Vadim Tudor, vs. Liviu Mihaiu
![]() ![]() ![]() |
Vadim Tudor, vs. Liviu Mihaiu
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
nimic nu ma mira din ce face vadim. cu putin noroc poate scapam de partidul lui tura asta.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Mie personal mi-e sila de toata clasa politica nu numai de CVT. Sunt numai niste parveniti, fosti comunisti, hoti si niste tradatori de neam si tara!
Dovada este unde am ajuns in acesti 19 ani de la "Revolutie" (a se citi lovitura de stat). |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Avand in vedere ca au murit atatia oameni, eu i-as spune revolutie.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Super tare
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Mda..amuzant cand se enerveza...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Dar problema mare stiti care este. Ca lucrurile alea care au fost atunci, cand niste romani erau pusi sa omoare alti romani se continua si acum.
Politicienii care sunt toti niste nemernici de la A la Z, pacalesc oameni care daca nu tin cu ei zic ca sunt furati...si asa ne confruntam noi ca prostii..si stam si ne certam ca unul e cu pnl ..altul cu psd...altul cu pdl.....de parca am castiga ceva...Dar pe ei ii doare-n fund. Exact sentimentul ala de atunci cand li se spunea unora ca teroristii sunt peste drum si ei erau asa inversunati...exact sentimentul ala il am si acum. Iti spune blaga sau opresc ca aia fura....si noi incepem si dam cu pietre in ala si in ala manati de la spate...Dar suntem orbi si nu vedem ca toti sunt niste cretini. Mircea Badea a avut aseara niste vorbe foarte inspirate.Oricine ar ajunge primar lucrurile sunt deja legate.Nu se retrag hinele de pe ciolan doar ca vad ca vin Oprescu la putere si apoi asteapta sa vada daca merge cu Oprescu.NUUUUUU.Stau si sug din ciolan fara intrerupere..si Oprescu sau Blaga sau cine stie o sa incerce fie pe bune fie de fatada sa ii elimine dar fara nici un rezultat. E ca reslingul.Aia se prefac ca se cearta si se bat dar de fapt castiga o groaza de bani.Si suporterii unuia si ai alutia se bat pe-afara. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa nu v'aduc aminte ca la un moment dat era sa iasa presedinte...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ag02cws @ 30 May 2008, 12:33) Pentru familiile lasate in urma ei au murit in revolutie. Pentru politicieni au murit in lovitura de stat. in legatura cu Vadim, ar fi frumos daca s-ar bate politicienii intre ei in loc sa fure impreuna. Cel putin cu emisiunea aia ringul de box, macar de s-ar bate pe bune pina ii bate Dumnezeu. Poate raman mai putini prin selectie naturala. ![]() This post has been edited by mauru007: 30 May 2008, 13:01 |
--------------------
Ford
Focus
- vl
2002/Ghia Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cand mai? Cand au votat toti romanii din romania (vezi piua.ro) cu Iliescu, de frica c-o sa iasa Vadim?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Cand au votat cu Iliescu taranistii, democratii, liberalii, maghiarii etc.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu le-ai spus prietenelor unguruaice ca daca iesea Vadim se organizau spanzuratori publice pentru barbati si trageri particulare pentru femei.Poate le mai venea zambetul pe buze.
This post has been edited by Arhimede: 30 May 2008, 13:15 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
conducatorii unei tari sunt dati de cetatenii acesteia
![]() This post has been edited by argon: 31 May 2008, 10:25 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu stiu pe cine ai citat
![]() ![]() "acesteia" ![]() This post has been edited by Victoras2001: 30 May 2008, 13:19 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
argon |
![]()
|
am mancat un e
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu zic ca prin iesirea asta a mai castigat niste simpatizanti din "target-ul" sau.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Da nu prea zice nimeni, de cine s-o luat Vadim... Despre Vadim nu e nimic de zis: O. Paler, T. Popovici au spus tot ce trebuia spus.
Totusi cine erau opozantii la aceasta discutie? Liviu Mihaiu... despre care s-ar putea sapa multe, avand in vedere ca Academia Catavencu e platita de SOV... pe care de fapt W CT l-a mentionat. Iar D. Bucurenci: un cacacios cu care am fost coleg de scoala generala, efeminat rau cand era mic, dintr-o familie de pseudosecuristi care se vede si el pe sticla dand cu principii ioropene (FM) si "dashteptaciuni". Ce mi-e Vadim, dar ce mi-e si TVR-PSD... In aceasta ordine de idei, stimati tovarsi, nu vi se pare suspecta prezenta lui LM mare anticomunist si antipsdsist in acest TVR-PSD cu Sassu la carma?... ![]() This post has been edited by Ionescu: 1 Jun 2008, 14:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
vadim si-a pierdut jumatate din electorat in momentul in care a aparut personajul jiji. ei sunt pe acelasi segment.
acum e firesc sa intre in fibrilatii cand vede ca i-a sczaut procentul la mai putin de jumatate fata de 2000.... ca na, au mai si murit multi dintre votanti ca dupa 90 de ani nu mai ai nicio garantie. asta e nea vadime, nu trebuie sa te superi, ia medicamentele la ore fixe si da-i inainte. mai ai vreo 10 la suta |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 07:33 |