problema portbagaj
![]() ![]() ![]() |
problema portbagaj
Birkoff |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane
2004
- AB05LYF Renaul Megane 1.5 DCI 2004
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu e din computer, e din contactul care "vede" ca portbagajul e inchis sau deschis, de aceea iti sta si lumina aprinsa tot timpul, probabil va trebui desfacut ansamblul acela de blocare(broasca) si verificata starea acelui contact.
This post has been edited by Hackmikey: 14 Jun 2008, 17:35 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
din nou ''reparatii de calitate''. spune unde ai facut reparatia,trebuie sa stie si altii! oricum trebuie sa te intorci la ei si sa le spui ca au reparat ceva si ... au stricat altceva.
parerea mea este ca ar trebui centralizate aceste ''service-uri'' de peste tot din tara unde colegi de-ai nostrii au patit-o,poate altadata ne ferim de astfel de ''meseriasi'' si poate se inchid sandramalele unde acestia isi desfasoara o anumita activitate,probabil ca nu una auto. |
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
Birkoff |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ai fost gresealaea...... s-a petrecut in Alba Iulia, intr-un service de cartier. Masina mi-a fost data in chirie, a fost lovit spatele si am lasat in seama celui ce a lovit-o.
Oricum o masina super, motor 1.5 dci...consum impecabil...am 190.000 de km si de la 130.000 de cand am adus-o doar ulei si filtre. Sint multumit pana "in panzale albe". Ideeea e ca o las in fata blocului noaptea si e deschisa....nu reusesc sa o inchid. Aveti vreo idee, oare cu cheia se poate inchide? |
--------------------
Renault
megane
2004
- AB05LYF Renaul Megane 1.5 DCI 2004
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
In legatura cu lumina care ramane aprinsa in portbagaj. E NORMAL si la masinile nelovite. Prin al treilea stop se vede licarind lumina chiar daca in mod normal ar trebui sa fie stinsa.
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:05 |