Laguna I combi 1999, sfaturi cumparare
![]() ![]() ![]() |
Laguna I combi 1999, sfaturi cumparare
cristi12 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 2 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2000/Grandtour Concorde 107 CP
|
|||
foscyucman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 28 February 08 ![]() |
parerea mea e ca e net superioara loganului si la 143 000 ar cam trebui sa apara probleme de genul contacte imperfecte,bataie la roti ,la motor nu e cu bube...si daca e dieselintreaba-l daca a facut vreodata un tratament de motor cu aditiv etc...si daca nu fa tu...a mea are 150 000 benzina si probleme de ordin motor nu a avut niciodata...bafta
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1999, 1,8i 16v, 120cv,Fairway
|
|
cristi12 |
![]()
|
Pai la ce dotari are ma gandesc ca sigur e peste logan... pe logan aveam geamuri electrice fata, clima, computer de bord, radiocas, proiectoare, etc.
Asta are climatronic, full electric, radio cd, etc... de motor mi-o spus ca la ultima revizie o schimbat cam de 300 E prin el, anul trecut. Tot in banii astia el imi face o spalare de motor + interior, spalare tapiterie. ![]() La chestii dinastea marunte ma astept si eu, nu ma deranjeaza un cost usor de intretinere. Numai surprize urate sa nu am. ![]() Ms de sfaturi! |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
aditzah |
![]()
|
![]() Lagunist adevarat Group: Members Posts: 84 Joined: 29 December 06 From: Brasov ![]() |
S-o stapanesti sanatos! Ia-o! Nu mai sta pe ganduri.. pretul e bun iar unchiu tau presupun ca nu-s permite sa te fraieresca tocmai pe tine:))
Ai grija de ea (schimba consumabilele la timp) si o sa aiba si ea grija de tine (confort, viteza, demaraj, consum mic) Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 RTX 1997
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(cristi12 @ 29 Feb 2008, 12:53) Tot in banii astia el imi face o spalare de motor + interior, spalare tapiterie. Nu fa spalare la motor! Asta daca nu vrei sa te bucuri mai apoi de contacte imperfecte sau, mai rau, de arderea vreunui senzor. In rest, poti sa'i pui si parfumel la oglinda, poti sa'i faci orice. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cristi12 |
![]()
|
Astazi am luat-o
![]() Alte puncte forte sunt un istoric service calumea, revizii in 2002, 2004, 2006, toate facute in acelasi loc, TUV Rheinland Berlin. Unchiumiu o schimbat el ulei/filtre + distributia, cand o luat-o anul trecut. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
dsr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Cristi, spune-mi si mie te rog ce motor ai tu pe masina si ce dotari are ?
|
--------------------
Renault
Laguna I
- CT-08-CNY
1997 RTE 2.2 dT
|
|
cristi12 |
![]()
|
Nu e diesel, am gresit eu, e benzina 1.6 16v, 107 cp.
Dotari: Climatronic Geamuri fata/spate el. , oglinzi el ( fac un zgomot ciudat cand le manevrez ) Radiocas/comenzi volan ( cred ca a fost schimbat... mai mult ca sigur avea CD ??? asa mi s-a spus initial... ) Comp bord cu alerte vocale ( in nemteste, habar n-am ce zice, da mai mult ca sigur de centura ![]() 4 Airbaguri ABS Sunt o gramada de chestii... n-am apucat sa le vad pe toate. Am dat search, am cautat... se pare ca nimeni n-are un manual de utilizare in engleza? ![]() ![]() EDIT: Cine stie sa imi spuna, pentru ce e difuzorul ala de langa sigurante? Ma gandesc ca pentru alerte vocale... da alea puteau sa fie date si prin boxele de la cas.... EDIT2: Mi s-a spus ca cica ar avea o a 2-a priza masina, undeva in spate. E vrajeala cumva? Am stat vreo 15 min sa caut si nu am gasit... EDIT3: In torpedou este un dispersor alb, e un bec acolo sau e vreun capac ptr interfata computerului, ca la logan? This post has been edited by cristi12: 3 Mar 2008, 01:39 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Claudiuw |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 5 March 06 ![]() |
interfata computerului e sub scrumiera. acolo tre sa fie un bec.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2
2001.....1.6 16v
|
|
cristi12 |
![]()
|
Dap, e bec. Totusi.... nu se aprinde, nici cu contactul pus, decat cand aprind farurile.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Cam asa ar fi normal sa se aprinda,pt ca ziua nu cred ca ai nevoie de lumina in torpedou.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
cristi12 |
![]()
|
Da la asta m-am gandit si eu...
![]() Totusi n-am gasit a 2-a priza in spate. Cred ca e duma... am gasit scrumiera in spatele cotierei, da altceva... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Shaggy_yo |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
cam cat consuma motorul de 2.2 90cp?
invata sa scrii normal fara irc-isme. La urmatoarea abatere warn+ban |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
2002 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
cristi12 |
![]()
|
Nu stiu, ca nu am diesel.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
am si eu o intrebare stupida......asta e...nu prea ma pricep.laguna mea e combi din 95.....e posibil sa nu aiba abs?adik....nu are....pun frana iar rotile scartaie si pedala nu face nici o exchibitie :(am inteles ca e vorba de lanetare care au la un cap nu stiu ce si poti pune planetare fara acel ceva si abs-ul dispare...osibil sau ma mint singur?
|
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
|
|
dsr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Exista si variante de laguna I fara abs. Cand m-am dus sa-mi iau placute de frana am fost intrebat daca am abs sau nu si am ramas surprins pentru ca respectivului ii aparea in calculator si cu abs si fara...de da, exista si laguna fara abs.
L.E. : tu ai motor de 2200 diesel cu 90 de cai ? ![]() This post has been edited by dsr: 2 Apr 2008, 10:20 |
--------------------
Renault
Laguna I
- CT-08-CNY
1997 RTE 2.2 dT
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
a.....83 chiar
![]() 1)2.2 normal 83 cai 2) 2.2 turbo 113 cai |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Va salut ! De-o bucata de vreme ,ma tot bate gandul sa-mi iau o Laguna combi sau berlina cu motor 1,6-1,8 cam de prin 2000...Ca posesori cu experienta ...va rog sa va exprimati parerile pro sau contra vis-a-vis de acest model .Dupa cate stiu ,suspensia pe spate este pe bara de torsiune...a avut probleme cineva cu aceasta bara ?La capitolul RUGINA ...ce se poate spune ?Daca aveti Casco ,cat ar fi de platit pe an ?Ce va nemultumeste la acest model ?Mie-mi place Laguna combi ...sint probleme fata de berlina...?
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
QUOTE(renotgo @ 30 Apr 2008, 10:39) Va salut ! De-o bucata de vreme ,ma tot bate gandul sa-mi iau o Laguna combi sau berlina cu motor 1,6-1,8 cam de prin 2000...Ca posesori cu experienta ...va rog sa va exprimati parerile pro sau contra vis-a-vis de acest model .Dupa cate stiu ,suspensia pe spate este pe bara de torsiune...a avut probleme cineva cu aceasta bara ?La capitolul RUGINA ...ce se poate spune ?Daca aveti Casco ,cat ar fi de platit pe an ?Ce va nemultumeste la acest model ?Mie-mi place Laguna combi ...sint probleme fata de berlina...? ![]() In principiu, nu ar fi probleme majore. Nu sunt prea multe de zis. Un sfat personal: daca masina vine din Italia, las-o balta. Aia chiar nu stiu sa conduca. Motoarele sunt mai mult decat OK, desi au cuplul maxim cam sus (parerea mea). Sa nu te astepti la consum cu degetarul. Nu e o masina de facut liniute cu ea. Laguna Phase 1 avea probleme cu aripile din spate, dar la Phase 2 se pare ca nu mai e cazul. Ai grija la trenul de rulare (bucsi) desi intretinerea nu e prea scumpa la el. Suspensia e mai mult decat OK chiar si pe bara de torsiune. Verifica si telescoapele de la hayon, si sa nu fi fost busita. In rest...cat mai putini KM in Romania, un istoric de service cat mai complet si cat mai multe dotari pentru cat mai putini Kilometri si bani. In rest, bafta multa si te asteptam printre Lagunisti. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Multumesc !As vrea sa-mi iau o Laguna din Germania ,sa o cumpar de acolo ,cam pe la 4000 de Euro ...Si-a cumparat cineva o Laguna din Germania la banii astia ?Taxa incepand cu 1Iulie va fi pentru Laguna 1,6 Euro 3 , 555 Euro ,deci,e o afacere buna luand in considerare dotarile,confortul,pretul si sper,fiabilitatea masinii. "Afacerea " o voi face prin iunie ,pana atunci incerc sa strang cat mai multe informatii pro sau contra asa ca nu va zgarciti in a va da cu parerea .Astept !Numai bine !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cu placere
Ai Sanse bune sa iti iei una si mai ieftina (din ce am vazut pe Mobile .de). am vazut o Laguna cu motor de 3 litri V6 la 3500 de euro. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
cristi12.....vocea de la alerte,poti sa o schimbi la reprezentanta in engleza sau franceza.Eu asa am facut si nu a costat nimic
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
renotgo |
![]()
|
Chiar nu si-a cumparat nimeni masina din Germania ?
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Johnny78 |
![]()
|
QUOTE(renotgo @ 30 Apr 2008, 19:06) ![]() QUOTE(renotgo @ 2 May 2008, 10:21) Ba da exista cineva care si-a luat dar e Laguna 2 deci treaba cade. De indata ce am ceva timp, am sa caut link-ul din nou, desi nu ar trebui sa fie greu de gasit. Din cate tin eu minte, era un particular. Celebra poveste cu pensionarul care se duce cu ea doar la piata ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
renotgo |
![]()
|
Johnny ,cred ca santem singuri pe aici...
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Johnny78 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Nu,nu sunteti singuri... mai sunt si eu pe aici.In legatura cu tara de unde ti-ai putea cumpara una,uite,eu spre exemplu am cumparat-o de la cineva care mi-a adus-o din Olanda.Am ajuns la 6500 cu tot cu taxa de anul trecut,5200 masina 1140taxa si restul pana la 6500 inmatriculat si alte tampenii.Ii din 12.1998,geam si oglinzi electrice,climatronic,computer de bord,jante alu,ii ok.Eu zic ca si in cazul in care alegi na din Germania sa fii foarte atent.Bafta multa!
|
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
Johnny78 |
![]()
|
QUOTE(CiPPtm @ 2 May 2008, 16:05) Nu,nu sunteti singuri... mai sunt si eu pe aici.In legatura cu tara de unde ti-ai putea cumpara una,uite,eu spre exemplu am cumparat-o de la cineva care mi-a adus-o din Olanda.Am ajuns la 6500 cu tot cu taxa de anul trecut,5200 masina 1140taxa si restul pana la 6500 inmatriculat si alte tampenii.Ii din 12.1998,geam si oglinzi electrice,climatronic,computer de bord,jante alu,ii ok.Eu zic ca si in cazul in care alegi na din Germania sa fii foarte atent.Bafta multa! Tari de unde ai putesa itit cumperi o Laguna sunt multe. Acum depinde pana unde esti dispus sa mergi ca sa aduci una. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
renotgo |
![]()
|
CiPP...de ce asa mult ,5200 din 1998 ?Si...de ce-as fi atent pe acolo ,prin Germania ?Eu am gasit o gramada de oferte intre 3000-4000 Euro si ma-ntreb daca sant si bune la banii astia ...
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:30 |