Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cine sunt "grijulii" care blocheaza parcarile cu, capre/fiare/navete, cum se scapa de ei ?

Axe
post 19 Jun 2008, 12:49
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Sunt pur si simplu indignat de faptul ca trebuie sa dau bani unora care chiar si in buricul centrului Bucurestiului, doar ca ridica o capra si te lasa respectuos sa parchezi dupa care in mod telepatic iti transmite fraza: "daca nu dai bani, masina ta o poate pati urat", si dai....! post-336-1110552439.gif
Politia, politia comunitara, primaria, domnilor daca va faceti ca sunt invizibili, puteti sa-mi scrieti mie ca va dau eu cateva adrese in jurul Universitatii, unde pana si in fata cladirilor dezafectate stau acesti indivizi care distrug bunuri personale !

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
herculane
post 19 Jun 2008, 13:03
Post #2

Membru autentic

cu problema asta ma confrunt zilnic. stau in centru, prietena tot prin centru, majoritatea prietenilor tot prin centru. zilnic ma cert cu aurolacii/parcagii de pe lahovari, magheru (kfc/otv/kfc), ASE etc. la inceput le dadeam bani, sau parcam prin curtile interioare sau pe strazile din jurul romanei, insa de vreo 2 ani nu mai tine.

de masina nu se ating daca nu le dai bani, doar te ameninta, dar eu n-am patit nimic pana acum - poate si pt ca stau prin zona.

cei mai nesimtiti/tupeisti sunt aia de la kfc combinati cu cei de la otv. de cate ori nu mi-au pus capra/lada de bere/cutii de cartoane in fata sa nu parchez ca cica sunt locuri rezervate otv. si de cate ori n-am trecut peste cutiile lor de carton biggrin.gif

o data am sunat si la politie, insa au spus ca se ocupa politia comunitara si primaria...

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford - xxxxx Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
+
Axe
post 19 Jun 2008, 13:21
Post #3

Membru autentic

Aaaa nu, nu ma refer la aurolaci aia sunt inofensivi, daca nu-i dai bani pe loc, uita ca e chiaun, ma refer la barbati intre 25-60 ani cu priviri clar amenintatoare, care isi fac veacu pe starzile: Brezoianu, C-tin Mille, Otetelesanu, Doamnei, Edgar Quinet, Academiei, G. Vraca, M MIllo si multe altele, multe, multe... Am coleg care si-a gasit o data geamul spart si alta data doua cauciucuri taiate. Ce face acum ? Cum vine "omu", sare cu banul si multumeste respectuos ca are voie sa parcheze pe "zona asigurata" !

Iata un ex de discutie avuta acum 10 minute: nu apucase sa puna capra ca abea plecase masina. Pac-pac, intru, opresc motorul, apar doi shmekery asa din senin: "shefu, stati mult ?", (nu trebuie sa te enervezi ca v-am povestit- zambilica o pateste). Zic: aaaaaa, nu shefu, am un pic de treaba si o iau,........., privire d'aia, de care v-am spus mai devreme si brusc telepatia, in ochisorii lor se poate vedea cum vor bani, pt ce maaaaaaaah ca mor ???!!! Un flagrant ceva si o amenda, cateva zile la mititica pt daune impotriva avutului personal(parca asta-i incadrarea nu ?), ce se poate face ?

This post has been edited by Axe: 19 Jun 2008, 13:43

--------------------
+
DrK
post 19 Jun 2008, 13:22
Post #4

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

nu cred ca rezolvi ceva cu acest topic...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
A l e x
post 19 Jun 2008, 13:25
Post #5

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Si pe mine ma enerveaza specimenele astea, mai sunt si prin regie pe langa Texas. Din fericire in ultimul timp nu prea am mai avut de parcat pe la astfel de ratati...

Eu inainte le dadeam 2 ron sa fiu sigur ca nu mi-o zgarie... Pentru 2 ron parca nu mai muream... Alergatura cu politie, casco, vopsitorie, etc.. parca nu merita pentru cateva zeci de mii de lei vechi...

Totusi nu mi se pare normal sa le dai "de frica" astora... Chiar nu se poate face nimic in privinta lor ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
herculane
post 19 Jun 2008, 13:45
Post #6

Membru autentic

@Axe in romana sunt combinati de la aurolaci la paznici care raman dupa program ca sa ia spaga. faza tare e ca acum ceva timp am dat in parcare de fostul postas care-i aducea pensia lu' bunica-miu, reprofilat, mai nou in parcagiu

@A l e x si mie mi se pare ok sa le dau 20mii, hai 50mii si gata, da' asta numai daca treci sa zic o data pe saptamana prin respectiva parcare. eu ce sa fac, sa le dau 50mii/zi? smile.gif

oricum, ma uitam o data de la geamul unui vecin de la 1 care are vedere exact la clubul bonsai. in circa 15-20min unul din parcagii a scos in jur de 500mii, primind de la fiecare masina pe care o parca 50mii/100mii.

un alt vecin care mai sta de vorba cu specimenele din parcare a aflat ca sambata seara/noapte pot scoate si 2-3mil de fiecare. sunt unii cu masini de sute de mii de E care lasa si hartii de 500mii...

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford - xxxxx Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
+
Vlad B
post 19 Jun 2008, 14:26
Post #7

Membru

From: Ploiesti/Bucuresti

Mafie oriunde, nu ma surprinde.
Circula o vorba: "nu te pune cu nebunul"... decat dc esti mult mai nebun ca el. Deci ori cotizezi la mafiot, ori vii cu niste prieteni mai tarziu, dc ti se intampla ceva la masina, si il "scuturi" nitel.
Ambele variante sunt proaste, intr-un fel sau altul si, alegi intre ele in felul urmator: ai bani si n-ai chef de cearta, dai banul, n-ai bani dar ai cojones, te faci auzit si inteles.
Varianta de mijloc: nici nu dai bani si nici nu faci gura dc pateste masina ceva mi se pare cea mai proasta..

--------------------
Renault Clio 3 - PH 86 BAD 2007 // 1.4 Dynamique
Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
+
A l e x
post 19 Jun 2008, 14:50
Post #8

Nu e bine sa-ti pui mintea cu ei, pentru ca-ti pot zgaria urat masina, si asta in cel mai bun caz.

Ori te resemnezi si le dai bani si aia e, ori mergi cu taxiul sau parchezi mai departe... Din pacate asta ne e tara... Momentan eu nu mai am treaba nicaieri unde e cu de astia, iar daca din cand in cand am nu mor la 2 ron ...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Axe
post 19 Jun 2008, 15:21
Post #9

Membru autentic

Pai ce sa zic , cojones ar fi dar ce naiba te apuci acum sa-i rupi pe toti, nici macar nu stii care a fost pt ca sunt cativa. Nu-i mai simplu sa faca politia civil niste flagranturi mici si sa-i amendeze ? Pe shutzii din ITB de ce ii urmaresc in civil si ii prind, este exact acelasi lucru ? Macar din banii castigati de ei ar ajunge ceva si la buget, mai ales ca ziceti ca iau si 2-300ron/zi !
Ca o paranteza, stiti cat castiga un cersetor "cu har" ? Cunosc eu un mos care vine zilnic la o casa de schimb, in jur de ora 16 cu aprox. 1-2mil. Daca il intrebi la ce ora a venit la munca zice ca la zece deschide si cu ce pleaca , normal cu taxiul !?

This post has been edited by Axe: 19 Jun 2008, 15:26

--------------------
+
rtBK
post 19 Jun 2008, 15:32
Post #10

Unique like everyone else

From: Bucuresti

e unu pe langa parcul moghioros, caruia nu prea i se da bani. si mai nou am observat ca are un bat putin mai gros cu un cui infipt mai jos. Si am o oarecare impresie ca il foloseste pentru zgarieturi 'fine' :|.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
DjurdjaK
post 19 Jun 2008, 16:01
Post #11

Member of ..

aceeasi bivoli sunt si in parcarea din spatele magazinului Unirea. este parcarea blocului si a unei societati de asigurare, dar cumetrii stau acolo si blocheaza intrarea, facandu-ti semn ca ti-au pastrat un loc special pentru tine. si bineinteles politistii se tot fofilesc pe acolo fara sa faca absolut nimic.

--------------------
Renault Megane 2007 1.5 dCi 85CP
+
semit
post 19 Jun 2008, 17:29
Post #12

Private Spice

Eu le dau moe.. "Da varule ai grija de masina, ca-ti dau cand ma intorc , te gasesc aici da? Cand ma intorc il intreb simplu, dai chitanta?, a nu? la revedere....

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Vlad B
post 19 Jun 2008, 17:34
Post #13

Membru

From: Ploiesti/Bucuresti

Foarte tare laugh.gif

--------------------
Renault Clio 3 - PH 86 BAD 2007 // 1.4 Dynamique
Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
+
Axe
post 19 Jun 2008, 18:02
Post #14

Membru autentic

da varu semit, asta merge cand te duci intr-o vizita dar cand lucrezi sau mai rau, locuiesti in zona cu pricina, crede-ma ca dimineata din berlina e karting !

--------------------
+
semit
post 19 Jun 2008, 21:39
Post #15

Private Spice

Corect, varianta 2 tot tu ai spus-o.. cojones.. daca te tine.. daca nu ciocu mic si pay the man sad.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Eggy
post 19 Jun 2008, 22:26
Post #16

calm

si eu am boala pe nespalatii astia care cer si ei de o cola ca stau acolo langa un loc si dau din "aripa" sa te dirijeze....
o data cand am parcat la univeristate in spate a venit unu sa isi ceara si el ciubucu, i-am zis ca am doar o hartie de 50 de RON si a inceput sa tipe: "pai dute frate si schimba aici la chiosc", am facut spume atunci si dupa ce am mutat masina am chemat 2 jandarmi care erau pe strada sa se ocupe de ei....

--------------------
Renault Clio III 1.6 16v 2007
+
A l e x
post 20 Jun 2008, 02:34
Post #17

Eu am de parcat des pe stradutele alea de pe langa Batistei dar pe acolo specimenele astea inca nu si-au marcat teritoriul...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
crisolro
post 20 Jun 2008, 06:32
Post #18

stiu pe unu care a zis ca n-are decat de 100.000 lei (nu exista ron-ul) ... tuciuriul a zis ca-i da el rest, a plecat printre masini si dus a fost ... omu nu s-a sinchisit prea tare de banii aia da' fiind pricinos a mai parcat odata acolo dupa vreo saptamana ... n-avea treaba acolo, doar ce i-a dat niste bucati la tuciuriu si s-a carat repede

dar ma rog, nu mai avea de gand sa parcheze pe acolo, este mai temperamental (ca sa nu zic posesor de cojones)

eu unul ma risc tot cu faza "vorbim cand ma intorc" si cand ma intorc ii dau "ignor" (sau faza cu chitanta) si ma car ... evident ca stiu ca pe acolo n-o sa mai calc o perioada caci altfel ...

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Axe
post 20 Jun 2008, 09:25
Post #19

Membru autentic

eeeei, azi a venit vremea sa le dau, ce bine ma simt acum, sunt un om asigurat, ma costa mai mult decat motorina pana la munca, iar daca fac un calcul simplu(motorina+spaga) m-ar costa la fel cu taxiul si nici nu mai am nervi dimineata.

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 06:33
Dacia