DN1, DN2 și DN7 vor fi pline de radare mobile, în lunile care urmează!
![]() ![]() ![]() |
DN1, DN2 și DN7 vor fi pline de radare mobile, în lunile care urmează!
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Inca o campanie de presa, iar se fac ca dau amenzi, nimic nou sub soare. Dar cate ceva de aplicarea drastica (lol) a legii nu povesteste nimic biroul de presa al ministerului?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
de la antena 3.. numai bine...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Oooo, daaa... here we go again
![]() Oare astia nu au observat ca de cand au crescut numarul echipajelor de politie s-au inmultit si accidentele??? Soferii sunt de-a dreptul exasperati. O zi de drum prin Romania iti mananca ecchivalentul unei luni de viata din punct de vedere nervos. This post has been edited by MAS: 11 Jun 2008, 14:03 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Pe Dn 1 unde o sa puna radare? In dreptul camerelor sau in zona aia in care se lucreaza si se fac coloane de km buni... ca se circula pe un singur sens...sau pe serpentine...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
DN1 nu inseamna numai Baneasa, Ploiesti si Predeal, stimabile.
DN1 e unul dintre cele mai lungi si mai tranzitate drumuri din Romania. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Singurul tronson mai 'meserias' pe de DN1 ar fi intre Ploiesti si Campina. In rest, 'numai de bine'.
Pun radare la greu, dar o autostrada nu sunt in stare sa faca ![]() This post has been edited by ramm: 11 Jun 2008, 14:09 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cred ca s-au referit si la portiunea DN13, unde "din pacate" chiar au pe unde sa monteze radare sau sa stea cu masinutele ... sincer vorbim in ultimele 3 saptamani am observat o intetire a echipajelor pe zona Brasov-Sighisoara-Mures ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
nu e rau. pe portiunea cu radare Buc-BV, chiar se circula mai fluent. bine, asta era inainte sa se-apuce de omorat drumul.
poate asa invatam sa respectam si noi legea aia, buna/rea cum e. |
--------------------
-
-
-
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@MAS iar ma faci sa ma minunez de oameni inconstienti. fara suparare, dar cum poti sa zici (daca asa crezi, e si mai grav) ca accidentele se petrec din cauza numarului mare de politisti? Sa inteleg ca intrii in categoria celor care merg cu 90-100 in localitati si daca se intampla ceva dai vina pe stat, ca nu ti-a facut tie circuit de curse, nu?
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Eu as zice ca banii publici, adica bani pe care statul asta putred ii suge de la noi toti cei care muncim, sa fie cheltuiti mai degraba pe eliminarea gaurilor si a haurilor din mizerabilele noastre drumuri, eventual pe largirea unora, pe repararea acostamentelor si abia apoi pe radare etc. Ca nu tre' sa gonesti ca s-o incurci grav, e suficient sa mergi cat se poate de legal si sa ai de-a face cu: lucrari abandonate si nesemnalizate, decopertari de-a lela, semne de circulatie acoperite de vegetatie, surpari marunte, gropi si gropite, cai ferate rasarite de nu stiu unde pe care n-a mai circulat nimic de cine stie cand dar care te arunca unde vezi cu ochii, etc. S-a intrebat oare politia, care n-am prea auzit sa amendeze altceva decat amarati ca noi, daca nu cumva multe accidente se petrec din cauza celor care raspund de starea drumurilor? Ati auzit voi vreun constructor amendat ca bucata lui de drum cu sau fara borduri de-ale "cretinilor" s-a prapadit in garantie?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
A crescut numarul cretinilor care au permis, asta e marea problema... fiecare face ce vrea muschiu lui pe sosea... de la matizaru care distribuie semnite, pana la smecherul cu Maybach. Unu opreste in mijlocul strazii si pune avariile, altul trece pe rosu, altul merge cu 150 prin comune, etc...
Mi-as dori ca 2 ani de acum inainte sa stea politistii prin Bucuresti, cum stateau cand era Summitul NATO. In special POLITISTE. Fetele alea chiar isi fac treaba. |
--------------------
-
-
-
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Se aplica, nu se aplica, eu am luat amenda pentru 80 la ora (pe sector de 70) cu un amarat de Fiat Seicento (si negru al dracu', si in plina noapte si nici nu mergea lampa de iluminare a numarului), undeva dupa Ploiesti, intr-o localitate de i-am si uitat numele. Si sincer, cand mergi cu 70 legal prin localitate, si ii vezi pe toti suparatii ca trec pe langa tine de te sufla de pe drum, chiar ti se face sila sa te gandesti ca nu vor lua amenda, dar tu iei mereu. Asta e. Viteza legala este cea mai buna, este cea recomandata pentru o portiune oarecare de drum, si de multe ori am urmarit limitele de viteze in raport cu sectiunea de drum aferenta si am constatat ca sunt puse totusi, cu o logica. Autostrada e cu totul altceva. Daca te tine masina (si buzunarul) si e liber in fata si in spate, da-i! Fiecare ar trebui sa stie cat de pregatit e pentru un drum (experienta, gradul de odihna/oboseala, starea psihica si fizica etc.). Dar pe DN-uri, indiferent cat de bine te simti, e mai sanatos sa respecti limitele de viteza!
PS (pentru vitezomani): mai admirati, fratilor, si peisajul in loc sa-i dati blana! Numai bine! |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Bullix:
![]() Eu daca as fi in Capul Politiei ( ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(undemerg @ 15 Jun 2008, 01:13) @MAS iar ma faci sa ma minunez de oameni inconstienti. fara suparare, dar cum poti sa zici (daca asa crezi, e si mai grav) ca accidentele se petrec din cauza numarului mare de politisti? Sa inteleg ca intrii in categoria celor care merg cu 90-100 in localitati si daca se intampla ceva dai vina pe stat, ca nu ti-a facut tie circuit de curse, nu? INCREDIBIL.. dar cu cat sa mergi? cu 60? culmea ca numa cu 90-100 si poate mai bine circul prin localitati si multumesc lui Cel de Sus ca de un an de zile n-am lovit o pasare si n-am luat un radar.. si nu-s genu "reisar".. asta mi-e meseria.. sa ajung la.. timp.. ![]() ![]() Va inteleg pe unii.. faceti o mie de km/luna si va ganditi la idiotii care incalca regulile de circulatie.. dar ce te faci cand din asta iti castigi existenta? dupa unii ar fi logic sa mergi legal, sa stai la X accidente pana vine politia.. pana fac poze.. pana se scobesc in nas, mai ajungi printr-un loc gen Sebes unde iti f**i nervi si uite asa faci un drum Cluj-Bucuresti si invers sau alt traseu in doua zile.. Suntem pe calea cea buna ![]() This post has been edited by jaf: 15 Jun 2008, 01:22 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(undemerg @ 15 Jun 2008, 00:13) fara suparare, dar cum poti sa zici (daca asa crezi, e si mai grav) ca accidentele se petrec din cauza numarului mare de politisti? Pai daca asa este ... Unde-i unul e naspa, unde-s doi s-alege praful. De ce ? Pentru ca soferul e brusc mult mai atent la ce face el si nu la regulile de circulatie. Nu o data mi s-a intamplat in oras, cel putin, sa am grija la cel din fata pentru ca punea o frana brusca fara un motiv anume. Doar pentru ca mai incolo era un echipaj. Si, culmea, mergeam legal amandoi si pastram si distanta, etc ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Da' ai auzit vorba cu "... de grija altuia" ?
![]() Nu inteleg! Daca n-ai savarsit sau nu savarsesti nici o ilegalitate ce treaba ai cu echipajele de politie ? Macar de-ar impanzi soselele cu echipaje ! Poate ne-am obisnui cu ei si n-am mai fi stresati ... brusc ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pai asta spuneam si eu, daca berbecul din fata ta nu "murea" de grija politistului, isi vedea de drumul lui, nu frana aiurea !
Oricum, nu sunt de acord cu interpretarea ca prezenta politiei produce accidente. Fiecare face aici afirmatii si se raporteaza la sine insusi, adica el sa fie mare zmeu iar ceilalti sa stea naibii pe marginea drumului sau sa se dea de-o parte. Daca atitudinea de "stapanul soselelor" ar suferi un crescendo (cum de fapt se intampla), vom ajunge sa ne croim drum cu mitralior pe capota. Referitor la politie ... sa fie cat de multa si SA APLICE LEGEA! Ferm si corect ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
cristi.r |
![]()
|
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
adi_ar |
![]()
|
Vorbeam la modul general Cristi, nu ma refeream la tine sau la cineva anume.
Sunt de parere ca trebuie schimbata atitudinea, ca tot ai pomenit de ea! Adica: 1. "Va fi multa politie!" - foarte bine, macar vor fi mai temperati agitatii care depasesc cu orice pret pe DN7, unde vrei si unde nu vrei si mai ales in zone fara vizibilitate ! Asta-i ideea ! 2. Ce ma enerveaza asta din fata mea, moooor ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ce sa mai zic de cretinii care depasesc cu orice pret, doar ca sa fie in fata ta
Eu o patesc de fiecare data pe drumul Deva - Arad. Acolo circul cu o viteza de 110-120, unde se poate. Mai dau de cate un idiot care ajunge in spatele meu, ma depaseste, dupa care nu mai stie incotro s-o ia... pune frane in toate curbele, dupa care accelereaza ca disperatu cand vede drum drept. |
--------------------
-
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 15 Jun 2008, 08:21) 1. "Va fi multa politie!" - foarte bine, macar vor fi mai temperati agitatii care depasesc cu orice pret pe DN7, unde vrei si unde nu vrei si mai ales in zone fara vizibilitate ! Asta-i ideea ! Mdea, sa fim seriosi. Politia va trebui sa-si faca norma de carnete si amenzi si in loc sa actioneze acolo unde chiar trebuie, stau ca popandaii prin cine stie ce locuri cu cu marcari tampite. Altfel spus, in loc sa le ia carnetul smecherilor care depasesc in curbe fara vizibilitate si te obliga pe tine de pe sens opus sa franezi ca dracu, ei stau si opresc oamenii care depasesc carute pe o linie dreapta de 1 km cu linie continua. Sau stau la intrarea in localitate cu radarul, intrare unde nu este nici o casa, doar camp. Sau cel putin asta vad eu ca se intampla pe sosele din Romania. Politia romana ar trebui sa-si faca un clasament cu prioritati in sporirea sigurantei rutiere si sa-si concentreze eforturile in sensul in care chiar vor avea cele mai mari rezultate. Dar asta necesita un anumit nivel de competenta intelectuala, care in Romania nu prea exista. This post has been edited by ssilviu: 15 Jun 2008, 11:48 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
eXtenSion |
![]()
|
Jaf, da, ai dreptate, e perfect normal sa pui viata altora in pericol ca Maria ta sa ajunga la timp. Cum de nu ne-am gandit la asta, noi astia care folosim drumurile Inaltimilor Voastre, cei care trebuie sa ajungeti la timp?!
Sa stiti si Dumneavoastra, Inalt Angajat al eternului Timp, ca un accident ti se intampla odata in viata, asa ca inca ai posibilitatea sa ajungi la timp si dincolo. Sper doar sa mai iei unul ca tine, nu unul care ii respecta pe cei din jur. Sau, mai interesant ar fi sa dai peste un medic care vrea sa ajunga si el la timp in pat cu sotia si sa aiba si el atata grija de tine cat ai tu de ceilalti. Ma scuzati, stiu ca sunteti mai capabil decat 99.999% din soferi, iar de aceea Va permiteti, dar sunt convins ca si respectivii doctori sunt si poate va opereaza dupa jumatate de ora de diagnosticare. Cum ziceam, bafta si la mai mult(i copaci)! |
--------------------
facebook
groups
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si nu glumesc la partea cu clasamentul. Este destul de clar ca efectivul politiei este prea mic pentru toate neregulile de pe sosea. De aceea este necesar sa-si indrepte eforturile spre actiunile cu cele mai mari rezultate.
Si sunt de acord cu cristi.r in ceea ce priveste Politia. De cele mai multe ori efectul este contrar. Cum apare o masina de Politie bizonii incep sa mearga cu 40 la ora pe sector de 70 si mai pun si frana brusc, fara nici un motiv. Plus ca iti distrag atentia de la drum. Ca nu e normal sa se intample acest lucru, e altceva. Important e ca el apare. De asemenea, de foarte multe ori mi s-a intamplat sa fiu mega concentrat la ocolitul gropilor din asfalt si sa nu mai fiu atent la traficul din jur. Dar iar, asa cum s-a mai zis, Politia nu cred ca a dat vreodata vreo amenda celor care au grija de drumuri. This post has been edited by ssilviu: 15 Jun 2008, 11:56 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cristi.r |
![]()
|
Acuma, nu ca am luat eu amenda si puncte pe portiunea aia de drum, insa in ce fel se sporeste siguranta traficului in zona Comarnic - Nistoresti ? Din ce stau mai multe radare, din ce se dau mai multe amenzi. N-ar fi normal sa scada numarul contravenientilor pe acea zona ? Ce alta concluzie pot eu sa trag de aici ? Si se mai si lauda cu televiziunea dupa ei ca au sanctionat cel putin 50 de soferi intr-o singura zi pentru depasirea vitezei legale. A, si inca ceva, contravenientii o comit numai la ore in afara intervalului "de varf" adica atunci cand trec foarte putine masini, de genul 9-11 dimineata. Atunci cand sunt sute de masini pe ora, nimeni nu mai depaseste viteza legala !!! Inca o data, ca sa nu sariti pe mine, ce-am facut eu a fost rau, am depasit viteza legala, insa la noi amenzile sa dau din stat la panda si nu din dorinta de a spori siguranta circulatiei.
eXtenSion, ce-ai bre ? Ai chef de flame ? Relax ! This post has been edited by cristi.r: 15 Jun 2008, 12:08 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu am chef de flame, am chef de o tara in care sa nu ma simt frustrat, injurat samd si in inferioritate ca respect legea. Totusi, se pare ca cer prea mult.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
cristi.r |
![]()
|
Da' ce, iti cad galoanele de pe umeri daca respecti legea si ala din spate iti da flash-uri ? Tu de-asta esti frustrat
![]() Hai, ma ... fii serios ! Il lasi sa se duca si gata. Si inca ceva, sa stii ca nu cei de genul jaf sunt cei mai periculosi. Ala te-a depasit si dus a fost, nu sta la discutie cu tine. De ce? Pentru ca ei, castigandu-si painea din asa ceva, cunosc drumul pe care merg ca pe propriile buzunare. Si nici n-au masini deosebit de puternice. Probabil ca daca n-ai lucrat in vanzari/distributie n-ai de unde sa stii si-i bagi pe toti in aceeasi oala. Pericolul mare vine de la aia teribilisti care mai au si o gagica-n dreapta si care vor sa arate cat sunt ei de potenti cand au sub cur cateva sute de cai putere. This post has been edited by cristi.r: 15 Jun 2008, 12:40 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu stiu, dar destule accidente se intampla si din cauza conducatorilor de TIR etc. In fine, ar putea sa mearga si ei legal. Dar deja le cerem sa fie prea oameni.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
cristi.r |
![]()
|
Lasa, bre, ca nu la tir-isti ma refeream. Si oricum adevarul nu e asa usor de digerat de toata lumea, pentru ca soferii astia sunt cam prinsi la mijloc, intre un ifosele unui patron ciufut si regulile de circulatie.
This post has been edited by cristi.r: 15 Jun 2008, 13:13 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:34 |