Renault 5 TL 1979 automatic, merita restaurarea?
![]() ![]() ![]() |
Renault 5 TL 1979 automatic, merita restaurarea?
RADU__ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
bravo tie referitor la restaurare. Eu am un 19 la care vrea sa incep restaurarea.
Este in perfecta satre dar rugina este dusmanul nr 1. cat despre scoaterea din circulatie, hai sa fim seriosi. Sunt zvonuri...nu au cum sa te priveze de un bun este echivalent cu a-ti fura acel bun. Zvonuri. toata tiganeala asta cu taxe, scos din circulatie si alte prostii de genul nu vor mai exista dupa ce schimbarea guvernului condus de un premier cu interese pe aceas business. Sa-l vad eu pe dl primministru ca nu-si mai conduce fiat-ul 85a si Citroen-ul Traction Avant care sunt noneuro. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
AM uitat sa precizez ca nu am schimbat talonul de inmatriculare. Era din acela gri pe hartie. Dar am carte de identitate la ea. am inteles ca daca nu am preschimbat talonul a fost radiata din circulatie.
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord cu cele de mai sus. nu se va intampla absolut nimic din 2010. Pot doar sa te "ajute" sa renunti la masina prin taxe mai mari, etc, etc.
Cat despre restaurare, eu cred ca partea cea mai grea a fost facuta, asa ca e pacat sa te opresti aici. Cat despre radiere, nu stiu ce sa zic dar la cat de "la zi" sunt toate informatiile din sistemul de date al statului, probabil ca nu ar trebui sa fie nicio problema cu talonul. bafta! This post has been edited by payty: 21 May 2008, 10:18 |
--------------------
dacia
1310
- B-##-###
1996 1.6/2002 1.4 Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
trebuie sa dezamagesc, am auzit cu urechile mele la tv , zvonul din pacate este real, ma doare sufletul pt tine am avut si eu doua r5 !!
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
RADU__ |
![]()
|
astazi am cumparat un forf fiesta din 2006 cva 1,4 benzina, dotari optionale multiple, 8200km la bord cu 6500€ . consider o ocazie, masina arata excelent, practic este noua, a fost tinuta in garaj.
Asa ca, voi renunta probabil la proiect si voi vinde masina asa cum este. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
mirel vicaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 10 February 08 ![]() |
Salut,
Daca vrei sa vinzi masina care ar fi pretul? Daca poti pune niste poze ar fi minunat. Eu unul nu cred ca ma poate obliga cineva sa scot din circulatie o masina, poate ma vor putea incuraja sa renunt la ea prin programe gen rabla. Vom vedea. Mai tii minte ca ti-am trimis niste poze cu un R5 galben, daca pretul cerut de tine + pretul cerut de el dau o suma pe care sa o pot suporta mi-ar place sa preiau buburuza de la tine. |
--------------------
Renault
5
- TM37TIA
1984 www.renault5.3xforum.ro
|
|
RADU__ |
![]()
|
poze trebuie sa fac. Nu am, dar am sa fac zilele astea.
Pretul...este in topicul din bursa cu detalii si variante. Poti sa alegi. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
|
mirel vicaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 10 February 08 ![]() |
Ok, am vazut si topicul de la bursa. incerc sa te (mai) sun o data deseara.
Mircea |
--------------------
Renault
5
- TM37TIA
1984 www.renault5.3xforum.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:19 |