greseala in talon, 2791 cm
![]() ![]() ![]() |
greseala in talon, 2791 cm
basarabmarian |
![]()
|
||
![]() Basarab Marian Group: Members Posts: 17 Joined: 1 July 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna III
2009
- CT 03 BAS
|
|||
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Cred ca la R.A.R. o sa se rezolve. E bine cand o sa te duci cu ea sa-i faci cartea de identitate sa le spui de greseala, ca sa-ti treaca corect datele, altcineva nu vad cine ar putea sa-ti modifice treaba asta.
|
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
2008 Privilege ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu este asa usor...mergi si le spui ca este o greseala.... + ca nu gasesc pe nici o Laguna 3 motorizare de 1791...cmc ca sa zici ca a gresit....
Ce motorizare ai pe masina? Cea reala de sub capota? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
basarabmarian |
![]()
|
![]() Basarab Marian Group: Members Posts: 17 Joined: 1 July 08 From: Constanta ![]() |
Am motorul de 1998 capacitate si 128 KW, respectiv 170 cp.
|
--------------------
renault
laguna III
2009
- CT 03 BAS
|
|
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Cred ca verifica dupa nr. de identificare al masini, acolo sigur apare tot despre masina
|
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
2008 Privilege ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:59 |