Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema vopsire usa sofer, La Renault Automarcus

brandy_tdi
post 27 May 2008, 12:00
Post #1

Aerial Member

Group: Members
From: Bucuresti

Salut, am gasit masina lovita in parcare in usa soferului , am fost la renault pentru vopsire si indreptare, toata treaba a durat cam o saptamana pana a fost gata. Cand am luat masina de-acolo iesise ireprosabil, dar dupa doua zile am spalat-o, si am observat ca e vopsita prost au ramas, niste urme, pete care nu se iau deloc, si in unele locuri se vede ca si cum nu ar fi fost vopsita uniform. Cand am ridicat masina m-am uitat vreo 5 minute si nu se observa nimic.

Poate sa-mi spuna si mie cineva de ce s-a patat ? Si eventual ce as putea sa fac? masina am reparat-o pe casco....ma pot intoarce inapoi la ei sa le arat treaba asta?

Multumesc.

--------------------
Renault Megane 2
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexxutzu
post 27 May 2008, 12:56
Post #2

Member of Renault Forum

Salut.Si eu am o problema cu usile sunt zgariate si trebuie sa ma duc la casca...oricum, nu stiu ce sa-ti zic e cu dus si intors o sa-ti zica ca trebuia sa vezi atunci ca nu e vopsita bine ca poate cine stie tu ai patat-o biggrin.gif, sunt in stare de orice nesimtiti astia.Nu ai nimic de pierdut deci te poti duce si explica care e problema.Bafta!

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip Dec. 2007
*Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
+
wolfin
post 27 May 2008, 13:01
Post #3

Haha

si eu am avut probleme cu cei de la automarcus. in primul rand trebuie sa te duci la ei unde ai vopsit usa si sa auzi parerea lor in legatura cu revopsirea usii.

eu pana nu am facut plangere nu am rezolvat nimic din pacate.
daca se observa ca nu s-a vopsit corect, neuniform etc nu cred ca se pot degreva de responsabilitate.
multa bafta cu ei

--------------------
pegas 3120 - Curand de provincie ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
brandy_tdi
post 27 May 2008, 13:35
Post #4

Aerial Member

Acum am venit de la ei. si au recunoscut ca usa are ceva, ori ca nu are lac ori ca nu a prins vopseaua calumea.

Conluzie ma duc maine sa ii faca polish, iar in cazul in care nu iese au zis ca o vor vopsi iar.

--------------------
Renault Megane 2
+
fabiusd
post 27 May 2008, 13:39
Post #5

Membru incepator

Te intorci cu masina la ei, si daca refuza sa ti-o revopseasca si sa-si faca treaba bine, ii amenintit cu protectia consumatorilor laugh.gif
Un prieten la fel a avut o problema, si l-au amanat vreo 2 luni de zile pana s-a dus cu protectia consumatorilor la ei laugh.gif

--------------------
volkswagen transporter - gl 02 wvm 1990
+
brandy_tdi
post 27 May 2008, 13:54
Post #6

Aerial Member

Pai chiar asa am de gand in cazu` in care fac vreo figura

--------------------
Renault Megane 2
+
wolfin
post 27 May 2008, 14:34
Post #7

Haha

nu am vazut usa cum este vopsita, dar cu polish nu cred ca o sa iasa un lucru bun.
revopsire .....

--------------------
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
AndreiPavel
post 27 May 2008, 16:52
Post #8

Membru

Dupa polish, o sa se remedieze usor problema, si sub efectul pe care il da ceara aplicata pe vopsea, o sa ti se para ca e impecabila (ceara pe care cred ca au aplicat-o si inainte sa ti-o dea dupa vopsire si pe care ai inlaturat-o la spalat). Cel mai bine zic eu ca e revopsirea ca sa iasa treaba buna. Polish-ul cosmetizeaza si ascunde defectele pe moment.

--------------------
Renault Laguna II 2001 1.9 dci
Ex: Renaul Laguna 1.9 dci
2xRenault Clio Bicorp 1.5 dci
BMW X5 E53 3.0d
BMW E90 320d
+
sandokhan
post 28 May 2008, 08:25
Post #9

Membru autentic

Nu cumva sa accepti polish! E cea mai mare prostie.. dupa cateva luni o sa se vada exact acelasi lucru. Crede-ma ca am facut eu un polish complet la masina si dupa vreo 3 luni se vedeau toate zgarieturile la fel ca inainte. - La tine o sa fie mai nasol avand in vedere ca ai de pe-acum nuante diferite..

--------------------
Renault Clio Symbol 2002, 1.4 8v / Megane hatchback 2007, 1.6 16v
/ Opel Vectra C Combi 2008, 1.9 8v CDTI / Lada Niva 1.7 4x4 2008
+
brandy_tdi
post 28 May 2008, 09:13
Post #10

Aerial Member

S-a rezolvat azi treaba cu polishu, si am vazut de fapt de ce a ramas patata. Oamenii cand vopsesc masini, le vopsesc unele langa altele, adica poate un vopsitor la masina alaturata sa vopseasca iar altu sa dea cu smirghel langa vopsitor, si toata pulberea aia se pune direct pe vopsea. Din fericire a iesit, numai are nici o urma.

--------------------
Renault Megane 2
+
hellcat
post 28 May 2008, 11:33
Post #11

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Ei...nici chiar asa...s-a inventat cabina de vopsire!! Mai degraba filtrele cabinei de vopsit imbacsite si aerul contaminat cu particule de praf poate fi explicatia.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
wolfin
post 28 May 2008, 11:52
Post #12

Haha

mai spal-o o data, vezi daca isi pastreaza forma si culoarea ohmy.gif

--------------------
+
brandy_tdi
post 28 May 2008, 13:44
Post #13

Aerial Member

QUOTE(hellcat @ 28 May 2008, 11:33)
Ei...nici chiar asa...s-a inventat cabina de vopsire!! Mai degraba filtrele cabinei de vopsit imbacsite si aerul contaminat cu particule de praf poate fi explicatia.
*

Eu te cred si asa ar fi normal dar iti spun din ce-am avzut acolo, vopseau la un logan ...si tot prafu de la chit se ducea prin toate partile le vopseste una langa alta.
Oricum la astia numai calc...parca tot la ipso e un pic mai bine

--------------------
Renault Megane 2
+
cosrym
post 28 May 2008, 20:22
Post #14

Membru incepator

From: bucuresti

vai de mine....ma ingrozesc citind pe aici ..si io care voiam sa merg cu ea la renault ..am fost lovit acum 1 sapt si acum trebuie sa merg cu masina sa imi indrepte usa sofer si revopsire iar aceasta masina vreau sa o vand si daca imi iese pete pe ea cred ca inebunesc si vreau sa evit drumuri peste drumuri....ceva sfaturi de service care sa lucreze si cu firme de asig ...

mx

--------------------
renault clio 2001 bicorp
+
Florian_2.2TDI
post 2 Jun 2008, 00:10
Post #15

Membru incepator

acum cateva zile am fost si am scos masina de la cobalcescu cel de la cismigiu(a fost stearsa de un megane in trafic ) ca de obicei telefoane peste telefoane si la omniasig si la cobalcescu casa grabesc devizele de plata.masina e vopsita bine adica fara chedere cu dare de vopsea la nuanta se observa o mica diferenta daca te uiti atent de la departare. una peste alta sunt destul de multumit de ei

--------------------
Renault Clio Simbol 2007
Clio 1.5dci
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 17:54
Dacia