Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema portbagaj

Birkoff
post 14 Jun 2008, 16:34
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutari, am si eu o pb! A fost lovit megane-ul meu in spate...dus la reparat...totul ok. Insa din cauza portbagajului nu mai reusesc sa inchid masina din inchiderea centralizata. Imi arata tot timpul ca e deschisa o usa, in speta portbagajul, desi el e inchis, iar cand inchid din telecomanda imi deschide imediat. Becul de interior e tot timpul aprins si imi arat mesaj in bord. Mentionez ca portbagajul se inchide, broasca care e electrica functioneaza.

POate fi cumva din computer, se poate rezolva cu resetare?

Merci!

--------------------
Renault megane 2004 - AB05LYF
Renaul Megane 1.5 DCI 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Hack
post 14 Jun 2008, 17:34
Post #2

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Nu e din computer, e din contactul care "vede" ca portbagajul e inchis sau deschis, de aceea iti sta si lumina aprinsa tot timpul, probabil va trebui desfacut ansamblul acela de blocare(broasca) si verificata starea acelui contact.

This post has been edited by Hackmikey: 14 Jun 2008, 17:35

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
yanyu
post 14 Jun 2008, 19:44
Post #3

Membru

From: Galati

din nou ''reparatii de calitate''. spune unde ai facut reparatia,trebuie sa stie si altii! oricum trebuie sa te intorci la ei si sa le spui ca au reparat ceva si ... au stricat altceva.
parerea mea este ca ar trebui centralizate aceste ''service-uri'' de peste tot din tara unde colegi de-ai nostrii au patit-o,poate altadata ne ferim de astfel de ''meseriasi'' si poate se inchid sandramalele unde acestia isi desfasoara o anumita activitate,probabil ca nu una auto.

--------------------
renault megane 2 2007 1.6-16v - xx.xx.xxx
Invata de la toate ca totu-i trecator.
+
Birkoff
post 14 Jun 2008, 20:53
Post #4

Membru incepator

Ai fost gresealaea...... s-a petrecut in Alba Iulia, intr-un service de cartier. Masina mi-a fost data in chirie, a fost lovit spatele si am lasat in seama celui ce a lovit-o.

Oricum o masina super, motor 1.5 dci...consum impecabil...am 190.000 de km si de la 130.000 de cand am adus-o doar ulei si filtre.

Sint multumit pana "in panzale albe". Ideeea e ca o las in fata blocului noaptea si e deschisa....nu reusesc sa o inchid.

Aveti vreo idee, oare cu cheia se poate inchide?

--------------------
Renault megane 2004 - AB05LYF
Renaul Megane 1.5 DCI 2004
+
rino
post 14 Jun 2008, 21:02
Post #5

Membru autentic

In legatura cu lumina care ramane aprinsa in portbagaj. E NORMAL si la masinile nelovite. Prin al treilea stop se vede licarind lumina chiar daca in mod normal ar trebui sa fie stinsa.

--------------------
Renault Megane 2005, 2009
DIY / open source fan.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 07:05
Dacia