Optiuni masina "noua"
![]() ![]() ![]() |
Optiuni masina "noua"
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si? Karnak, ce ai decis, ce ai mai facut?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
vizitiug |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 May 08 ![]() |
Sal!
Ma suzati ca intervin in polemica@padre vs. @adip, dar dupa parerea mea @padre are dreptate!Cred ca @adip, ca nou emigant e frustrat ca nu poate sa isi ia masina noua!A pasa toate relele in Ro("e o cloaca") si toate cele bune in Au. ![]() On-topic: Eu as opta oricind pt. o masina noua, numai si din motivul ca iti acorda o perioada de garantie ![]() Cu respect |
--------------------
Renault
Megane
2007/Lux Privilege 1.6 16V
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Vizitiug, nu il cunosti suficient de bine pe Adi, ca sa tragi concluzii de genul asta.
In plus nu a zis ca in Australia totul e miere, tocmai ca lumea isi ia masinile pe care si le permite. Iar ref. la Romania...daca nu as avea familia si prietenii aici, as pleca si eu. "Cloaca" suna urat...Cum sa ii spunem altfel? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(vizitiug @ 29 May 2008, 17:55) Cred ca @adip, ca nou emigant e frustrat ca nu poate sa isi ia masina noua!A pasa toate relele in Ro("e o cloaca") si toate cele bune in Au. Esti cam offtopic ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:48 |