Polizare etrier
![]() ![]() ![]() |
Polizare etrier
MKX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 20 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Estate
- B-XX-MKX
2007 1.6 16V 110 CP You can go a long way with a smile,
but you can go a lot further with a smile and a gun! Al Capone |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E cineva pe aici "mester" cu polizarile.....cauta-l!
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
MKX |
![]()
|
pai de polizat nu este o problema, ma descurc cu baietii din service-ul in care merg, dar voiam sa stiu doar daca este vreo problema...adica daca risc ceva dupa aceasta operatiune...
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
- B-XX-MKX
|
nicu_45 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 5 December 12 ![]() |
eu cred ca 2 mm nu ar fi prea mult dar conteaza partea de pe care ii iei,sa nu fie din partea de rezistenta,ca altfel ar purea sa crape zic eu....mai asculta si alte pareri..bafta....
|
--------------------
Renault Megane Sedan
2.2 1.6 16v
dec 2007
|
|
MKX |
![]()
|
Din zona incercuita in poza atasata (asta este etrierul fata, eu vreau sa polizez la cel spate, dar cam aia este zona)
Attached thumbnail(s) 10.jpg ( Size: 260.81k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
- B-XX-MKX
|
nicu_45 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 5 December 12 ![]() |
inteleg ca vrei sa polizezi partea de deasupra ca sa poti introduce roata..daca observi sunt niste nervuri care sunt ft importante iesite din turnare,si care dau rezistenta matita...fortele care apar acolo in momentul frinarii sunt foarte mari si chiar daca sunt supradimensionate din constructie etrierul (doamne f.) poate ceda...eu in locul tau mi-as lua o janta de tabla sh si nu as mai avea nici o grija...gindestete ca daca cedeaza etrieul pagubele sunt mai mari..+siguranta ta...bafta.. NICU..!!
21 Nov 2013, 00:10: PS:uitasem ca e pentru o roata ingusta pe care vrei s-o adaptezi la tine....poate merge si asa cum vrei dar poate fi riscant...daca ar fi vba de 2 mm,dar nu mai mult de 2 cred ca tine..dar tot as avea unele rezerve This post has been edited by nicu_45: 20 Nov 2013, 23:10 |
--------------------
Renault Megane Sedan
2.2 1.6 16v
dec 2007
|
|
alintosu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 9 September 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
"...(probabil ca imi trebuia ET-ul mai mare, dar nu am gasit decat cu ET 40)..." ca sa nu atinga etrierul, ai nevoie de janta cu ET-ul mai mic...
|
--------------------
Renault
Megane II Grandtour, 1.5 dCI, 74kW
2004 126cp, 260Nm
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu zic sa nu te joci cu franele si sa nu polizezi din nimic, ca nu-l faceau ei cu material in plus ce nu era necesar.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic sa renunti la el de tot, macar incap jantele .. de frane nu ai nevoie ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dezrosiori |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 April 13 ![]() |
poti poliza putin din corpul etrierului dar nu din urechea de prindere, eu am polizat din el in dreptul placutelor si nu are absolut nimic, functioneaza normal frana.
|
--------------------
renault
Megane
2000
|
|
alintosu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 9 September 11 From: Cluj-Napoca ![]() |
Parerea mea este ca cel mai usor rezolvi problema apeland la un strungar care sa iti confectioneze o flansa(distantier)
This post has been edited by alintosu: 21 Nov 2013, 14:27 |
--------------------
Renault
Megane II Grandtour, 1.5 dCI, 74kW
2004 126cp, 260Nm
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu va jucati cu improvizatii si modificari pe la sistemul de franare. Mai bine ocupi putin mai mult loc in portbagaj decat sa risti prosteste. Si sansa aia de 1% poate fi fatala. Si pentru ce? pentru cativa L in plus de spatiu in portbagaj?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
RoBerT_04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 April 12 ![]() |
@alin tosu. mai bine cum a zis alin... distantiere de 1 cm maxim rezolva problema.!
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v 115 cp. estate
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Distantierul poti sa-l sudezi si de janta ingusta pe interior, si ai scapat de adaptari. Nu uita de prezoane mai lungi.
This post has been edited by argon: 22 Nov 2013, 09:52 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Eu zic sa lasi etrierii in pace, nu umbla la sistemul de franare. Uite la solutia asta te-ai gandit ? http://www.shopmania.ro/accesorii-auto/p-k...at-pene-9245978 Sa stii ca in vest sunt masini noi care se dau fara roata de rezerva si in locul ei primesti asa ceva. Pt roata de rezerva se plateste. O zi buna! |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Dar tu te-ai gandit la acest scenariu?
Attached thumbnail(s) 84314_microbuz_3.jpg ( Size: 25.66k ) Number of downloads: 273 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
dezrosiori |
![]()
|
pai astfel de taieturi se fac cu un cutit
![]() |
--------------------
renault
Megane
2000
|
|
MKX |
![]()
|
In vest sunt masini care se dau fara roata de rezerva, dar de ex. in Germania, daca patesti sa iti strambi o janta sau sa iti tai un cauciuc, suni la ADAC, vin si te remorcheaza pana in primul oras sau la service si se socotesc cu asigurarile, adica intra pe CASCO...pe cand la noi, la ce dezastre de drumuri avem, sansa sa patesti asa ceva este mult mai mare, si nu cred ca iti convine sa dai 500-600 lei pe o remorcare, care oricum nu va intra pe asigurare...
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
- B-XX-MKX
|
dezrosiori |
![]()
|
asta asa e
|
--------------------
renault
Megane
2000
|
|
MKX |
![]()
|
pana la urma o sa fac o flansa pe care o sa o sudez pe interiorul jentii...ma duc azi sa masor si maine o dau in lucru...
|
--------------------
Renault
Megane II Estate
- B-XX-MKX
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:14 |