Anvelope / Cauciucuri Tigar, a folosit cineva, merita investitia ?
![]() ![]() ![]() |
Anvelope / Cauciucuri Tigar, a folosit cineva, merita investitia ?
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
CAT10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 October 10 ![]() |
Axe, Total de acord cu tine. Si ca sa merg pana la capat iaca si poza cu profilu'...
Attached thumbnail(s) tigar_winter_1.jpg ( Size: 122.73k ) Number of downloads: 5101 |
--------------------
Renault
MeganeII
2006 Bicorp Phase2
- AG....
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
multumesc de informatii, dar am renuntat la ideea sa imi pun Tigar. Probabil imi voi pune Fulda Kristal Montero 3, am gasit la 192 RON (pt Symbol), si sunt mai bune decat Tigar.
Pt comparatii se poate consulta site-ul www.tyretest.com, acolo Tigar Winterra sunt cotate cu 3 stele, Debica Frigo2 cu 3.5 stele si Fulda Montero3 cu 4 stele. Cat despre colaborarea cu Michelin, eu am vazut din site-ul furnizat de un coleg mai inainte, ca e vorba de o colaborare pt anvelope de scutere si motociclete . |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
victor.vajoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
Azi si-a montat tatal meu Tigra Winter. Arata bine. ma bate si pe mine gandul sa imi iau pt solenza(daca gasesc pe R13), mai ales ca la el au fost 160 lei buc cu tot cu montaj.
This post has been edited by victor.vajoi: 4 Nov 2010, 23:07 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
salut io am tigar pe solenza mea de iarna trecuta si vreau sa va spun ca pe langa faptul ca le-am luat la oferta de la norauto cu 100 lei bucata anvelople s-au comportat admirabil pe zapada si polei. Spun asta pentru ca le-am probat in conditii destul de dure adica zapada peste bara fata. Doar odata am ramas usor blocat cand am cazut cu roata spate intr-o groapa si sub zapada era fix gheata dar intr-un final am am iesit singur de acolo. Pe drum uscat si umed nu prea e diferenta din punct de vedere al aderentei fata de matadoarele din fabrica. Si in final in legatura cu zgomotul :pana la aprox 80km/h nu deranjeaza dar dupa 100-120 devin usor obositoare. Dupa parerea mea raportul calitate/pret este super.
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
La 100ron/bucata da, insa acum asa cum se intampla de obicei cand ceva nu se gaseste sau devine obligatoriu, brusc pretul creste cu o nesimtire pur romaneasca !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Arabesque baia mare echipeaza clio-urile agentilor cu cenzuraturi de-alea numite tigar. Am avut si eu pe masina 4 mizerii de-alea si s-au tocat in 30000 ... culmea ca am pus ceva maxxis sau cum saracie ( cica sarbesti dar erau din banii mei ) erau si sh, si alea singure au dus 25000 ... parerea mea lasati tigar sa se vanda la altii. ( in 100000 km am schimbat 3 sau 4 seturi )
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu consider un dezavantaj faptul ca se toceste o anvelopa in 30.000 km
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Axe |
![]()
|
Probabil ati uitat ca cele de iarna sunt mai moi si se tocesc mai repede.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
corect la astea de iarna pe asfalt conteaza orice frana ca sunt moi
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Imi cer scuze, m-am referit la Tigar cele de vara...
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am mers (pasager) azi cu un logan echipat cu tigar sigura... initial nu m-a interesat pana cand am inceput sa "plutim" pe autostrada de la acvaplanare.
In rest curbe luate cu viteze destul de mari si se tineau bine... semi off road / drumuri desfundate cu noroi s-au descurcat ok. zgomotul acceptabil, dar na..fiind logan diesel ![]() Mi se par multumitoare, dar stau foarte prost la acvaplanare in timp ce alte masini inclusiv tiruri n-aveau nici un stres si chiar ne depaseau ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Axe |
![]()
|
acvaplanare la ce viteza bre de va depaseau si tirurile si voi o tineati tot intr-o acvaplanare ?!?!?!?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Taicamiu a cumparat Tigar Hitris (http://www.tirestest.com/pkw_sommerreifen/tigar/hitris_a/index.html) de vara si pot spune ca sunt corecte pentru pretul lor. Nu am avut surprize neplacute nici pe inundatii nici pe seceta, nu am derapat niciodata pe ploaie. In schimb cu B390-urile stock imi cam fugea de spate in curbe, chiar si pe uscat.
Sunt sigur ca se gasesc si mai bine dar la pretul lor eu cred ca merita pentru un rulaj urban. Ideea e ca eu nici nu conduc astfel incat diferenta de aderenta dintre un Tigar si un Dunlop sa faca diferenta intre accident si evitare sau viata si moarte. Nu ajung niciodata in situatia in care masina sau viata mea sa depinda de diferenta aia dintre aderente. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot va puneti anvelope Tigar, de ce nu beti Qiuck Cola si Adria, mancati parizer si fumati Carpati fara filtru ?
E vorba de viata voastra stimati colegi de forum si nu numai a voastra ci si a noastra, restul participantilor la trafic. Parerea mea este ca va zgarciti fix unde nu trebuie. Numai de bine. This post has been edited by UltraDrive: 29 Nov 2010, 22:03 |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
rtBK |
![]()
|
axe 100 - 120.
ultradrive: total de acord This post has been edited by rtBK: 29 Nov 2010, 22:08 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
arg_solenza |
![]()
|
sunt de acord cu ultra drive in ceea ce priveste cauciucurile de vara .
Dar in ceea ce priveste tigar winter mi-am expus parea si experientele mai sus. rtBH: e urat rau de tot ca pasager!!! si senzatie de nesiguranta este accentuata:D:D:D:D |
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
rtBK |
![]()
|
bonus niste stergatoare care nu prea stergeau... un tablou perfect.
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
JR. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 December 10 ![]() |
Salut, cautand pe net am dat peste acest forum si m-am inregistrat doar ca sa va dau o informatie: am gasit cauciucurile Tigar 205/55/16 la reprezentantul Dacia din Tulcea ( probabil ca si in intreaga tara) la pretul de 270 lei /bucata cu montaj inclus dar fara plumbi.. mai putin de atat nu cred ca se poate.!!! am facut aceasta alegere pentru ca dupa ce am alergat pe la cauciucurile sh unde imi cereau 120 ron fara montaj, m-am lasat pagubas.. la service dacia era mare imbulzeala pe cauciucurile acestea dupa mine ramanand numai 3 bucati! dupa cum sunt sigur ca la iarna nu voi merge cu 200 km/ora sunt super multumit de pretul gasit. anvelopele NU SUNT RESAPATE! intre ce ne-am dori si ce putem avea este diferenta. asa ca va invit sa cumparati dupa posibilitatile avute.. pentru vara am good year hydragrip cu care nu pot merge deloc pe zapada ( absolut deloc)
![]() ![]() |
--------------------
vw
passat
2005 3bg
- xx xx xx
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Jante de tabla
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(UltraDrive @ 29 Nov 2010, 23:02) Daca tot va puneti anvelope Tigar, de ce nu beti Qiuck Cola si Adria, mancati parizer si fumati Carpati fara filtru ? E vorba de viata voastra stimati colegi de forum si nu numai a voastra ci si a noastra, restul participantilor la trafic. Parerea mea este ca va zgarciti fix unde nu trebuie. Numai de bine. Pentru ca, bineinteles, gumele conteaza mult mai mult decat soferul in aceasta ecuatie, nu? Nu mai bine militezi tu pentru niste rigori mai stricte cu privire la obtinerea permisului de conducere sau respectarea regulilor de circulatie. Iti garantez eu ca majoritatea accidentelor nu se petrec din cauza firmei ci din cauza soferului. Nu mai bine ne zici sa ne luam niste masini cu ESP ca sa nu va punem viata in pericol? Zic sa le casam pe cele vechi... This post has been edited by SorinCT: 1 Dec 2010, 20:50 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
La ora 12:00-13:00 erau minus 3-4 grade pe A2 si ploua ba cu picaturi, ba cu mazariche. Si acum pe seara cand m-am intors tot asa era dar deja asfaltul inghetase bine in zonele unde bate vant. Poate voi ati fost pe A1 si acolo era mai cald desi ma indoiesc.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
rtBK |
![]()
|
colegu...vezi cand am postat ca e de acum o saptamana.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
papa_mulo |
![]()
|
Ce prost sunt...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
poate unii nu inteleg ca iarna nu fortam masina la fel ca vara si conducem in fuctie de conditiile meteo.. si tataie conducea iarna oltcitu cu cauciucurile de la Victoria Floresti si nu a facut nici un accident.. acum daca avem gume de iarna dedicate fortam masina ca si vara..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
arg_solenza |
![]()
|
io cred ca pe vremuri erau alte modele de zapada si polei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
SorinCT |
![]()
|
Nu ma, ei au impresia ca daca si-au luat cine stie ce anvelope de iarna sunt calificati sa tina lectii de morala si instructaje automobilistice.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:33 |