Camera foto
![]() ![]() ![]() |
Camera foto
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Ce aparat mi-ati recomanda pana in 800-900 (max 1000) ron care sa stie urmatoarele:
-Filmare Full HD cu sunet stereo si zoom optic si AF pe filmare. -Zoom optic pe foto -> min 10x cu stab optic. -Super macro <1cm(nu neaparat dar e important) -Vizor (nu neaparat dar e mare plus) Va multumesc anticipat! |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa imi raspund singur ce parere aveti de: http://nasul.net/benq-gh700/
Ca trasaturi principale: Filmare full hd cu sunet stereo si AF la 60 fps 21x optic, mai mult decat suficiet, valabil si pe video Macro 1cm ![]() Poze de noapte mai mult decat satisfacatoare datorita obiectivului BSI CMOS Contra: nu are vizor ![]() Ce parere aveti? Pretul este de 900 ron. |
--------------------
renault
megane hb
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Seamana al dracu de tare cu Fz38 de la Panasonic.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.135 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Am si eu o mirare.
Astazi am ridicat si eu FUJI S3200din service (garantie). S-a aflat acolo pentru o problema la filmarea in format HD. Am ridicat-o de la magazinul de la care o predasem, fiind cel mai mare magazin foto din Bucuresti. Am testat-o acolo, toate bune si frumoase. Ajung acasa si ma mai joc un pic cu camera... cu zoom-ul mai precis. Imediat observ ca zoom-ul optic este de 30x in loc de 24x ![]() Pozele ies super OK si cu zoom-ul de 30x, insa nedumerirea mea este daca e cazul sa revin cu ea in service. Teoretic, camerei i s-a facut un upgrade. Alte imbunatatiri n-am observat. Fac precizarea ca pe foaia de iesire din service, unde a stat 2 saptamani in service autorizat FUJI, este mentionat ca si solutie, inlocuire placa de baza. ps: zoom-ul digital este dezactivat. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Zoom-ul optic nu se poate modifica fara inlocuirea obiectivului.
Vezi vreo diferenta la 30x fata de cum era inainte la 24x? Daca nu, atunci cred ca e o eroare a placii de baza noi. Daca da, atunci e posibil sa se fi facut un upgrade, care nu cred sa te nemultumeasca. |
--------------------
.
.
.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.135 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Diferenta intre 24x si 30x este sigur. De la 24x pana la 30x mai iese un pic obiectivul iar imaginea se mai mareste. Imi e totusi greu sa zic daca o poza facuta acum la 30x este la fel cu una facuta inainte la 24x.
LE: Am luat legatura cu cei de la service unde am fost informat ca, aparatul meu avea din placa de baza o limitare la zoom-ul optic la 24x. Dupa ce au inlocuit placa de baza nu au mai facut limitarea la 24x ci l-au lasat la 30x, obiectivul permitand aceasta extindere. Aceeasi placa de baza o are si S4000 Prin urmare, se pare ca am beneficiat de un upgrade. ![]() This post has been edited by Avani: 19 Jan 2012, 12:34 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
Asta este si diferenta intre cele doua, s3200 si s4000..bravo tie
![]() |
--------------------
renault
megane hb
|
|
Avani |
![]()
|
Diferenta asta de zoom si de bani, vreo 200 ron
![]() Si eu care vroiam sa ma iau de baieti ca au tinut prea mult camera in service. Le-am multumit totusi frumos pentru gest. Au aprecierile mele. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
QUOTE(geomvp2nite @ 5 Jan 2012, 22:15) Ce aparat mi-ati recomanda pana in 800-900 (max 1000) ron care sa stie urmatoarele: -Filmare Full HD cu sunet stereo si zoom optic si AF pe filmare. -Zoom optic pe foto -> min 10x cu stab optic. -Super macro <1cm(nu neaparat dar e important) -Vizor (nu neaparat dar e mare plus) Va multumesc anticipat! Revin, mi-am achizitionat pana la urma visul meu: sony dsc-hx1 (best super-zoom digital camera TIPA awards 2009 http://www.tipa.com/english/award-details....rzoom+D-Camera). Pozele ies superb si noaptea (are handheld twilight mode) iar temporizare de 30 de sec pe trepied in manual mode, filmare full hd@1440x900 cu sunet stereo si autofocalizare continua, macro < 1 cm ![]() ![]() Revin mai tarziu (sau zilele urmatoare) cu poze si cu un video sample. Pana atunci: Review in romana: http://www.clubulfoto.com/sony-dsc-hx1-apa...mai-performant/ PS: am primit la el gentuta foto, card de 8 GB MSProduo, garantie pana in 11.2012 inclusiv factura si toate prostiile care veneau in cutie. Pretul de achizitie a fost 850 ron. LE: am pus totusi o poza macro la repezeala... This post has been edited by geomvp2nite: 22 Jan 2012, 23:58 Attached thumbnail(s) DSC04292.JPG ( Size: 3.57mb ) Number of downloads: 432 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
@geomvp2nite - Pretul de achizitie a fost 850 ron.
Fara TVA ??? Nu l-am gasit mai jos de 1100 ! De unde l-ai achizitionat ?? |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
L-am achizitionat de la cineva...am avut noroc, e ca nou am si garantie pana la sf anului asta.
![]() Alta chestie daca esti in cautarea unui aparat foto, uita-te dupa benq gh700. Are senzor bsi cmos si filmare full hd si o gramada de alte chestii si eu nou 800 lei la cel.ro Eu nu l-am luat ca nu aveau pe stoc si mi s-a ivit ocazia cu sony-ul asta ![]() Aaa, si benq-ul are senzorul sony, si lentilele konika-minolta. On topic: Attached thumbnail(s) DSC04624.JPG ( Size: 3.73mb ) Number of downloads: 412 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Salut!
As dori si eu o recomandare pentru o camera DSLR. Am cam ajuns cu rabdarea la limita cu L110 de la Nikon, in principal cu stabilizatorul de imagine (uneori ma indoiesc ca ar avea), cu pozele extrem de proaste facute noaptea (blurate, dare de lumina) si ar mai fi si alte mici neplaceri. Imi trebuie ceva care sa poata face poze bune indiferent de iluminare, sa nu ma forteze sa stau ca sfinx-ul sau sa caut ceva pe post de trepied. Un zoom acceptabil ar fi apreciat desi cu 15x-ul de la 110 nu am putut face nici o poza serioasa. Blitz incorporat, slot de card SD pentru 4 GB, filmare HD...cam asa ceva. Undeva sub 800-1000 EUR ca zona de pret, cred ca o sa il comand de pe Amazon. Daca se poate, pareri din "avute/testate", ca din "citite" am luat camera precedenta. This post has been edited by Madriann: 28 Aug 2012, 12:59 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ti-as recomanda Canon 600D sau 650D cu obiectiv kit. Se incadreaza in bugetul tau, e un dSLR serios si filmeaza de rupe.
O sugestie: http://www.amazon.de/Canon-SLR-Digitalkame...6152171&sr=8-14 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Cred ca mai ok este 650d avand in vedere ca are digic 5.
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu conteaza pentru el, nu cred ca se duce pe stadion sa traga poze cu jucatorii. Si asa aparatul e mult peste nevoile lui, daca gaseste o oferta mai buna la 600D (cum e cea din link cu 2 obiective mai mult decat ok pentru el), o poate alege linistit.
Asta daca nu e obsedat de date tehnice si vrea ceva doar pentru ca are cifre mai mari decat altceva. Atunci da, sa ia 650D sau de ce nu, sa sara direct la 5D Mark III. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
daca nu este obsedat de date tehnice poate sa cumpere si 450d, 350d (daca mai gaseste) .Daca vrei ceva mai nou trebuie sa fii obsedat de date tehnice?
This post has been edited by M i h a i: 28 Aug 2012, 13:23 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Normal ca ar putea lua foarte bine un 450D si tot bun ar fi. La fel de bun ar fi si un 1000D mai vechi. Defapt, nici nu sunt sigur ca-i trebuie dSLR.
Problema e cand iti iei ceva doar ca are "DIGIC 5" sau "noul procesor frate!" sau alte componente care oricum nu te ajuta mai mult decat versiunile anterioare, si pe care oricum nu le intelegi, doar le-ai citit pe vreun site. Nu cred ca daca isi cumpara 600D, va fi vreodata in situatia de a spune "Ahhhh, DIGIC 4-ul asta... Ce prost am fost ca n-am luat DIGIC5!!!" ![]() Evident ca daca tot isi ia o camera, isi poate lua cel mai nou model, macar sa stie o treaba. Dar nu pentru ca are "DIGIC 5" sau alte specificatii, ci doar asa, sa ia ultimul model. Eu oricum i-am spus de ambele modele, dar oferta la acel 600D e cam greu de refuzat. N-as fi adus in discutie 600D-ul daca nu dadeam intamplator peste el pe Amazon. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Nu mi se pare cine stie ce oferta. 600D a fost luna trecuta 2500 lei la f64 cu obiectivul stoc 18-55 plus o geanta+card . Acum la noi este 2600 lei cu ob stoc. Poate sa le cumpere lejer si de aici . (cred ca iesi mai ieftin decat pe amazon) Obiectivul ala vad ca a cam disparut din oferta multor magazine. Iar in legatura cu digic 5 am vrut sa specific exact ce ai zis tu,si anume '' isi poate lua cel mai nou model, macar sa stie o treaba'' .
This post has been edited by M i h a i: 28 Aug 2012, 13:45 |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Colegul Madriann nu pare a fi in Romania, deci o comanda de pe f64 il va ajunge mai scump. Cele doua obiective din oferta de la Amazon par perfecte pentru el pentru ca merg de la 18 la 250, nu vad de ce ar avea nevoie de mai mult pentru inceput. Nu am stat sa caut pe f64 si pe alte site-uri sa vad daca e mai ieftin, omul a zis de pe Amazon, i-am dat prima oferta decenta pe care am gasit-o acolo.
I-am zis si de 600D si de 650D, poate cauta si singur ceva ce il amuza. Dar sunt convins ca nu va avea niciodata nevoie de DIGIC 5, asa ca poate lua 600D fara retineri. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Nu m-am uitat la semnatura...
Ce zici de treaba cu ''image noise'' ?Marketing? The new DIGIC 5 processor is 6 times faster than the DIGIC 4 processor.Designed to achieve new and advanced levels of image quality, DIGIC 5 analyses four times more image information to create each pixel, recording more detail and colour from a scene than ever before. Processing speed is also six times faster compared to the previous processor, efficiently managing the increase in scene information and simultaneously reducing the appearance of image noise by up to 75%. |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu zic ca daca-ti dau 4 aparate foto, 3 cu DIGIC 4 si unul cu DIGIC 5, nu iti vei da seama de diferenta. De asta spun ca e inutil sa te pierzi in detalii tehnice, mai ales cand iti trebuie un dSLR doar pentru joaca.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Macar 50% e markting de manual.
Nu zice nimeni ca DIGIC 5 nu e mai evoluat decat DIGIC 4, dar asta cu "de un catralion de ori mai rapid, de 'jde ori mai precis, analizeaza de enspe ori mai multe informatii, reduce cu coishpe la suta "noise-ul"...pute a marketing de la distanta. This post has been edited by vallixx: 28 Aug 2012, 14:41 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
A l e x |
![]()
|
Nu e vorba de asta, chiar daca nu e marketing si e 100% adevarat, diferenta la poza finala e mult prea mica, mai ales pentru ochiul unui amator. Eu zic ca nu conteaza.
E clar ca daca mi-as lua acum un aparat foto, as incerca sa iau cel mai nou model. Dar daca ar fi o oferta mai buna la un model mai vechi, eu sincer nu as ezita sa-l iau, mai ales ca un aparat foto il tii ceva timp, si Canon scoate modele pe banda rulanta, deci oricum nu ramai prea mult timp cu 'cel mai tare si mai nou'. Obsesia asta a oamenilor de a compara date tehnice pe care nu le inteleg sau de care nu au nevoie e inutila, dar pe ea se bazeaza toti cand scot produse noi. Ma uit la 5D Mark III. Nu m-ar deranja sa-l cumpar, dar daca as gasi un Mark II la o oferta buna, n-as ezita sa-l aleg, avand in vedere ca Mark III-ul nu aduce nicio schimbare radicala. Bine, eu folosesc dSLR-urile pentru filmat, dar asa, ca idee. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.266 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
600d e acelasi aparat cu 550d numai ca e cu ecran rabatabil.650 e putin mai rapid fata de 550si 600.obiectivele sunt aceleasi.senzorul e la fel ca la 7d numai ca are alte dimensiuni normal.digi4 digic5 sunt marketinguri pe care un utilizator amator nu le va sesiza.
@madriann: vezi ca la obiectivele de dslr e ceva relativ zoom-ul.El e un raport intrer capatul de wide si cel de tele.Depinde ce vrei sa fotografiezi. This post has been edited by buzasparta: 28 Aug 2012, 20:32 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
depinde de gradul de amatorism sau profesionalism dorit.
pe dpreview.com sigur vei gasi reviewuri detaliate ale produselor dorite de tine. dar de nikon as sta deoparte. daca vreodata ai probleme cu aparatul la service te cam fac pe tine vinovat din orice. tocmai ce am avut experienta cu un ecran crapat. purtat cu cea mai mare grija. dar constructia defectuoasa face ca atunci cand apesi pe butoane sa se onduleze ecranul. si se pare ca partea digitala a cedat. in timp ce sticla de deasupra e intacta. asa face si la un dsrl sony pe care il am dar de ani de zile NU a patit nimic. nikon asta e nou de nici un an. pai stai frate, si in garantie si grijuliu ca de 15 ani ma tot invart cu dslr-uri si sticla intacta si tot eu sunt prostul?! produse de vapor. sa le pastreze ei. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
M i h a i |
![]()
|
A l e x - cei de la canon s-au gandit si la tine
http://www.engadget.com/2012/08/29/canon-a...-cinema-camera/ |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
Exista de ceva vreme C300 care e tot cam pe acolo. Are o mica problema cu pretul
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Nu stiam ca sunt si pasionati foto pe aici
![]() Am o luna de cand mi-am luat un nikon d3100 cu 2 obiective: -55-200mm f/4-5.6G AF-S DX VR NIKKOR -18-55mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR NIKKOR Ca si cadou am primit geanta si filtru UV Momentan lucrez cu trepiedul unui prieten, dar urmeaza sa-mi iau si un trepied + telecomanda + 1 baterie De ce am ales nikon? Desi eram spre CANON(am mai lucrat cu 550 si 600), am 2 prieiteni fotografi care lucreaza cu CANON, la studierea ofertelor si necesitatilor mele (sunt amator) mi-au recomandat acest nikon care veneau la oferte cu cele 2 obiective. Chiar si baietii de la f64 mi-au recomandat acest pachet. Ca si sfat pt unii care se gandesc sa-si ia aparate mult mai scumpe: Degeaba sariti la aparate de 40-100milioane daca nu stiti sa le folositi. Oricand un tip mai profi ca tine dar cu un aparat la jumatate de pret va face niste poze mult mai reusite! |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mda...recunosc ca ati reusit sa ma zapaciti. Eu vreau doar sa fac ceva poze cu sotia, copiii, catelul in varii locatii. Vreau deasemenea sa fotografiez o floare, o albina sau o rama daca mi se pare interesanta imaginea, o luna plina peste moschee si bineinteles, sa filmez in HD cand e necesar.
QUOTE(A l e x @ 28 Aug 2012, 14:08) Ti-as recomanda Canon 600D sau 650D cu obiectiv kit. Se incadreaza in bugetul tau, e un dSLR serios si filmeaza de rupe. Multumesc de recomandare. Am cautat pe amazon, cea mai buna oferta e la 520 GBP (am atasat poza). Nu prea inteleg ce obiectiv are/n-are - nu exista un obiectiv "bun la toate" ? QUOTE(A l e x @ 28 Aug 2012, 14:16) Nu conteaza pentru el, nu cred ca se duce pe stadion sa traga poze cu jucatorii. Si asa aparatul e mult peste nevoile lui, daca gaseste o oferta mai buna la 600D (cum e cea din link cu 2 obiective mai mult decat ok pentru el), o poate alege linistit. Corect. Am atasat doua poze cu problemele avute (eclipsa de luna). Am incercat sa tin aparatul fix, sa schimb setarile iso, cu blitz/fara blitz....din 5-6 poze, asta a iesit cel mai bine ![]() QUOTE(buzasparta @ 28 Aug 2012, 19:56) 600d e acelasi aparat cu 550d numai ca e cu ecran rabatabil.650 e putin mai rapid fata de 550si 600.obiectivele sunt aceleasi.senzorul e la fel ca la 7d numai ca are alte dimensiuni normal.digi4 digic5 sunt marketinguri pe care un utilizator amator nu le va sesiza. @madriann: vezi ca la obiectivele de dslr e ceva relativ zoom-ul.El e un raport intrer capatul de wide si cel de tele.Depinde ce vrei sa fotografiezi. Pe amazon, 550d pare la fel de scump ca 600d (ajunge la 7-800 GBP cu obiectiv dublu-zoom sau cam asa ceva).O sa mai caut, nu arde o saptamana-doua dar, din raspunsurile voastre, inteleg sa caut ceva Canon. N-am prins partea cu zoom-ul...capatul de wide si tele. Poti sa detaliezi un pic? Attached thumbnail(s) Amazon_Canon_600D.jpg ( Size: 355.58k ) Number of downloads: 124 Nikkon_March_2011_003.jpg ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 124 Nikkon_March_2011_001.jpg ( Size: 1.7mb ) Number of downloads: 122 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 19:06 |