mecanici buni in bucuresti
![]() ![]() ![]() |
mecanici buni in bucuresti
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
sa ti-o zic pe aia ca mi-a bagat ulei folosit ? era negru negru uleiu
![]() ![]() This post has been edited by brandon23: 8 Oct 2008, 09:10 |
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
pai cam atata e
la a mea uleiul si filtrul au costat 150 RON si cu 20 RON manopera = 170 RON. Nu te-ai uitat si tu de unde a scos uleiul ala? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
bigguy00 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 April 08 ![]() |
Deci inteleg ca inca nu exista cunostinte despre un service bun in orasu asta ... Eu intentionez sa merg saptamana viitoare sa-mi fac schimbu de ulei si probabil schimb si discurile de frana pe fata, placutele si inca niste verificari pe ici pe colo. Am ales sa merg la DAB AUTO, undeva pe Enrgeticienilor, acuma sunt reprezentanta Hyundai dar in trecut lucrau numai pe Renault. Sper sa am noroc de oameni de treaba. Revin cu impresii.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- B 64 MFV
98 Phase 2 1.8 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asteptam cu nerabdare
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
bigguy00 |
![]()
|
Pana la urma mi-am schimbat discurile la Parvulescu impreuna cu placutele de frana si uleiul. Discurile au fost ale mele restul al lui -> 350lei am lasat acolo (discurile separat). Interventia asta m-o costat si o jumate de zi pierduta. Pana la urma am fost multumit ca am putut pleca a doua zi la Viena cum imi propusesem. M-am si intors de atunci si masinuta merge in continuare bine. Mai ramane de vazut problema cu fasaitul despre care mentionam intr-un alt thread problema care sper sa o rezolv la DAB AUTO, probabil in cursul saptamanii viitoare(sper
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
- B 64 MFV
98 Phase 2 1.8 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Stau si ma gandesc ca, la cati suntem, tot am putea face un service, pe actiuni
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
brandon23 |
![]()
|
eu unul mai apelez si la un mecanic de pe cutitul de argint, care repara peugeot si citroen,e destul de familiarizat cu laguna,poate ati auzit de domnul Ciocarlan.
This post has been edited by brandon23: 31 Oct 2008, 15:49 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu am auzit de el o sa mergem "sa dea" un test.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
bigguy00 |
![]()
|
am fost intr-un final la DAB Auto, Service-ul este super bine pus la punct si baietii de acolo sunt foarte operativi. Am ajuns la 8.30, le-am predat masina si m-am dus in sala de asteptare. Acolo mi-am privit pe niste monitoare masina si 45min mai tarziu era gata. Mi-a fost predata masina si am fost taxat cu 60ron +TVA (ora de manopaera la Renault). Service-ul este reprezentanta Hyundai si accepta orice tip de masina doar ca ora de manopera variaza(se ocupa in special de Hyundai si Renault). La Hyunday ii vreo 90+TVA si la restu masinilor ii ceva mai mult, nu mai stiu. Toate laudele pentru atelierul de mecanica/electrica. Totusi exista si parte proasta, nu lucreaza cu piese aftermarket si nici nu accepta sa mergi cu ele si sa-ti taxeze numa manopera. La fel pe partea de caroserie, pentru masinutele noastre nu au acces in baza de date Renault pentru coduri si ca urmare nu ne pot ajuta, oricum la capitolul asta sunt prea scumpi pentru gusturile noastre. Concluzie: daca doriti o evaluare competenta a unui defect pe partea de motor sau mecanica va recomand Dab Auto, in rest daca doriti efectiv o interventie, mai intai intrebati pretul.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- B 64 MFV
98 Phase 2 1.8 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
atunci cand merge prost nu mai intreb nimic. Ma duc, repar si gata, desi dupaia aimi dau palme ca era mai ieftin in alta parte.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
Salut;hai sa va dau si eu un service de "orice marca";Sos Giurgiului dupa intersectia cu Str.Luica spre Gara Progresu'.este si spalatorie auto.Intrebati de MARIUS;si ce piese ai nevoie el aduce;si te intreaba intai daca vrei si la ce pret.Unul singur e meserias acolo Bogdan,si am inteles ca a mai venit un baiat acum care a lucrat pe afara.
Bafta si ne auzim dupa vizita. PS-eu unul sunt client fidel la spalatorie si mic service,restul le cumpar si mi le fac singur. |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
- IF-81-TEO
1999 hatchback [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e bine daca reusesti sa ti le faci singur pe toate cate sunt...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
brandon23 |
![]()
|
printr-o cunostinta am ajuns la un nene viorel,am avut mai multe treburi cu el la masina.
ce este cert, a vazut multe lagune la viata lui, stie exact cu ce se "mananca" tipul acesta de masina,ia numai piese noi,are si cateva sh`uri pe stoc, problema este ca e cam departe, are serviceu-ul in loc Rosu, la 10 km de Buc, pentru cei interesati nr lui este 0722411776 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Am lasat balta Bucurestiul si ma duc la un baiat cu care am devenit prieten. Le stie bine pe Lagunica.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
brandon23 |
![]()
|
pai in ce directie ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Oltenita, dar e intr-un satuc destul de departe de asfalt...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
a, deci pana ajungi la el mai trebe sa schimbi si niste bucsi, pivoti, the shit..
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:04 |