Jante Laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Jante Laguna 2
audiofilu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.910 Joined: 4 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|||
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Si eu am mai vopsit jante dar cred ca ti-am mai spus o data nu mai stiu in care
topic in fine,eu nu am posibilitatea sa le sablez din pacate la noi in Arad nu prea gaseti firma unde sa le sablezi,eu am avut o relatie la firma particulara unde le sablam dar firma a dat faliment. Da pretul este bun la vopsirea jantelor This post has been edited by myky: 1 Oct 2009, 20:02 |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
audiofilu' |
![]()
|
am trimis PM cu alt link,mai concludent.
acum,ca esti in tema (si dupa ce ai citit topicul) poti sa spui daca mai trebuie lac? eu pina la el am 150km. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Stratul de lac protector trebuie dat,poate ca si el pune stratul de lac numai ca in prezentare nu scrie nimic de aceasta operatiune. Iese frumos vopsitul si fara lac numai ca este mai gingasa vopseaua Eu am facut o incercare si jantele fara lac sau zgariat mai repede de cat cele cu lac. Acuma depinde si de pretentiile fiecaruia ![]() Deci tehnologia corecta este cu lac. Mai mult nu-ti pot spune. |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
Am achizitionat de curand un set de jenti pe 16 originale de laguna modelul in 6 spite cu cauciucuri de vara pe ele(205/55/16) la pretul de 1100 ron de la un coleg de servici care aduce din Anglia masini si le dezmembreaza. Imi puteti da un sfat daca este un pret corect?
Si inca ceva; 3 dintre ele erau putin strambe(nu se vedea la ochiul liber) probabil de la gropi dar le-am indreptat la un service si m-a mai costat 100 ron cu tot cu montat pe masina si echilibrat. Totusi sunt putin nemultumit de felul cum se comporta masina.Mi se pare un pic mai rigida si mai zgomotoasa cand am luat cateva gropi mai mici (intentionat).Se poate sa fie de la faptul ca au fost putin strambe? Am facut si o proba mica la 120 km la ora pe un drum cam denivelat si era destul de ok, volanul nu vibra de loc chiar daca era denivelat drumul dar parca nu era asa stabila.Acum nu stiu nici ce sa cred ;poate sunt eu sceptic, pesimist... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Sfat nu putem sa-ti dam daca e un pret corect sau nu...putem doar sa spunem dar depinde daca sint bune sau nu ca ce-am citit dupa aia m-a lasat paf:masini aduse din Anglia unde se presupune ca sint sosele ok,jante care ti se par strimbe dar la viteza pe drum denivelat si era ok...dar parca nu era stabila ?!
Te poti concentra putin? In esenta poti sa verifici la un centru de echilibrat rotile,te costa 20-30 lei. Pretul-depinde de cum arata jantele si anvelopele. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Luko13 |
![]()
|
Cei de la service au spus ca le-au roluit si le-au echilibrat cum trebuie.Eu sunt ganditor cu privire la manopera lor.Mentionez ca nu se vedea cu ochiul liber daca sunt strambe ci doar cand le-a pus pe aparat.Poate nu si-au facut treaba cum trebuie.Anvelopele sunt 2 michelin si 2 Event sau ceva de genul, care sunt ok .NU stiu ce sa cred .Am mai observat ca in momentul in care accelerez in curba , pe un drum peticit ( pe la tara ) , are o usoara instabilitate fata de cele dinaite.Poate fi de la anvelope sau poate sa fie de la jate( nu au fost indreptate cum trebuie).Chestia e ca inainte aveam jenti pe 15 (195/65/15) cu cauciucuri de iarna.Poate m-am obisnuit eu cu alea.Chiar sunt nedumerit.Mai dati si voi cu parerea sa ma mai lamuresc si eu un pic:)))
13 Oct 2009, 21:23: O sa ma duc zilele aste la un alt centru si o sa cer sa-mi verifice daca sunt strambe sa cedem ce zic si altii, ca la noi in tara stiti si voi cum e( te duci la 5 service-uri si toti iti spun ca ai probleme diferite). This post has been edited by Luko13: 13 Oct 2009, 21:23 |
--------------------
Renault
Laguna3
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Posibil sa fi fost obisnuit cu "jantele pe 15" desi ansamblul conteaza.
Evident,sint opinii conform carora o janta pe 17" este mai dura decit una pe 16" in conditiile in care diametrul rotii se pastreaza si e normal sa fie asa pentru ca la prima,inaltimea anvelopei este mai mica per total.La fel,ja janta pe 16 ai mai putina anvelopa pe inaltime decit la cea de 15" daca s-ar respecta diametrul. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Luko13 |
![]()
|
Multumesc pentru parere! Oricum ca sa imi iasa din parere o sa m ai fac un test la alt service!
|
--------------------
Renault
Laguna3
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
cine reconditioneaza jenti prin Bucuresti?
ma refer la vopsit |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
audiofilu' |
![]()
|
La 200 lei este cineva in Sf.Gheorghe care le reconditioneaza,sableaza si vopseste in cimp electrostatic la modul ireprosabil.Drumul e cam lung din Bucuresti din pacate.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Pretul e rezonabil distanta e problema
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
dar in Bucuresti nu face nimeni?
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
buggsy_ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 10 July 07 ![]() |
ma intereseaza si pe mine un set de jante pe 16"
Cine mai are de vanzare sa dea un pm. Multumesc! |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001/1.9 dci
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Ma batea pe mine gindul sa schimb 16" cu 17" asa cum vine masina in Franta dar am gasit mai comod sa le pastrez si sa echipez pentru vara cu 225/55/16 iar pentru iarna cu 205/60/16 beneficiind de acelasi talon mai inalt decit la jantele pe 17".Bineinteles,nu se modifica deloc diametrul final al rotii fata de original.
M-ar fi interesat doar jantele Drenalic sau Impulsion dar sint rare spre foarte rare... This post has been edited by audiofilu': 31 Jan 2010, 19:07 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
sway1666 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 1 February 10 ![]() |
am eu jante de laguna 2 pe 16" daca mai esti interesat http://www.reno.ro/-VAND-jante-aliaj-origi...-2-t171656.html
|
--------------------
renault
symbol
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:05 |