Suspensie sport
![]() ![]() ![]() |
Suspensie sport
ciprian1982 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
1.6 MPI 2012 Drive+ Ex: Renault Laguna 2, 1.9 dci 120 HP
|
|||
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
laguna mea e 2.0 sport. am mai condus si alte laguna si diferenta e sesizabila.
in primul rand directia e mai rigida, la fel si suspensia. daca mergi prin gropi te cam zdruncina in schimb pe un drum bun sta foarte bine in curbe. depinde pe unde o folosesti...da sincer in romania nu prea se merita suspensie sport, doar daca vrei stabilitate in curbe ca sa poti fugi ceva mai tare. bineinteles plasticele o sa inceapa sa faca zgomote... |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
Salut,
Stii daca o sa-mi afecteze bucsele pe fata, directie, ceva? Mersi, Cipri |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
|
|
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu in ce proportie i-ti afecteaza bucsile , directia, telescoape da cred ca o sa afecteze ceva....
|
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce amortizoare pui? Ce arcuri? cu cat se va cobari garda fata de sol?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
Salut,
Imi pun kitul de suspensie sport de la KW, coboara garda la sol cu 3,5 cm. Chiar acum masina e in service pentru schimbari. O sa vd eu timp ce o sa-mi afecteze. CIprian |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
Salut,
Ieri am schimbat suspensia in toatalitate, au mai fost schimbate si bucsele punte spate. Petul a fost de 2000 roni kitul de suspensie iar manopera a fost 550 de roni, in care a intrat: schimb de suspensie, bucsi punte spate, placute de frana pe spate, flansa amortizor, si bucse bara stabilizatoare. Ciprian |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:28 |