Zgomot roata stanga-fata., Posibil rulment? sau...?
![]() ![]() ![]() |
Zgomot roata stanga-fata., Posibil rulment? sau...?
Cristi_Cotrau |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ma gandes ca ar fi trbuit recalibrat si cablul.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
DarkArt |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 December 07 From: Timisoara ![]() |
Salut
Am si eu o problema.... am un bocanit...troncanit care se exprima fff interesant. Daca a mai intalnit cineva asa ceva... Am si eu o laguna 1.6, 16 V din noiembrie 1999. Luata cu 146.500 ajungand in prezent la 176.800 fara probleme. Acum vreo 3-4 zile am pus cauciuce de iarna. De vreo 2 zile, insa, cand iau piciorul de pe accelerati se aude un troncanit.... In prima faza m-am bandit ca ar putea fi toba intermediara care s-a slabit in timp... ceea ce nu este. Apoi a fost necesar sa ma infig cam repede intr-o depasire. Cand am dat talpa, acelesi sunet. Rotile sunt stranse, joc nu am.... Daca imi puteti da vreo sugestie, v-as multumi mult.. 1 Dec 2010, 13:42: Salut Am si eu o problema.... am un bocanit...troncanit care se exprima fff interesant. Daca a mai intalnit cineva asa ceva... Am si eu o laguna 1.6, 16 V din noiembrie 1999. Luata cu 146.500 ajungand in prezent la 176.800 fara probleme. Acum vreo 3-4 zile am pus cauciuce de iarna. De vreo 2 zile, insa, cand iau piciorul de pe accelerati se aude un troncanit.... In prima faza m-am bandit ca ar putea fi toba intermediara care s-a slabit in timp... ceea ce nu este. Apoi a fost necesar sa ma infig cam repede intr-o depasire. Cand am dat talpa, acelesi sunet. Rulmentul ma gandesc ca nu suna asa... Planetara? Arborele? Rotile sunt stranse, joc nu am.... Daca imi puteti da vreo sugestie, v-as multumi mult.. This post has been edited by DarkArt: 1 Dec 2010, 13:42 |
--------------------
Renault
Laguna RXE
2000/1.6/16V
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Verifica suportul motor inferior(antibasculare).S-ar putea sa se fi rupt bucsa din el si bate fier pe fier.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-16-AVE
RXE 2.0L 1994 cu GPL DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
DarkArt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 19 December 07 From: Timisoara ![]() |
Multumesc. Voi lua in calcul si aceasta varianta. Am mai cerut pareri si am mai primit unul: bucsa rupta suport cutie de viteze
![]() |
--------------------
Renault
Laguna RXE
2000/1.6/16V
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Ieri dupa "minunatul" drum Suceava-Iasi(mai ales portiunea Motca-TG Frumos) la plecarea de pe loc aud ceva batai la roata din stanga fata. Foarte rar se aud si la viteza mica in franare puternica.
De la ce ar putea fi? Macar pana ajung la mecanic |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:02 |