Camera foto
![]() ![]() ![]() |
Camera foto
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Apropo de rtbk ...de nikon
![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 3 Feb 2011, 12:18 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar zilele astea imi trimitea cineva imagini facute cu 3Ds la iso 3200... erau destul de curate. Nu pot sa ma pronunt pentru ca nu stiu ce setari ai facut acolo mai ales ca era pe trepied nu trebuia sa ai probleme de nici un fel.
si oricum.. daca asta a iesit "varza" si este laudat iti imaginezi canonul care nu e laudat pe intuneric. ![]() ![]() ![]() later edit: drk: Sigma rules. atat. This post has been edited by rtBK: 3 Feb 2011, 13:46 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Boggy22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 3 September 06 ![]() |
Sa-nteleg ca cel mai bun Full-Frame din lume ca performanta ISO(si nu numai) a dat rateuri si de pe trepied, unde in general folosesti ISO-uri mici? Ma indoiesc serios.
Lucrez cu imagini scoase de D3s si D3x si pot spune urmatoarele lucruri. D3s la Iso 3200 e la fel de curat ca D90 pe la ISO 800. Ma uitam la poze facute la ISO 6400, handheld, la care am tras de umbre, si tot relativ curate erau. L.E. Atasata poza din D3s, crop 100% la ISO 3200. Handheld. This post has been edited by ValBo: 3 Feb 2011, 13:52 Attached thumbnail(s) _D3S0585_crop.jpg ( Size: 126.19k ) Number of downloads: 474 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5dci 106cp @ 125cp (320nM - pe dyno)
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pai asa scoate canon la iso 400
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(rtBK @ 3 Feb 2011, 13:36) Canon-ul este laudat pt calitatea video.Nikonu asta poate 720p precum Galaxy s ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu poti compara un aparat foto cu o japita de telefon. Si vezi ca vorbesti de 2 lucruri: calitate si rezolutie. Degeaba ai tu 100 de mpx daca un aparat de 3 mpx iti da mucu la calitate. Tot pozele aparatului de 3mpx vor fi mai apreciate. Idem la video.
|
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
M i h a i |
![]()
|
am glumit cu 720p si galaxy...normal 720p-ul de la nikon , nu este 720p de la telefon.Momentan la calitatea video (si rezolutie) Nikon-ul ala este cam telefon in comparatie cu un simplu 550d
This post has been edited by M i h a i: 3 Feb 2011, 16:01 |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce treaba are video cu discutia intr-un topic de camere FOTO?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
De camere foto vorbeam .550 D este o camera foto. Vorbim despre specificatiile camerelor foto. Era vorba despre puncte tari si puncte slabe la camere FOTO . Unii isi cumpara Dslr si pentru video, nu doar pentru foto. Topicul se numeste Camera Foto , de aici reiese ca se vorbeste numai de camere foto.Topicul nu se numeste ''Hai sa vorbim strict de poziiii''
|
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
QUOTE(M i h a i @ 3 Feb 2011, 16:14) I-am spus asta si posesorului care este fotograf de meserie (nu de weekend cum sunt eu) si a fost de acord cu mine. "eu zic ca sunt cam acri strugurii "... "cum poti sa stai 5 minute cu un obiect si sa iti faci o parere despre el?" si alte quoute-uri nu imi vin in minte acum.. imi mentin parerea de user fail. Pentru ca si eu am un prieten fotograf care se ocupa numai de monumente istorice (inclusiv biserici) si imi zice de fiecare data cat de incredibil e Nikon D3 ( nu S, intradevar ). ![]() Cat despre video, nikon e inca putin in urma pentru ca nu a avut in spate anii de video ca si canon, care s-a chinuit cativa ani sa puna asa ceva intr-un final pe un aparat foto. Dar incepand cu D3100 ( entry level ) si D7000 ( semi profi ) au inceput sa scoata video la nivelul corespunzator. A mai ramas sa apara D400, D800, D4 (sau cu ce nume vor aparea) cu un mod video pe masura. Asta in timp ce diferenta dintre un D3100 si 550D ca si bani e considerabila. Daca vrei sa vezi un nikon cu adevarat scump atunci iti recomand D3x care costa 7600 $ doar body si, culmea, "fraierii" il cumpara fara sa se uite la 7D sau 550D . ![]() Probabil ca cei de la canon ar trebui sa se reprofileze complet pe video ![]() 3 Feb 2011, 17:36: This post has been edited by rtBK: 3 Feb 2011, 16:36 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
AdriaC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 February 11 ![]() |
domnilor, poate aveti mila de mine si ma ajutati cu un sfat: inamicul cu care imi petrec viata ma tradeaza din cand in cand cu un nikon D300.
anul trecut de ziua inamicului i-am luat un 70-300 VR (ca stiam eu ca il vrea pe asta) acum evident ca sunt in ceata si nu stiu ce sa ii mai iau pt nemernicia asta de aparat. stiu ca mai are asa (ma scuzati daca fac vreo gafa) trepied, declansator, 50, si inca 2 obiectibe, ceba cu 18 e unul dintre ele. mai are si niste filtre ,dar habar nu am de care si de ce. as vrea sa ii fac in curand un cadou pt aceasta pasiune si m-as bucura terbil daca mi-ati dacateva sugestii in acest sens. Multumesc baieti! |
--------------------
Renault
Megan
- B 77 ABO
2 ii sustin pe Omuletii Verzi
|
|
rtBK |
![]()
|
depinde ce simti ca iti lipseste sau ce ai vrea sa faci
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
blitz?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(rtBK @ 3 Feb 2011, 16:05) "eu zic ca sunt cam acri strugurii "... "cum poti sa stai 5 minute cu un obiect si sa iti faci o parere despre el?" ce struguri colega? esti nebun? nu am bani sa mi cumpar nikonu ala.nici nu il doresc avand in vedere ca pur si simplu nu imi place.Chiar daca ma atragea, NU am bani ca sa-l cumpar..Iar daca imi placea pur si simplu recunosteam, nu ca altii.Aparatele care costa mult nu le iei ca sa sa faci poze doar asa de fun, le iei pentru a scoate bani cu ele.Momentan astept un 550D ori un 60d.Sa vad ce o sa fie. (pt mine conteaza mult si video, iar daca solutia video este ieftina , de ce nu) Eu m-am jucat cu nikonul cam 5 ore juma, asadar nu 5 minute.Plus ca posesorul a zis despre el ca nu îi place atunci cand lumina este foarte slaba. Tipul lucreaza pt 3 reviste din afara , pt o agentie de presa.Asadar la cam are , nu este un forumist care are un singur fix ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 3 Feb 2011, 17:36) ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Boggy22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 3 September 06 ![]() |
Nu stiu cu ce umbla cel care are D3s, insa uite lupta actuala intre cele mai bune aparate foto ca si sensibilitate(raport semnal zgomot).
http://www.photographybay.com/2010/02/04/c...iso-comparison/ Daca de asta nu e multumit, ce face? L.E. Sa nu mai zicem de treptele superioare: http://www.neutralday.com/canon-eos-1d-mar...iso-comparison/ Ca film, 1D Mark IV umileste Nikon-ul, si cred ca situatia se va echilibra peste aproximativ un an la capitolul video. Pana atunci, cine vrea predominant foto in gama High End, merge pe Nikon(D3s/D3x). Si ca bonus pentru Canon, sistemul AF e mai rapid pe MkIV. Dar cam atat. Daca as avea de ales, as merge pe cei 12 megapixeli ai lui D3s. This post has been edited by ValBo: 3 Feb 2011, 21:36 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 1.5dci 106cp @ 125cp (320nM - pe dyno)
|
|
rtBK |
![]()
|
sunt masluite ... canon trebuia sa fie mai bun
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
rtBK |
![]()
|
si pe mine ma cam bate gandul la al 2-lea SB900
![]() ma rog .. la canon nu exista CLS ca restul sa inteleaga. This post has been edited by rtBK: 4 Feb 2011, 10:15 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
AdriaC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 February 11 ![]() |
hai baieti, nu fiti rautaciosi si ajutati-ma si pe mine cu un sfat. un obiectiv? filtre? ...... puisorii mei, orice!
multumesc! |
--------------------
Renault
Megan
- B 77 ABO
2 ii sustin pe Omuletii Verzi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai eu tiam zis. un blitz.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Eu zic ca poti sa te uiti sa vezi EXACT ce are in trusa foto, (si nu ma refer aici la ce fel de filtre, ci doar la CE obiective - scrie pe ele, de ex 50mm, 18-70 etc) si sa mergi la F64 ca sunt foarte saritori tipii de acolo.
Daca nu are blitz, ii poti face cadou unul, de ex Nikon SB600/800/900, depinde de buget (nu m-as risca la alte tipuri de blitzuri compatibile, gen Nissin, odata ce foloseste D300) Sau un obiectiv dedicat MACRO (daca nu are) si ii place sa faca poze la ganganii. ![]() Pot fi multe de luat, depinde ce fotografii face, ce are deja etc... Desi daca NU ARE blitz, zic si eu ca unul nu strica niciodata... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
rtBK |
![]()
|
sb 600 si sb 800 nu se mai fabrica, deci doar sh-uri daca mai gaseste.
a mai ramas sb 700 si sb900 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
@ AdriaC: ar fi bine sa spui un buget aproximativ
filtrele sunt de la cateva zeci de ron la cateva sute (4-5-6) depinde de calitate, de marime, de ce stiu sa faca. blituri sunt intre 1000 si 1800 ron obiectivele cam sar de 2000 ron (ce e sub 2000 cred ca are deja din ce ai spus tu - dar poti pune si o lista cu ce are cum ti-a spus SwatKat) Alegerea unui cadou pentru un fotograf e foarte dificila pentru ca exista o gama uriasa de accesorii si totul depinde de ce il intereseaza sa faca, de cat de avansat e in domeniu, etc... Daca si la anu' vrei sa-i faci un cadou foto atunci ar fi bine ca pana atunci sa fi atent la ce spune ca ar vrea si sa-ti notezi. Acum insa il sustin pe b76bgaarh, un blit ar fi cel mai ok daca nu are (daca are ne intoarcem la pasul 1, spui bugetul si cam ce are prin rucsac). Ca variante ai: sb600 + acumulatori + incarcator = 1000ron sb700 = 1400ron + acumulatori si incarcator (~100 ron) = 1500 ron sb900 + acumulatori + incarcator = 1800 ron This post has been edited by zax: 5 Feb 2011, 10:06 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
rtBK |
![]()
|
sb900 la 1800 ron, daca te referi la oferta aia de pe f64 cu incarcator pentru 2 baterii...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
rtBK |
![]()
|
pentru canon chiar e ceva incredibil..
![]() si apropo, de la ce model in sus a pus si canon un bec ca sa ajute cu focalizarea noaptea? ca 500d nu avea si era al naibii de trist la un photoshoot pe bezna. This post has been edited by rtBK: 7 Feb 2011, 08:17 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si la Canon poti folosi mai multe blitzuri, mirific profesionist ce esti. Nu e nimic incredibil pentru nimeni, decat pentru 'experti' ca tine care nu stiu despre ce vorbesc.
De aia radeam.. Mai documenteaza-te si tu inainte de a face afirmatii. ![]() edit: Ah si... QUOTE(rtBK @ 3 Feb 2011, 17:05) ![]() ![]() Auzi cine vorbeste de struguri acri! Tie care ti se aburesc ochelarii cand vezi ceva mai scump decat ai tu, si apoi incepi sa zici ca 'e najpa dom'le' Sincer acum, chiar tu, mirific pseudo-fotograf ce esti, te-ai gasit sa spui de struguri? ![]() This post has been edited by A l e x: 7 Feb 2011, 13:03 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 22:06 |