Rateuri la motor...
![]() ![]() ![]() |
Rateuri la motor...
baron |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 28 June 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Laguna II,
1.6l, 16v - motor K4MD-710,
- IS 33 BAR
2001, Expression Sfatul este ceea ce cerem atunci cand stim deja raspunsul, dar ne-am fi dorit sa nu-l fi stiut.
|
|||
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
cel mai probabil ai o problema electrica (electronica).
sunt multzi senzori pe acolo: senzorul de RPM, senzorul de detonatzii (care ii spune lu' nenea ECU sa modifice avansul), etc, etc.. vezi sa fie totul in regula dpdv electric shi abia apoi baga'te la mecanica.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
seby_16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 December 05 From: Galati ![]() |
Eu am o problema asemanatoare, am feedback intarziat cu o secunda, doua, cand apas acceleratia mai tare. Daca o iau progresiv, merge bine, dar daca o calc cat de cat, are o mica intarziere, si cand iau piciorul de pe acceleratie, aud rateurile, destul de des. Nu se aud foarte tare (cum am mai auzit rateuri pe Cielo de exemplu, care spui ca a explodat masina cand a dat un rateu), dar se aud indeajuns. Plus ca atunci cand o calc de mai multe ori si iau dupa aceea piciorul de pe acceleratie, se duce mai jos acul turometrului decat atunci cand e in relanti. La relanti am 900 de rpm, iar cand iau piciorul de pe acceleratie se duce cam in 700, si da sa moara, dar isi revine cam in 3 secunde, ridicandu-se acul turometrului inapoi in 900.
|
--------------------
Renault
19
- TL-11-TGN
'89 TXE 1.7 92CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cel mai probabil o sonda de temperatura - ori apa ori aer.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
seby_16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 December 05 From: Galati ![]() |
Iti multumesc de sfat r19/16v, am sa verific sondele respective.
|
--------------------
Renault
19
- TL-11-TGN
'89 TXE 1.7 92CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 21:15 |