Laguna 3 GT, vireaza toate rotile
![]() ![]() ![]() |
Laguna 3 GT, vireaza toate rotile
ecstasy_4u06 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|||
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
wow ce misto trebuie sa fie
![]() |
--------------------
megane EX-treme
2
2008
- gr-63-dog
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Cred ca destula lume stie despre 4 wheel steering de pe GT. E disponibil si pe coupe.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
foarte folositor probabil si la parcare
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Raza de bracaj e ca la clio.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
pai si care e raza la clio ? i-au depasit pe mercedes la manevrabilitate ? sau e doar o jmecherie care ia ochii la oameni ?
nu de alta, dar un S-klasse intoarce mult mai usor decat laguna mea...chiar daca e ditamai balena... Ca sa nu zic de E-klasse, care pe o strada nu prea lata intoarce dintr-o miscare, iar Laguna din 3. Testate de mine personal... |
--------------------
-
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Au mai fost masini dotate cu asa ceva, vezi Nissan Skyline.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa-i fi depasit pe Mercedes, pt. ca sist. de la GT are 2 moduri de functionare:
1-viteza mai mica de 50 km./h, fata si spatele se bracheaza in sensuri opuse:f-s,s-d sau f-d,s-s 2-viteza mai mare de 50 km/h, fata si spatele se bracheaza in acelasi sens:f-s,s-s sau f-d,s-d Oricum, este mult mai manevrabila decit o masina "normala" si in oras si pe drum cu multe curbe strinse. |
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
2020, Hybrid 2.5/218cp
- B11xxx
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Ehehehe: http://www.reno.ro/Laguna-Coupe-page-2-t113291-s30.html Da, io am mai vazut
![]() Oricum e super misto, ma intreb ce onghi de bracaj or avea? |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
am vazut la renault pe site ca la modelele standard de Laguna 3 puntea spate este "Puncte "H" cu efect autodirectional". Comparativ cu 4 wheel drive care ar fi diferenta? Ce e cu efectul autodirectional?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
dvs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
in acest moment sistemul 4rd (quatre rues directrices) de pe laguna este unul unul din cele mai performante de acest gen.
la testele la care a participat, laguna gt a surclasat bmv seria3, porche si altele. se considera ca in acest moment nu exista o masina de serie mai manevrabila. |
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(andu911 @ 11 Jun 2008, 17:10) pai si care e raza la clio ? i-au depasit pe mercedes la manevrabilitate ? sau e doar o jmecherie care ia ochii la oameni ? nu de alta, dar un S-klasse intoarce mult mai usor decat laguna mea...chiar daca e ditamai balena... Ca sa nu zic de E-klasse, care pe o strada nu prea lata intoarce dintr-o miscare, iar Laguna din 3. Testate de mine personal... Si nu ti se pare normal??? tractiunea este pe spate..si neavand pe fata planetare normal ca vireaza mult mai mult... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si in plus au motoarele longitudinale, deci e loc mai mult pentru roti sub caroserie.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Pana la urma ajunge GT la noi? Un agent de vazari mi-a spus ieri ca nu va ajunge. Poate doar in viitorul indepartat...
Cred ca le e frica sa nu repare pe garantie intr-o veselie puntea spate din cauza gropilor ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Si mie mi s-a confirmat ( sau infirmat ) lipsa gt-ului pe plaiurile mioritice
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce penibil. Traiasca RRo. Nu degeaba au 2 de "r" in abreviere...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M. TONY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 March 08 ![]() |
Probabil ca s-au gandit si la faptul ca fara sa existe prea multe informatii despre fiabilitatea noului sistem pe drumuri proaste nu se risac.\a
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.5DCI 100CP
2004 AUTENTIQUE
- B -39-XXX
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Asa e. Pe drumurile proaste de la noi nu era exclus ca Active Drive-ul sa dea in balbaiala.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si uite cum incercam noi sa gasim explicatii de ce nu aduc astia ActiveDrive-ul
![]() Hai sa fim seriosi, mai toate marcile aduc tot ce vand in afara si la noi (motoare, optionale, etc). Renault ne considera in continuare lumea 3-a si asta suntem. La mai mare Renault. Sa continue tot asa si clar nu o sa mai cumpar alt Renault. M-am saturat sa vreau ceva si sa mi se zica ca ei nu aduc ![]() This post has been edited by dmc: 4 Jul 2008, 11:55 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si cam care dintre toate marcile alea are active drive?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
QUOTE(ghertzoi @ 12 Jun 2008, 16:28) am vazut la renault pe site ca la modelele standard de Laguna 3 puntea spate este "Puncte "H" cu efect autodirectional". Comparativ cu 4 wheel drive care ar fi diferenta? Ce e cu efectul autodirectional? N-am gasit un raspuns la intrebarea de mai sus, si am si eu aceasi nelamurire. Stie cineva ce e efectul autodirectional , prezent (conform pliantului Renault) pe Laguna "normala"? |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://cars.uk.msn.com/Research/article.as...umentid=8960602
uitati si un test cu laguna gt break diesel |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
myx4ever |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 June 07 From: Timisoara ![]() |
asemanarea cu S line sau M sport mi se pare deplasata. Nici macar nu joaca in aceasi liga. Iar preturile sunt de-a dreptul de pe alta planeta.
Laguna GT o sa aibe multi fani pt ca la banii aia nu stiu ce ai putea lua mai tare de pe piata. |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Renault F1 Team ROCKS !!!
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
daca vine Coupe-ul, va veni si GT-ul. Coupe-ul are si el standard Active Drive, deci daca scolesc mecanicii pentru asta pt Coupe, nu au motiv sa nu aduca si GT-ul...
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
baieti traim intr-o EUROPA fara granite asa ca se poate cumpara de ori unde si ori ce dorim fara sa ne impuna cineva ce sa cumparam ajunge sa mergem in UNGARIA pt.de exemplu acolo exista la Laguna 3 si varianta initiale cu navigatie cea ce la noi nu este si la ei noutatile apar cu 6 luni mai devreme fata de noi
|
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
problema e si la ce pret vin acolo
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Plus ca la noi in cateva luni de la lansare au deja discount de 2000 de Euro
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Pop Marcel |
![]()
|
![]() Iubitor de Laguna si Talisman Group: Members Posts: 448 Joined: 20 April 08 ![]() |
da au discaunt dar pe ce modele? pe cele cu motor mic si dotari putine mie de exemplu la laguna imi place varianta initiale pt.este cea mai dotata adica se mai poate spune ful option si doar la acesta varianta intradevar ca este si ce mai scumpa dar imi plac dotarile sunt si putine abia am gasit si eu sami cumpar si eu sunt pe deviza de cit sami cumpar una noua si simpla mai bine imi cumpar una secand si ful option.
|
--------------------
Renault
Talisman Initiale Paris 2021
2 l 190 CP Renault Talisman Initiale Paris 2016 1.6L dci 160 cp
Renault Laguna 3 Initiale Paris 2011 2L dci 150 cp |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Gresit Pop Marcel. Atunci cand Renault ofera discount pentru un model in Romania, acel discount nu e valabil doar pentru Authentique, ci si pentru Privilege.
This post has been edited by Modus: 7 Sep 2008, 22:23 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Off-topic: Dom' Marcel, da incurcat mai scrii. Greu poate sa urmareasca cineva ce ai exprimat acolo.
Da' ai dreptate, iti trebuie una full de full. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 18:59 |