Firefox 3, Incercare de record mondial
![]() ![]() ![]() |
Firefox 3, Incercare de record mondial
silviumc |
![]()
|
||
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
in somalia exista internet si calculatoare?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
in papua noua guinee numai 39 de persoane au accesat
![]() genial |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
"Greenland" 89
![]() This post has been edited by DrK: 5 Jun 2008, 12:37 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Wow ! 496 in Afganistan. Ce se intampla cu ei? Au ramas fara gloante si acum pierd vremea pe net?
![]() A si Firefox sucks. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca merge, nu-l repara.
![]() Adica raman pe ala bun si fiabil. |
--------------------
.
.
.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Adica pe Opera
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mie opera imi crapa pe o gramada de site-uri, deci no good.
A, si daca e vreo poza de N-spe megapixeli pe un site nu o vad redimensionata astfel incat sa imi incapa pe monitor, ci o vad la dimensiune 100%, deci ar trebui sa o salvez si sa o deschid cu alt program, which sucks. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eh, sunt multi carcotasi...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Va fi lansat marti 17 iunie. Pana acum sunt inscrisi din Romania peste 6000 de oameni. S-a colorat tara mai bine pe harta respectiva, cand am trecut de 5000, nu mai suntem palizi
![]() ![]() Daca este ceva care ma mira e numarul din Cuba (300+). Acolo abia s-a dat voie sa detina calculatoare. Probabil membrii de partid se saturasera sa n-aiba de unde le cumpara mai repede, ca amaratii de rand n-au nici ce manca. Acum o sa-si faca firme de IT comunistii cubanezi de rang inalt, baietii destepti. Mai incolo, cand o sa inceapa sa aiba si restul lumii calculatoare poate o s-o puna de o mica cenzura a internetului, ca la China. This post has been edited by silviumc: 12 Jun 2008, 08:04 |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"A si Firefox sucks."
Poate ca da, dar IE si Opera "sucks" mai tare deci... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 6 Jun 2008, 16:45) Mie opera imi crapa pe o gramada de site-uri, deci no good. OT: Nu browser-ul crapa de cele mai multe ori, ci cate-un plugin. Eu as merge pe cel de flash, care de cand a incaput pe mana alora de la adobe e din ce in ce mai instabil cu fiecare versiune nou aparuta. A, nu mai zic ca la ultimul update de plugin pe Linux handicapatii au busit integrarea cu Opera, asa incat Opera a scos cateva saptamani mai tarziu 9.50beta, al carui singur scop a fost practic sa repare ce au stricat idiotii aia de la adobe. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Firefox
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
QUOTE(adip @ 12 Jun 2008, 17:16) OT: Nu browser-ul crapa de cele mai multe ori, ci cate-un plugin. Eu as merge pe cel de flash, care de cand a incaput pe mana alora de la adobe e din ce in ce mai instabil cu fiecare versiune nou aparuta. A, nu mai zic ca la ultimul update de plugin pe Linux handicapatii au busit integrarea cu Opera, asa incat Opera a scos cateva saptamani mai tarziu 9.50beta, al carui singur scop a fost practic sa repare ce au stricat idiotii aia de la adobe. Intr-adevar, probabil din cauza pluginurilor imi crapa opera. Cu flash-ul am avut un pic de bataie de cap ca sa il instalez in opera fiindca by default nu functioneaza, a trebuit sa sterg manual pluginul si sa instalez o versiune care merge cat de cat. In firefox tot flashplayer-ul imi face probleme fiindca daca pagina pe care o vad contine 2 animatii in flash imi tine procesorul in 100% ceea ce e disturbant (doar pe linux). Asa ca am instalat un addon la firefox, flashblock, care mi le tine blocate toate animatiile flash pana cand dau eu clic pe ele ca sa playeze. Asta e un lucru f util, inafara de faptul ca nu mai imi foloseste 100% din procesor, pentru ca nu mai vad reclamele deranjante ![]() On topic: Am primit pe mail mesaj cum ca pe 17 iunie va fi download day ![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Toti care am subscris am primit
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
diesel_power |
![]()
|
Breaking news: Tocmai mi-am facut update la ubuntu si guess what, mi-a updatat firefox la versiunea 3.0
![]() Banuiesc ca sunt printre primii ce folosesc versiunea 3.0 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
silviumc |
![]()
|
Ar trebui sa fie disponibil de o ora in urma (incepand cu ora Romaniei 20:00), dar tot ce se poate obtine sunt erori de la supraincarcarea serverelor. Prin urmare ce pisici sa downloadez? In fine, mai incerc... Chiar ma gandeam cu cata banda si hardware au de gand sa sustina asa ceva. Trebuia sa colaboreze cu Google, Akamai sau Amazon, ca n-au cum singuri.
Later edit: asta merge: Mozilla Europe Link direct: download en-US Firefox 3.0 final pt Windows BTW, eu rulez SUSE pentru treaba si Windows pt. jocuri. Downloadez insa versiunea de Windows ca sa ma numar acolo la record. In SUSE o sa existe in repository, ceea ce nu cred ca intra la socoteala. This post has been edited by silviumc: 17 Jun 2008, 20:39 |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Eu l-am luat azinoapte, pot sa zic ca au schimbat putin interfata si ca paginile se incarca mult mai bine.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
silviumc |
![]()
|
Si-au revenit site-urile de la Mozilla, pentru ca a terminat America de download-at. Acum e randul Europei, pana diseara la ora 20:00.
Romania are pana acum 9000+. Trageti... ![]() World record statistics |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Eu folosesc safari
![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
diesel_power |
![]()
|
Eu sunt curios cum numeroteaza ei nr de downloaduri unice. Dupa ip-ul care downloadeaza nu mi s-ar parea corect fiindca f multi oameni stau in spatele unui NAT, iar daca imi salveaza un cookie in calculator pentru a marca faptul ca am downloadat deja, apoi pot sa sterg acel cookie si sa mai fac un download unic.
This post has been edited by diesel_power: 18 Jun 2008, 12:43 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
DrK |
![]()
|
am luat vulpeainfocata 3.0
arata frumos, coada misto, sprintara, se incarca mai repede daaar... cand scrii o adresa iti apar variantele foarte mari cu tot felul de detalii.. e deranjant cel putin pentru mine... Clip_mozilla.jpg This post has been edited by DrK: 18 Jun 2008, 14:11 |
--------------------
Sedan
Negru
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^ De acord, si pe mine ma enerveaza... Dar sunt convins ca se pot scoate din optiuni, dar mi-e lene acum sa caut.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
silviumc |
![]()
|
Se incheie intr-un minut. A ajuns la 8.2 milioane! 60 de mii in Romania.. super.
|
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
|
|
diesel_power |
![]()
|
Mie tocmai feature-ul asta imi place
![]() |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
silviumc |
![]()
|
Gata, 8.25 milioane. Impresionant.
This post has been edited by silviumc: 18 Jun 2008, 20:18 |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
E gigea...DAAAAAAR cum mama naibii faci un download sau salvezi o imagine?????
Face acolo cate ceva, dar cand te uiti in directorul unde i-ai dat...PAUZA.... Incercat cu vulpea pe un xp, pe un vista, la munci si acasa... Pur si simplu nu saveaza sau nu gasesc eu fisierul... BUG... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
DrK |
![]()
|
@dantes: tools --> options --> Main --> Ai setarea de Downloads si iti spune unde salveaza... Modifici acolo calea si trebuie sa mearga.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
![]() ![]() ORIUNDE as pune sa salveze, dupa ce salvez, arata si download managerul ca a salvat, etc, DAR cand ma duc sa vad si eu fisierul ...NU E....si deja incep sa ma enervez pe el ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:45 |