Apa in portiera
![]() ![]() ![]() |
Apa in portiera
alexHD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 16 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege 1.9 dCI 120cp Seat Cordoba 2001 1.9 TDI 90cp
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Deschide usa si vezi sub ea, trebuie sa fie vre-o doua gauri de scurgere. Mai mult ca sigur sunt infundate. Poti folosi aproape orice obiect care se preteaza, inclusiv o sarma ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Exista niste dopuri de cauciuc , sub usa, care daca le scoti, se scurge apa. Trebuie sa deschizi usa si sa te uiti sub ea, dar se simt daca pui mana.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Ai auzit ce au spus colegii,dar remediaza si problema ca altfel te alegi cu o usa ruginita in curand.Niste ulei in usa respectiva nu ar strica .
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie data fata de usa jos si curatat tot in interior, probabil vei gasi mizerie si mîl uscat dupa ce s-a scurs apa - apoi dat cu ulei. Cred ca cel mai probabil chederul de la geam pe exterior nu mai calca bine pe langa geam si de aceea iti mai intra apa, mai ales cand e din belsug. Si eu am avut aceeasi problema. Inca nu am rezolvat-o pentru ca nu am reusit sa fac chederul sa calce ca de nou. O solutie de moment, pana voi gasi alta - este sa scoti dopurile de jos si sa lasi sa fie aerisita usa, iar daca intra apa sa se scurga imediat.
|
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
alexHD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 16 November 07 ![]() |
Sal,am scos azi apa din usa.Nu am gasit unde sa urc masina sa vad exact dopurile alea de la usa si nici nu m`am bagat sub ea;la baza de jos a usii este o bucata de cauciuc un cheder pe lungime,am bagat degetu intre cauciuc si tabla si am tras dintr`o parte in alta cat sa se distanteze de tabla si a curs toata apa cred ca vreo 2 litrii.Cand se face vreme buna sunt curios sa dau jos fetele de usi si sa vad ce o fi inauntru.Numai bine
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege 1.9 dCI 120cp Seat Cordoba 2001 1.9 TDI 90cp
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu trebuie sa urci masina niciunde. Deschizi larg usa, te apleci (destul de mult, ce-i drept) sau te lasi pe spate langa masina ca si cand ai vrea sa te bagi sub ea - si vei vedea un dop de cauciuc oval. Sau poti sa palpezi cu mana pe muchia de jos a usii - muchia lata care cand inchizi usa vine peste partea metalica a pragului. Dopul iese mai greu daca nu l-ai scos niciodata pana acum - ca sa nu te chinui e buna o surubelnita dreapta, mai subtire in varf. Eu zic sa scoti macar dopul si sa-l lasi scos... pana rezolvi.
Maammaaaa... 2 litri ! pfiu... pai mai bine te duceai sa cumperi niste pestisori de la magazin, ca acvariul il aveai deja. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
cristi_m72 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 22 September 08 From: Iasi ![]() |
Acelasi lucru l-am patit si eu dupa ploile din ultimele zile, am scos din portiera de la sofer cca doi litri de apa si cca un litru din portiera din dreapta, erau infundate gaurile dintre cheder si portiera, la mine nu mai calca bine chederul pe geam...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1,9dCI 88kW
- IS06BSN
2002
|
|
alez1601 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 20 November 08 ![]() |
si mie mi s-a intamplat chestia asta la usa de la sofer.. banuiesc ca la fel problema este cu chederul de la geam. Are cineva o solutie? Tb schimbat acel cheder? De unde se poate cumpara unu nou ?
Mersi, Alex |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9dCI 120CP 88kW
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
Apa poate intra si pe langa bandoul de pe usa nu doar pe la cheder.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
1.6 MPI 2012 Drive+ Ex: Renault Laguna 2, 1.9 dci 120 HP
|
|
alexandrunicu02 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 August 09 ![]() |
sal.scuze k ma bag si eu peste voi,dar ca sa nu mai deschid alt topic,si mie mi s-a intamplat cu usa de la sofer,am remediat-o,dar acum am gasit podeaua uda in partea dreapta si fata si spate.de unde?cum?knd?cum se poate face?multumesc
|
--------------------
renault
laguna2
2001 hackback
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Daca-i uda si-n fata si-n spate cel mai probabil sunt infundate orificiile de evacuare a apei de dupa carenajele rotilor fata si-ti curge apa inauntru prin ventilatii . Verifica varianta asta .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
ford gt 500 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 8 March 10 From: Iași ![]() |
am patit-o si eu dupa ploile din ultima vreme, a trebuit sa desfac potiera de la sofer care era curata, dar jos am vazut acel dop si am zis sa verific daca este la toate usile prezent si ....surpriza: la portiera stanga spate a curs apa.... de ma mir ca nu erau si pesti peacolo, in rest celelalte erau ok, nu a mai curs din nici una nimic. Din cate am mai observat mai sunt niste dopuri micute in partea de jos a portierei pe partea cu balamalele, care nu sunt amplasate dedesupt, sa verificati si acolo, ca sunt amplasate mai jos decat nivelul dopului de sub portiera.
Stima . This post has been edited by ford gt 500: 29 Jun 2010, 12:22 |
--------------------
renault
laguna2
2002 Renault Laguna II Grandtour Initiale Paris 2002 , 2.2dci 110KW,
|
|
alez1601 |
![]()
|
De scos apa de acolo se scoate... dar o solutie pentru problema asta exista?
Numai bine |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9dCI 120CP 88kW
|
|
ford gt 500 |
![]()
|
cred ca o solutie ar fi sa cureti bine mizeria care se acumuleaza pe fundul portierei, din cauza ei nu se scurge de fapt apa din portiera.
|
--------------------
renault
laguna2
|
|
alez1601 |
![]()
|
corect, dar asta inseamna ca presupui ca este normal sa intre apa in usa.
E normal sa intre apa in usa? |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9dCI 120CP 88kW
|
|
ford gt 500 |
![]()
|
pai asa cred, ca e normal, ca altfel de ce ar fi pus orificiile de scurgere,nu?
si inca ceva, daca ai observat, la chederul care sta pe geam pe dinafara , pe interior este pufos,ceea ce ar permite patrunderea apei , bine acu nu te gandi ca pote intra apa f multa pe acolo. Dar cu timpul daca acea apa nu se scurge din interior, se acumuleaza. |
--------------------
renault
laguna2
|
|
Marcel76 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 146 Joined: 3 January 10 ![]() |
dupa ce am analizat bine,cred ca e normal,dar mai normal ar fi daca sar si scurge.numai bine
|
--------------------
Renault
laguna 2
- BT 10
1.9 dci 107 hp 2001 expression Renault Koleos 2011 150 hp automat 4x4
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
am patito si eu cu apa in portiera de la usa soferului.am scos dopul de cauciuc de sub usa si a curs ceva apa de acolo.Nu gauriti dopul acela de cauciuc, nu-i rupeti capacul si nu mergeti cu el scos,deoarece veti umple masina de praf ,va bate vantul prin ea la viteza.Solutia este sa apasati chederul ce apasa la baza geamului,pe acolo intra apa si nu deloc normal sa intre in portiera.Dopurile de la baza usii sunt puse doar ca masura de precautie ,foarte functionala de altfel
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
2001 1,9 dci Dinamique 88kw
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
pana la urma a gasit cineva vreo solutie sau chederul respectiv sa-l schimbe ? ca ma dispera de fiecare data cand ploua se umple portiera cu apa :|
|
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
Francisc 2 |
![]()
|
![]() Stii si la ce te ajuta ca stii...:) Group: Members Posts: 321 Joined: 31 October 09 From: Austria ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- TM 00 III
2001 1,9 dci Dinamique 88kw
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
sa scimb ce? daca te-ai referit la cheder tocmai asta intrebam daca a gasit cineva acel cheder sau a reusit sa-l schimbe ..
|
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
ghitalucian81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 January 11 ![]() |
nu stiu daca ati remediat pr dar toata lumea spune ca apa s-ar infiltra pe la cheder, eu unu am aceeasi pr din cand in cand, nu tot timpul, nu ii dau mare importanta dar parerea mea este ca apa se infiltreaza pe la bandourile de pe usi, la un moment dat se poate aduna atat de muta apa incat se poate scurge in interiorul masinii......eu cred ca ori imi cumpar alta bandouri ori le lipresc cu silicon
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- TM 82 GLV
2001/1.9 dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Mai bine desfunzi scurgerile cu care e prevazut chederul pe partea inferioara a portierei. Ia chederul la pipait si dai de scurgere. La portierele din fata e in mijloc dar la cele din spate e mai spre fata.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
STANCIU CEZAR |
![]()
|
![]() CZR Group: Members Posts: 58 Joined: 12 December 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord cu dan73. problema nu este la cheder ci la gaurile de scurgere.
la foarte multe masini intra apa in portiere atunci cand ploua sau mai ales cand o duceti la spalatorie. Si eu am avut atat de multa apa in usa dr sp, incat aveam apa si in buzunarul de la usa ( asa mi-am dat seama ca am apa in masina) Ma uita ca tampitu in portbagaj ![]() dupa ce am dezlipit chederul de la baza usii( era doar lipit, fara pic de mizerie) nu am mai avut probleme. buna ar fi niste pudra de talc pe cheder.(ma refer la cel din partea de jos a usii, pt a nu se mai lipii) Toate bune! This post has been edited by STANCIU CEZAR: 12 Jan 2011, 12:13 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II 1.9 dci 120cp
2004 RENAULT LAGUNA III 2.0 dci 150 cp 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 21:07 |