schimbare culoare lumini consola centrala, schimbare culoare LED-uri consola
![]() ![]() ![]() |
schimbare culoare lumini consola centrala, schimbare culoare LED-uri consola
nonic |
![]()
|
||
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|||
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Cine a mai schimbat ledurile? Imi raspundeti si mie la intrebari?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
taxi4you |
![]()
|
![]() hai cu TATA,Zambilica! Group: Members Posts: 513 Joined: 16 September 10 From: PLOIESTI ![]() |
salut!
sper ca nu te voi dezamagi...in aparatele de bord nu vei gasi becuri,vei gasi niste smd-uri micute...la fel ca cele di telefoanele mobile.daca nu vei gasi la magazinele specializate in comercializarea pieselor de electronice,parerea mea este ca daca ai de unde sa faci rost de cateva placi de baza de telefoane mobile este perfect. in consola centrala...daca ai aer conditionat manual,vei gasi doua becuri la fel ca cele din pozitia de far...in cazul in care ai aer conditionat automat vei gasi tot smd-uri. ai nevoie de 18 smd pentru aparatele de borddaca este fabricatie pana in 2005 si fara masinuta in bord,care arata usitele deschise independent,pentru ele iti mai trebuiesc alte 4 smd-uri.in cazul in care este fabricatie dupa 2006vei avea nevoie de 14 smd aparatele de bord si 2 smd la masinuta cu usile independente. sunt destul de multe smd-uri...costul unuia este intre 2,5 lei si 4,5 lei...depinde ce model gasesti...solutia ieftina este cea cu placa de baza de telefon mobil,in cazul in care ai asa ceva pe acasa de prisos,sau defecte. iti trebuie si o lupa pentru a lucra lejer,eventual si un aparat de masura electronic ce iti aprinde smd-ul cand pui polaritatea pe el...iti vine si mai usor,asa sti care este plus si care minus. daca doresti sa te apuci de treaba suna-ma sa-ti spun cum ajungi la ele si te voi sustine telefonic. ![]() 2 Jun 2011, 09:59: mi-a venit o idee te sun eu acum This post has been edited by taxi4you: 2 Jun 2011, 09:59 |
--------------------
dacia & renault
sunt un tip onest
nu-mi place sa ma las calcat in picioare
- toti gresim
|
|
nonic |
![]()
|
taxi4you iti multumesc pentru explicatii si telefon.
Pot sa ma apuc de treaba ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Nu vreauu sa deschid un nou topic asa ca intreb aici, sper sa nu supar pe nimeni. Am desfacut aseara consola centrala. Langa cititorul de card am vazut o mufa mica de cuuloare roz ce contine doua fire si care era prisa pe un suport. Deci nu era conectata la nimic. Are idee cineva ce e cu acea mufa? Poze nu am reusit sa fac ca sa vedeti despre ce e vorba.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 07:46 |