Un nou Logan, 1.6 16v
![]() ![]() |
Un nou Logan, 1.6 16v
DeusX |
![]()
|
||
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da. Dar Logan-ul n-are cum sa se strice. Sau cel putin asa incearca sa ne convinga colegul nostru romeodr. Uite, si pe mine m-a pus dracu sa schimb Logan-ul cu un Lancer si is ingropat intr-o problema cu el.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i masina ca Mertzanu'
Nici Lanceru' ca Loganu' |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
![]() Sa o stapanesti sanatos DeusX... cat mai multi km fara probleme! ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
sa o conduci sanatos si sa te bucuri de ea cu ea
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
DeusX |
![]()
|
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
Dezgrop mortii cu topicul asta, dar Loganul din topic a ajuns bine-mersi la vreo 163.000 km. Nu am schimbat chestii "grele" la el, am facut:
- reviziile uzuale (ulei, filtre, placute de frana, bujii) - 2 distributii (a 2-a cu tot cu pompa de apa, prima fara), vine si a 3-a la anu', va fi tot fara pompa daca nu se strica pana atunci - ambii rulmenti pe spate - schimb telescoape doar pe spate (pe fata se pare ca se tin bine) - de 2 ori bucse pe fata, o data pipe bieleta pe fata (stanga-dreapta) - discurile de frana - actuator inchidere centralizata usa sofer (in regie proprie) - senzor viteza (eu am varianta cu senzor in cutia de viteze, a trebui sa schimb si mufa) - sunt la al 2-lea set de cauciucuri de vara (nenumarandu-l pe cel original) - toate 4 bobine inductie (dupa ce crapase una, mi-a pus mecanicul alta uzata dar "buna" care a murit intr-un an, apoi m-am enervat si am cumparat eu 4 noi-noute, Beru, la fel ca originalele, si le-am schimbat la pachet) - carcasa de la cheia principala (s-au zdrentuit rau de tot butoanele de pe carcasa originala) - sudat "carligul" tobei de mijloc, care se rupsese. Toba era OK, se prinde cu un manson de cauciuc de un "pinten" metalic sub masina, dar asta s-a rupt. Are 1-2 puncte de rugina undeva la pragul soferului. A decedat CD playerul cu care a venit masina, acum vreo 2 ani. Mai mergea numai pe radio, asa ca am pus un Kenwood aftermarket in schimb (cu iluminare in aceeasi culoare ca restul bordului, ca sa nu iasa din peisaj, dara fara CD-player, ci card SD si USB stick). De curand s-a bulit mufa de la antena care se cupleaza la head-unit. Nu am gasit de unde sa cumpar alta, asa ca nu prind radio decat in orase sau unde e semnal foarte puternic. Cloncane putin geamurile dreapta (electrice). Va trebui sa desfac usile si, probabil, sa schimb mecanismul. Nu consuma deloc ulei, nu picura pe niciunde, nu am schimbat sau adaugat vreodata freon iar AC-ul merge bine. Nici celelalte lichide nu se pierd. Tocmai am venit din Grecia, masina a mers bine, in parametrii ei. Motorul e chiar misto. E zgomotos intre 120 si 140 km/h (pe ceas), dar in rest e mai bine. O duc la 140-145 km/h (4000 rpm) si acolo toarce frumos, rotund. Ca piese de schimb, am folosit tot timpul originale Renault (mai putin un rulment spate pe care l-am schimbat pe neanuntate undeva in Dolj, unde nu aveau decat o marca aftermarket). Bobinele de inductie, de asemenea, nu au venit in ambalaj Renault, dar am fost sigur ca sunt de la Beru, identice cu originale, numai ca nu au sigla Renault imprimata pe ele. Dupa ce a expirat garantia (3 ani) nu am mai calcat in service la Dacia, dar am fost fidel unui singur mecanic Dacia, dar care are un service particular la el acasa (cu elevator si tot ce trebuie). This post has been edited by DeusX: 27 Jul 2018, 23:47 |
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 13:32 |