Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ce declaratii de depun la finante, pentru o firma fara activitate

CGB
post 14 Oct 2008, 08:35
Post #1

CGB

Group: Members
From: behind

care se pricepe la treburi d-astea, sa-i zica si lu' mandea ce declaratii se mai depun la finante (si la registrul comertului) pentru o firma care n-a avut activitate niciodata (firma infiintata de cativa ani).
pana de curand depuneam la finante:
-declaratia 100 trimestrial
-inca o declaratie cum ca nu am activitate de 2 ori pe an - asta o duceam si la registrul comertului.
-plus o declaratie (101 parca) anual

acum am inteles ca s-a schimbat. si modelul declaratiei 100 si perioada la care trebuie depusa. cica s-ar depune lunar. de declaratiile 101 si de aia cum ca nu am activitate nu mai stiu nimic. cum se mai depun? la ce perioada? cum mai arata?...etc

repet: firma n-a avut niciodata activitate. a fost infiintata si-a ramas asa, doar cu numele.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
SwatKat
post 16 Oct 2008, 11:41
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: eterna si fascinanta RO

Salut. DIn cate stiu, daca ai fost declarat ca firma platitoare de impozit pe profit, si depuneai la 3 luni, tot la 3 luni depui si acuma.

Trebuie sa te uiti in vectorul fiscal sau sa intrebi la adm financiara la ce obligatii e trecuta firma (impozit profit, salarii etc) si pentru alea o sa faci in continuare declaratiile.

Deci,
- faci decl 100 trimestrial, si inscrii 0 (zero) la toate obligatiile la care esti trecut la vectorul fiscal (s-a schimbat programul declaratiei, acum e impartita in mai multe documente, dar tot Declaratia 100 ii zice)
- la 6 luni faci declaratia care tine loc de bilant semestrial/anual
- decl 101 cred ca o vei depune tot cu 0 anual.

Idee e sa iei ultimele variante de programe de pe siteul MEF si sa depui...

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 19:25
Dacia