DUPA CLIO......, ati merge tot pe renault?
![]() ![]() ![]() |
DUPA CLIO......, ati merge tot pe renault?
jfo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am mers si cu clio si cu skoda octavia 2 (ca pasager). Nu exista termeni de comparatie, dar in acelasi timp trebuie sa privim si diferenta de pret. Octavia 2 este cu mult mai comfortabila si mai manevrabila, desi e mare cel care o conducea reusea sa se strecoare in trafic unde eu pur si simplu ma chinuiam. Stanga-dreapta-maxim sunt mult mai largi. Daca ar fi sa compar renault cu skoda la pretul la care ai lua o octavia, ar fi megane ( cu care nu am mers nici macar ca pasager ). Mi-as lua clior rs / megane rs sau laguna daca as fi in pozitia de a cumpara o masina de la renault.
p.s. o colega are clio tot pe motorina si la revizia de 40.000 km mi-a spus ca a dat 20 de milioane, nu stiu daca au pacalit-o cei de la service sau nu pretul era unul aberant. in timp ce pe benzina tata a dat aprox 5 milioane This post has been edited by blak2oo8: 29 May 2008, 20:11 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La urmatoarea incercare de versus renault si skoda topicul se inchide ...........
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Aantonio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 17 January 08 From: Ploiesti ![]() |
Mie imi place tare mult Megane Sedan. Referitor la topicul de sus, producatorul nu iese nici o data in pierdere : masini ieftine, piese/revizii scumpe - masini mai scumpe, piese/revizii mai ieftine.
Totusi tin sa cred ca la drumurile noastre un Megane ar fii perfect si daca as avea bani, maine l-as lua! This post has been edited by Aantonio: 29 May 2008, 22:16 |
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 16v 120cp Ex: Megane 2.1/2005/1.5dCi/82cp; Renault Clio Symbol 2007 1.5dCi/68cp; Megane 2.1/2004/1.6 16v/113cp
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu de ce va grabiti sa afirmati ca piese scumpe sunt doaaaar la renault ..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
e simplu clausele. Inca nu au vazut cum e la altii.
![]() |
--------------------
a
a
a
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
pai normal ca daca treci de la symbol la octavia 2 e o mare schimbare. si de la symbol la megane e la fel. chiar si de la symbol la clio 3
![]() daca treceai de la clio 3 la fabia, de exemplu, mie mi s-ar fi parut un regres eu am avut clio 2 bicorp si am fost asa de multumit ca am luat clio 3. deocamdata mai astept un mondeo, insa cand o sa fie bani tot reno iau - probabil clio rs |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as opta pentru o Impreza
![]() Doar stiti ca un Subaru "nu se strica niciodata" ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
As lua oricand alt Reno linistit fiindca actualul si-a facut treaba fara cea mai mica problema. Dar asta nu inseamna neaparat ca urmatoarea o sa fie tot Reno.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Dupa Clio am luat Civic si cam aici raman. Urmeaza Honda CBR 600
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
m-ar tenta o toyota avensis, inca nu sunt foarte convins si nici pe clio nu l-am bagat inca la vanzare
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar asa, Avensis-ul primeste si el un facelift, alt model ceva?
Ca acum are o forma de nu stii daca mergi cu fata sau cu spatele! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
urmeaza in toamna un nou model. cel actual are deja cativa ani, a primit un facelift in 2006, si-a facut treaba, se poate retrage. doar sa nu-i faca vreun spate ca actualei corolla ca atunci va trebui sa ma reorientez
This post has been edited by valeron_x: 30 May 2008, 11:05 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE dar totusi e prea scumpa la piese Cu scuze pentru OT, dar nu ma pot abtine: sigur, siguuur... minciuna repetata de suficient de multe ori devine adevar, si asa s-a nascut mitul pieselor scumpe de reno! Eu cred ca daca s-ar face un studiu serios al preturilor pieselor la nivelul segmentului de piata pe care "joaca" Megane, la majoritatea reperelor acesta s-ar situa pe la mijlocul sau in partea de jos a clasamentului... dar degeaba... mitul e mai puternic... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am Renault, am cumparat inca unul.
Pentru mine conteaza sa aiba 4 roti, 1 volan, ceva mai multe accesorii si sa imi pot muta fundul de acasa la birou si invers. In 3 ani de zile masina s-a comportat impecabil. Nu vad nici un motiv serios de a schimba marca, mai ales ca m-am obisnuit cu ea. Singurul motiv care m-ar face sa aleg alta marca e designul si accesoriile. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(jfo @ 29 May 2008, 20:55) Salutare! deschid acest nou topic cu intentia da a vedea cati sunteti multumiti de aceasta marca si daca nu, la ce marca de masina v-ati gandit dupa ce o vindeti? Eu unul o sa trec la Skoda in nici un caz RENAULT desi pana acum sunt multumit de masina dar totusi e prea scumpa la piese. Da ,sunt unul din cei care au trecut de la clio symbol ( de care am fost foarte multumit si de care m-am despartit doar pentru ca vroiam o masina mai mare)la o masina a aceluiasi producator.Ca motive...cel putin la vremea respectiva era cel mai bun raport pret-dotari- la banii pe care eram dispus sa-i dau pe o masina. Observ ca ,desi precizezi ca nu ai mai alege in nici un caz R.datorita pieselor mai scumpe(nu stiu cat de importante ar mai fi in acest caz parerile altora), daca te interesezi si la S. e posibil sa ai surprize... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
valeron_x |
![]()
|
piesele scumpe la renault? sa fim seriosi, stam bine fata de multe alte marci. conteaza si de unde le ei, ca daca nenea dealer-ul isi face burta mare pe adaosuri inumane, e de inteles ca ajung sa coste mult. pana un alta n-am schimbat nimic la masina asta in doi ani (in afara de consumabile) si nu am menajat-o deloc. daca intentionez sa trec la alta marca, e pentru ca vreau ceva mai multe dotari, confort, treburi d-astea... care costa, evident, si sunt constient ca la aia piesele vor fi mai scumpe decat la clio
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa Clio, eu am mers tot pe Renault. Am avut de la firma un Symbol 1.5 dci 82 CP care s-a comportat excelent la banii pe care i-am dat. Au urmat doua Octavia I, 1.9 TDI 90 CP, masini foarte fiabile, dar amandoua au avut probleme cu turbina. Ambele au ajuns la peste 150.000 Km, una a suferit dauna totala, iar cealata merge si la ora actuala. Am trecut pe Toyota Corolla, unde piesele sunt cu adevarat scumpe, iar daca ai nevoie de service faci programarea peste vreo trei luni. Ca masina personala, am luat Megan-ul din semnatura, are 10.000+ Km si este o placere sa il conduc, mai mult decat Octavia sau decat Corolla. Toate aceste sunt masini foarte misto, cu plusurile si minusurile lor, dar la "Total" cred ca Meganul iese invingator.
PS Am ramas nostalgic dupa Symbol si tare mi-ar placea sa ma dau cu un 1.5 dci 86 CP. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:13 |