Distributie Scenic RX4 benzina, Cat costa?
![]() ![]() ![]() |
Distributie Scenic RX4 benzina, Cat costa?
andreigosman |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|||
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
Cu placere
Experienta traita anul trecut in vara.Piese de la IPSO.(preturi fara TVA) Kit distributie 610 ron pompa apa177 (o schimbi doar daca ai +120oookm)recomandare curea accesorii 36 Functie de relatia IPSO-Service se poate obtine reducere de +/-10% Autonet:Kit distributie(2 rulmenti + curea)300+tva Augsburg `` 720+ Manopera 1000+ Se poate face schimbul si in curte .Trebuie o cala de fixare a arborilor cu came,tehnologia -daca te hotarasti -ti-o comunic eu din TecDoc,si capete de tubulare care sa poata desface suruburile cu cap stea.In rest un pic de curaj si 2 zile libere si frumoase. Pt orice alte detalii la dispozitie..... catalin 30 Mar 2008, 20:01: PS Nu depasi cu mult nivelul de 60000km /distributie.....poti avea mari surprize..si usturatoare O recomdare ar fi undeva la 55000km/distribuie daca mergi f vivace si turat. This post has been edited by catnico: 30 Mar 2008, 19:01 |
--------------------
renault
Rx4
- b
benzina 2001
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Pentru tot cei interesati:
Tocmai am schimbat tooata distributia (inclusiv pompa de apa0 la Serus. Cost total: 2200 RON. Distributia a fost 2000RON, restul un test de frane si curatare electrovana relanti. Mi s-au parut OK, cei de la Serus, ieri pe la 3 am dus masina, azi de dimineata pe la 10 a fost gata. Tratament destul de ok fata de clienti, le-as da nota 8.5 ![]() @catnico: Multumesc pentru informatii si ajutor, din pacate nu am avut timp sa ma ocup (cumparat piese, mers la mecanic), am dus-o la Serus si am rezolvat-o expeditiv This post has been edited by andreigosman: 24 May 2008, 15:52 |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:42 |