) QUOTE(silviusm @ 19 Jun 2008, 11:10) Hai ca daca te mai uiti o data, de doua ori iti place tot... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by zax: 19 Jun 2008, 15:10 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Subscriu si eu ca baietii de la Cafe Deko sunt la fel de amuzanti precum serialul ala Trasniti in Nato... Cu alte cuvinte, penibil de neamuzanti.
Trebuie sa recunosc, nu i-am vazut live, probabil acolo cand rade toata sala altfel gusti o gluma, dar pe YouTube am tot vazut bucati din showul lor si nici macar fortat n-am reusit sa rad... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mie mi se pare tare de tot. Voi nu vreti sa recunoasteti pentru ca "gagiul ala arata ca un gabor"
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nici eu nu i-am vazut live..Numai pe youtube am vazut clipuri cu ei..Chiar nu am putut sa rîd si nici sa văd un clip pană la căpat..Probabil ca numai live are farmec umorul lor..(cel putin pentru mine)
This post has been edited by MHY: 19 Jun 2008, 15:35 |
--------------------
------
------
------
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
e un standup comedy mediocru.. cam asta se gaseste la noi... In sala da, este altceva...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
zax, ti-am sters videoclipul, clipurile cu vulgaritati nu sunt permise.
Si de ala vorbeam si eu, ca a devenit "faimos," primeam massuri la greu si toti mi-l recomandau. N-am reusit sa rad nici fortat, mi se pare putin spus "mediocru," dupa parerea mea e foarte foarte penibil de neamuzant. Dar gusturile nu se discuta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Teo mi se pare absolut genial, am vazut mai multe filmulete cu el si de fiecare data m-am amuzat foarte tare.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Micutu:
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 10:53 |