Real!?, ....sa incercam si noi!
![]() ![]() ![]() |
Real!?, ....sa incercam si noi!
cristyyy2003 |
![]() ![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
2008 "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ce vrajeala de 2 lei...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
katerinca
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
iooooiiii sunt unii care au o placere perversa in a induce teama in utilizatorii de mobile...cuptoare cu microunde...etc....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Fake ...
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Le-o fi fost rusine sa incalzeasca cu ceva masa pe dedesubt?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sigur ca e fake. Au facut la Brainiac parca un experiment similar, incercand sa "fiarba" un ou cu ajutorul unui numai foarte mare de telefoane, cateva zeci tot erau. Si nu s-a intamplat nimic.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Numai daca stai si te gandesti ca pentru a face popcorn la microunde iti ia cel putin 3 minute... si la o putere mult mai mare...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din stiinta mea telefoanele mobile lucreaza pina la frecvente de 900 MHz ori microundele incep de la 1,5 GHz cel putin si oricum nu au putere asa mare
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- BC ## MSU
Preference - 2004 Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Telefoanele mobile functioneaza in 900, 1800 si 2100 MHz (mai sunt si alte benzi, dar astea sunt cele mai folosite pe la noi). Puterea in emisie e de maxim 0.7-0.8W la majoritatea telefoanelor, insa este limitata din soft. Se emite la puterea maxima doar daca semnalul este foarte slab sau cand se localizeaza telefonul in retea. Deasemenea, in 2G (tdma) telefonul emite doar 1/8 din timpul cat vorbesti; doar in 3G (cdma) emite tot timpul.
Testul celor de la brainiac nu a fost tocmai stiintific (de fapt a fost o mare vrajeala in stilul lor caracteristic), insa si eu tind sa cred ca este doar un mit. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
aveau aragazu sub masa
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
fake sau reala...ideea e ca pe www.220.ro exista vreo 4 clipuri diferite cu acelasi rezultat...
daca nu uit maine vin cu boabe de popcorn la servici sa distrug mitul. (acasa n-am atatea telefoane). This post has been edited by YR-ZBG: 11 Jun 2008, 14:19 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
ca sa incalzesti temperatura unui gram de apa cu 1 grad Celsius ai nevoie de ~4.2 jouli. dac-o faci intr-o secunda, ai dezvoltat o putere de 4.2 wati.
ca sa pocneasca un porumb tre' sa-l incalzesti pina la aprox 200 de grade celsius. considerind o temperatura ambientala de 20, rezulta un delta T de 180 de grade. in 100 de grame de porumb nepocnit estimez eu din experienta mea agricola ca s-ar afla 30 de grame de apa si uleiuri susceptibile de a absorbi energie electromagnetica prin incalzire dielectrica. presupunind o eficienta de 100% a fenomenului (cifra reala e cu 1-2 ordine de marime mai mica), rezulta ca pentru a pocni 100 de grame de porumb in 120 de secunde (2 minute) ai nevoie de 30 (grame) x 180 (grade, delta T) x 4.2 (caldura specifica a apei J/gK, nu ne mai complicam cu evaporari, tranzitii de faza, aburi, etc) = 22.68 kJ. intinsi pe 120 de secunde rezulta o putere de 189 de wati. bagind in calcul eficienta de 10% ajungem la 1890 de wati adica destul de aproape de cifrele vehiculate pentru un cuptor cu microunde. avind in vedere ca magnetronul cuptorului cu microunde emite intr-o cusca faraday adaptata dpdv al impedantei in timp ce un mobil emite printr-un dipol lambda/N, slot sau microstrip in aer, eficienta se apropie mai degraba de 1% asa ca avem nevoie de 18.9 kilowati. adica vreo 20000 de telefoane si intrucit 10 antene de 1 watt nu-s totuna cu 1 antena de 10 wati dpdv al cimpului EM, cred ca se poate usor dubla numarul. nu am pretentia ca am facut un calcul precis, apar multe estimari si presupuneri, dar ca si ordin de marime eu zic ca e corect. |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
decat sa va contraziceti aici de 1 saptamana puteati sa va intalniti 2-3 persoane,va lua 2 minute sa testati chestia asta
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
trebuie sa sune toate telefoanele deodata nu?
|
--------------------
/
/
/
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
e un clip pe youtube cand unuia ii arde masa de la sursa de caldura de sub fata de masa, sau ce e. e atat de fake ca nici nu merita incercat vreodata.
foarte frumos calculul lui afilon. putem sa il simplificam un pic. daca in 10 secunde pocnesti 4 boabe de porumb,folosind patru telefoane, ce se intampa cu creierul unui om dupa ce vorbeste 3 ore neintrerupt la un singur telefon, fara dispozitiv bluetooth sau casca cu fir.... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Busted.....gata mai ce atata tam tam....am verificat cu 5 telefoane 3G (ca cica e semnalul mai puternic) si.....nimic....
Consider ca la o chestie d'asta partea practica e evident mai usor de incercat decat de calculat puteri absorbite si alte alea... se spune ca un tanar vroia sa devina ucenicul unui mare invatat (nu mai stiu exact dar parca Aristotel). Si invatatul ii spune....trebuie sa te testez...vezi ciobul asta....afla-mi volumul. Dupa 3 zile de masuratori integrale pe contur si alte alea tanarul satisfacut se prezinta cu rezultatul. Aristotel i-a ciobu in cufunda in lichidul aflat intr-un vas gradat si spune....ai gresit la calcule. Deci teoria ca teoria...dar practica.... |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
wow, afilon ce naiba dialect de romana folosesti mai omule, sau e germana varianta II cu catalizator ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
e fizica de clasa a zecea si matematica de ciclul primar. niste cunostinte foarte esoterice, putini sint capabili sa le asimileze, si mai putini le inteleg efectiv si din aia jumatate sint nebuni.
am uitat ca-n romania scoala e ceva de care trebuie sa te rusinezi, cu exceptia cazului cind e vorba de scoala vietii. keepin' it real, man, keepin' it real! zbg, poate ala n-a gresit la calcule ci era mai cald sau mai frig cind au verificat practic fata de cind a masurat ala ciobul. This post has been edited by afilon: 13 Jun 2008, 11:02 |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(afilon @ 11 Jun 2008, 16:24) ca sa incalzesti temperatura unui gram de apa cu 1 grad Celsius ai nevoie de ~4.2 jouli. dac-o faci intr-o secunda, ai dezvoltat o putere de 4.2 wati. ca sa pocneasca un porumb tre' sa-l incalzesti pina la aprox 200 de grade celsius. considerind o temperatura ambientala de 20, rezulta un delta T de 180 de grade. in 100 de grame de porumb nepocnit estimez eu din experienta mea agricola ca s-ar afla 30 de grame de apa si uleiuri susceptibile de a absorbi energie electromagnetica prin incalzire dielectrica. presupunind o eficienta de 100% a fenomenului (cifra reala e cu 1-2 ordine de marime mai mica), rezulta ca pentru a pocni 100 de grame de porumb in 120 de secunde (2 minute) ai nevoie de 30 (grame) x 180 (grade, delta T) x 4.2 (caldura specifica a apei J/gK, nu ne mai complicam cu evaporari, tranzitii de faza, aburi, etc) = 22.68 kJ. intinsi pe 120 de secunde rezulta o putere de 189 de wati. bagind in calcul eficienta de 10% ajungem la 1890 de wati adica destul de aproape de cifrele vehiculate pentru un cuptor cu microunde. avind in vedere ca magnetronul cuptorului cu microunde emite intr-o cusca faraday adaptata dpdv al impedantei in timp ce un mobil emite printr-un dipol lambda/N, slot sau microstrip in aer, eficienta se apropie mai degraba de 1% asa ca avem nevoie de 18.9 kilowati. adica vreo 20000 de telefoane si intrucit 10 antene de 1 watt nu-s totuna cu 1 antena de 10 wati dpdv al cimpului EM, cred ca se poate usor dubla numarul. nu am pretentia ca am facut un calcul precis, apar multe estimari si presupuneri, dar ca si ordin de marime eu zic ca e corect. Sunt de acord cu teoria ta ... dar nu sunt cazuri in care practica invinge teoria ? S-a gasit azi un tip sa-mi spuna ca el a incercat de cateva ori si a functionat ![]() ![]() O sa incerc si eu .. si daca nu functioneaza ii bag telefonul pe gat ![]() 16 Jun 2008, 00:17: QUOTE(Axe @ 12 Jun 2008, 12:59) wow, afilon ce naiba dialect de romana folosesti mai omule, sau e germana varianta II cu catalizator ? ![]() E romana ... varianta fizica + matematica ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 15 Jun 2008, 23:17 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 23:27 |