Iesiri cu bicicleta
![]() ![]() ![]() |
Iesiri cu bicicleta
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu de exemplu as apela doar la centrat roata (18 lei). In rest stiu sa mi le fac singur: reglat schimbatoare, schimbat pinioane, foi, monobloc pedale, ax roata, etc. Sa centreze roti nu cred ca stie multa lume ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
2006 Privilege
- B 89 XBM Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
I-am montat noua sa, mai mare un pic si mult mai moale
![]() ![]() A se observa, va rog, si bidonul de apa ![]() This post has been edited by padre: 28 May 2008, 21:29 Attached thumbnail(s) ABCD0018.JPG ( Size: 109.75k ) Number of downloads: 386 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni, de ce va luati toti cursiere?!?! Chiar vreti sa imi stingeti si ultima licarire de speranta ca vom ajunge candva si prin paduri, nu doar pe asfalt?!?!
![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A mea nu e cursiera, e de trekking cica. De altfel nici nu cred ca m-ar putea duce o cursiera
![]() Diseara o scot la plimbare daca e vremea buna, am vorbit si cu e-SORIN sa ne vedem in Piata Charles de Gaulle in jurul 19:30-20, se mai baga cineva? Planul este sa ne plimbam prin Kiselleff. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ies nicaieri pina nu imi fac bicicleta sa nu mai scirtiie, si treaba asta are sa inceapa simbata dimineata. De terminat - nu cunoastem :|
@lucman: am un memory-stick pe care am pus pozele de la Lehliu. Crezi ca ne putem vedea azi sa ti le dau si sa-mi scrii si tu pe el pozele facute cu aparatul tau? Eu ajung acasa pe la 18:00 - 18:30 si ne-am putea vedea la Mega. Zicea zax ca ar veni si el simbata la Mogosoaia si apoi sa mergem sa dam o tura pe la baltile de prin imprejurimi. Pe dupa-amiaza cindva. Vreti? @zax: cind vrei sa faci proba la portbagajul de biciclete, sa vezi daca incap trei? Crezi ca poate fi o problema cu a mea, ca are cadru de printesa? This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 29 May 2008, 10:21 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zax @ 29 May 2008, 09:35) Mai oameni buni, de ce va luati toti cursiere?!?! Chiar vreti sa imi stingeti si ultima licarire de speranta ca vom ajunge candva si prin paduri, nu doar pe asfalt?!?! ![]() Prin paduri merg si ale noastre (trekking), dupa cum ai vazut si la Comana. Doar la downhill, noroi sau drum cu pietre mari nu se pot baga... Te simti singur cu tractorasul tau? ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi si MuciX cu tractoras, dar nu prea serveste... numai gura de el...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Adevarul doare
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Zax, imi iau anvelope de 28mm. asa ca eu o las mai moale cu padurile
![]() |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
padre, ies si eu diseara cu voi
![]() ori cu bicla noua (daca o iau pana atunci) .. ori cu o cursiera stevens de imprumut (cu care tot am iesit zilele astea) ![]() zax.. eu nu-mi iau cursiera.. imi aminteste prea mult de suspensia sport de la megane, mai ales ca noi n-avem drumuri de asa ceva |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
pana la urma ati hotarat ceva unde si cand ? maine e joi si trebuie sa pregatesc terenul pentru "unda verde".
|
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
@casper: n-am auzit sa mearga nimeni undeva departe weekendul asta. vezi totusi pe piua, poate au postat ceva acolo.
ce s-a intimplat? Ai bicicleta noua si pe masura? Uite, padre, e-sorin si claus ies cu bici' in seara asta sa se dea in Kiseleff (Kiseleff si nu Herastrau?). Nu-ti place de ei? Atunci iesi cu zax si cu mine simbata la Mogosoaia. Sau nu-ti place de noi? Atunci vino cu rolele azi, faci cu mine o tura prin Herastrau. La 19:30 - 20:00 la Aviatorilor? Sau nu-ti place in Herastrau? ![]() This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 29 May 2008, 14:28 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
pfoai azi e deja joi , am si uitat ....
atentat cu bomboana - nu am inca bicla pe masura mea dar am auzit ca ai tu una de femeie stii doar ca imi sta bine pe cele de femeie ![]() ![]() This post has been edited by casper: 29 May 2008, 14:59 |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
@casper: hehe! vezi ca bicicleta aia cu care ai fost la Comana e scoasa la mezat!
Bici' de dama (dama!) am eu in plus, dar e la Curtea de Arges. Daca ti-o dau pe a mea, ce ma fac? Merg eu cu rolele? M-ai ametit cu "userul de aici". Care "de aici"? De pe reno? Sau "de aici", de la tine de acasa? ![]() E "da, vreau"? Sau vii cu rolele la intilnirea reno de miine seara de la Polivalenta? Acolo nu-s cabine de plastic. This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 29 May 2008, 15:32 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce imi iau si eu jantele astea plus anvelopele de ciclocros mergem peste tot....jante
This post has been edited by Mutzunache: 29 May 2008, 19:38 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Care ai un mox cat sa prinda piulita aia cu zimti de la cuveta de furca? Nu mai pot s-o strang la mana si nici s-o scot.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am eu. Vii maine cu bicla la farfurie? La 22?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai nu pot merge pe ea... mai are cam 1 cm pana sa ajunga pe coroana
![]() Unde zici ca stai? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
V a L y O |
![]()
|
Brancoveanu, langa statia de metrou Brancoveanu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai plecati pe undeva? Pt cei care n-au fost saptamana trecuta, haideti sa mergem si noi la Lehliu, caci alt drum mai liber nu cred ca gasim pe langa Bucuresti!
Pt reparat si schimbat piese bicle ieftin, incercati modestul centru velo aflat langa Piata Crangasi, venind dinspre Splai pe stanga: strada se cheama Petre Popovat si e cu sens unic dinspre Dambovita spre Crangasi, pe ea circuland si autobuz 601. Preturile sunt modice: 5lei centrat, 60lei roata completa spate cu janta dubla Grand Rock, 25lei anvelopa viteza 26x1.90 (seamana cu cele de moto, e pentru asfalt si ploaie). Tocmai am venit de la ei si sunt multumit, recomand! This post has been edited by senna: 30 May 2008, 13:17 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.6 16V Hatchback
2006
- B05MFL Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Se poate pune la o bicla frana pe disc, daca ea are d-alea clasice? Furca fata are 11cm deschidere. Aveti idee de pret?
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bogdane, in principiu, daca furca nu are prindere pt etrier, parca nu prea se poate pune
![]() daca schimbi furca, si axul (pe ax e prinderea discului), atunci, iti poti pune frana pe disc preturi gasesti pe xbikers.ro , pe hypersport.ro .. si cam atat, restul magazinelor nu prea au partea de online bine dezvoltata |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
bogdan1978buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 January 06 ![]() |
Danke!
|
--------------------
Renault
Megane
2006 1.5dci Megane 82 cp, putin mai rapid decat cele uzuale :)
Broker asigurari. |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am rotite noi
![]() ![]() Am scapat de jantele crapate si anvelopele coapte ![]() |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
apropo de anvelope"coapte"
am o bici pe care n-am mai mers de cel putin 10 ani ! E o semi-cursiera japoneza, adusa de la mama ei, ca altfel o arncam de mult. Bineinteles, cauciucurile sint varza, cred ca intra degetul in ele. Oricum sint Firestone si cred ca o dimensiune ciudata Intrebarea este : unde sa intreb de cauciucuri noi. Biciclete vind toti dar cauciucuri ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lucman |
![]()
|
Gasesti gume la aceleasi magazine.
Sos Pantelimon 98, Crangasi intre Splai si Piata Crangasi, Coltei, pe 1 Mai la Dioda. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:41 |