Laguna 1, 1.9 DCI, an 2000
![]() ![]() ![]() |
Laguna 1, 1.9 DCI, an 2000
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
Johnny...........ai gasit acel manual ( in romaneste/engleza ) ?
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
inca nu pentru ca am fost prins cu motorasul de la clima.
dar am sa il caut in dupa-amiaza asta, cand ajung acasa incearca pe www.renault-laguna.com. acolo il vazusem ultima data in engleza. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
vreau sa merg cu Laguna mea in concediu ( Austria ) si va intreb ( fiind nou in ale diesel-ului ) ce ar trebui sa verific si sa schimb ca sa nu am surprize neplacute pe drum ?
mentionez..........Laguna1 Break 1.9 DCI |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Ca la orice alta masina, Cridaia.
Verifici si\sau schimbi: filtre, cauciucuri, roata rezerva, placute de frana, rulmenti si tot ce tine de trenul de rulare, freon in AC si cam atat. Se mai instaleaza una bucata sofer grijuliu si iubitor, cu talpa mai usoara, una bucata GPS, multa voie buna si incredere in masina. In rest....Drum Bun!!! Pregatirea pentru drum este cea standard, ca la orice alta masina. Laguna nu este vreo masina "speciala" (a se citi Trabant sau alta trasnaie). Daca o tii din scurt nu ai de ce sa iti faci griji. Eu am plecat in Grecia fara nimic pregatit (cam inconstient, e drept). Am venit de la munca si dus am fost... This post has been edited by Johnny78: 26 Jun 2008, 07:56 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cridaia |
![]()
|
se pare ca indeplinesc toate conditiile mentionate de tine, mai putin "una bucata GPS".....dar o vom rezolva si pe asta
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Stai linistit, merge si harta (inca)
Uite manuale: http://www.reno.ro/Manuale-De-Uzina-Renault-t41934.html This post has been edited by Johnny78: 26 Jun 2008, 10:32 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:54 |