Iesiri cu bicicleta
![]() ![]() ![]() |
Iesiri cu bicicleta
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|||
hefee |
![]()
|
![]() membru cititor Group: Members Posts: 165 Joined: 26 August 08 ![]() |
QUOTE(VladG @ 8 Sep 2008, 12:46) hefee, frumos traseu. Daca nu sunt in Apuseni atunci, ma bag. Vorbim mai in apropiere de data respectiva. L.E: Pe 20 as putea fi in Apuseni, pe 27 as fi liber. Pun la dispozitie si masina cu 2 suporti, sa nu ne chinuim cu trenul. Si ieri tocmai ziceam ca Sinaia e ultima excursie de pe anul asta... ![]() am si eu masina, cu trei suporti deasupra, nu asta e problema. dar se intra pe la busteni si se iese pe la campina. si cu trenu faci max 2 ore pana la busteni, iar pe intoarcere cam o ora (de la campina). ma simt mai liber cu trenu, cand merg aproape de bucuresti. mai vorbim concret cu 2-3 zile inainte. |
--------------------
nissan
almera
2002
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate, mi-am dat si eu seama de problema. Vorbim.
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am putea lasa masinile in Campina si sa luam maxi taxi pana in Busteni.
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
sa inteleg ca esti interesat lucman ?
![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt interesat, intre timp am sa asigur mai bine piesele la bicla, un grund nu strica pe filete si sa mai controlez strangerile din cand in cand
![]() Ar fi bine sa mergem pe 20, pe 27-28 iar am de mers pe la rubedenii :| |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.6 16V Hatchback
- B05MFL
2006 Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
QUOTE(atentat_cu_bomboana @ 7 Sep 2008, 08:23) kokosmin, bun venit pe forum! @Axe si senna: Frumoase peisaje in pozele voastre... Chiar imi pare rau ca nu am avut cum sa ajung. Voi v-ati intors cu trenul, nu? Am vorbit la telefon cu cei care au ramas peste noapte la Zanoaga, nu-i mincase ursu' si pareau in regula. Urcau incetisor spre Pestera. Na, data viitoare n-ar trebui sa mai am motiv sa lipsesc. Ce ziceti de Mangalia sau Vama Veche, 20-21 septembrie? ![]() atentat_cu_bomboana_membru_in_carantina scuze bombonici acum am recitit si mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns ![]() poate iti faci timp data viitoare, am venit tot cu masina lui senna This post has been edited by Axe: 8 Sep 2008, 20:43 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Da, Axe, eu nu citisem cu atentie toate posturile dinaintea plecarii. Aveam raspusul acolo.
QUOTE(VladG @ 8 Sep 2008, 10:42) [...] taran care nu stii daca vorbeste sau ragaie, atat de plin de har si inteligenta este el... Mi-a placut tot ce ai scris, da' pasajul asta imi merge la suflet! Legat de camera aia: Poate ne vedem zilele astea sa ma uit si eu la sistemul de fixare si sa gasem o solutie de surub legat cu ata, cumva sa nu mai trepideze pe suport. Cit despre Baiului, vreau si eu sa merg. Incerc sa-mi fac frinele la Kettleritza, altfel e gata pregatita si parfumata, ca o facusem pentru weekendul trecut... Bravo, ati petrecut frumos. Ma bucur si ca ursu' a petrecut il alta parte, nu la focul muncit de voi. Vorbim. |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
parerea mea este ca cel mai bun loc pt camera este pe casca, metoda ramane de studiat, astfel vibreaza cel mai putin si surprinde exact ce trebuie pt ca idrepti privirea spre lucrurile cele mai interesante. Eu ma voi gandi chiar la un sist de prindere pt un aparat foto normal dar care filmeaza ( ce sa fac deja il am )
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Da, la casca ma gindeam si eu, pentru toate avantajele cunoscute. Daca nu se poate (oare de ce nu s-ar putea, pina la urma?), sa incercam un sistem pe umar sau tot asa undeva sus si oricum nu prins de vreo componenta a bicicletei.
This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 9 Sep 2008, 14:15 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
VladG |
![]()
|
Studiem cand ne mai vedem...
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Plecam si in acest wknd pe undeva? O tura de relaxare, asfalt, pe langa Bucuresti?
|
--------------------
Chevrolet
- B05MFL
2006 Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
kokosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 6 September 08 ![]() |
Vineri-sambata-duminica voi fi in zona Lacului Vidraru. N-am cum sa iau bicla, sper sa gasesc una de inchiriat macar; credeti ca am șanse ?
|
--------------------
Bicicleta
Magellan
2008 .
|
|
Axe |
![]()
|
QUOTE(senna @ 10 Sep 2008, 10:31) Din pacate cam intru in priza, termopane, zugraveala etc. Sper sa rezolv usor usor si apoi sa intregesc grupul pedalatorilor ![]() QUOTE(kokosmin @ 10 Sep 2008, 10:38) Vineri-sambata-duminica voi fi in zona Lacului Vidraru. N-am cum sa iau bicla, sper sa gasesc una de inchiriat macar; credeti ca am șanse ? Nu cred sa s-au trezit aia chiar asa si chiar daca ai gasi obicla de inchiriat nu cred ca ti-ai dori sa te urci pe aia !? ![]() This post has been edited by Axe: 10 Sep 2008, 17:50 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
ady22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 25 December 07 ![]() |
nu cred
|
--------------------
renault
clio bicorp
2005 extreme
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Am o idee de traseu in Dobrogea. Obiectivul este rezervatia geologica Cheia. Mai sus de Mihail Kogalniceanu, zona Tirgusor-Casian-Gura Dobrogei. (DJ222 / DC80).
Studiez un traseu in circuit, de vreo 60 km, cu plecare din zona Ovidiu-Mamaia. ![]() |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
|
|
Axe |
![]()
|
asa, studiaza mama, studiaza, te asteptam cu datele cercetarii
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
senna |
![]()
|
Daa, e tare fain pe la Targusor, pietre in peisaj si deloc pe drum. Ar fi fain de vizitat si Pestera Liliecilor, cred ca putem sa intram inauntru intram cu tot cu bici
![]() |
--------------------
Chevrolet
- B05MFL
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Zax? Tu nu mai pui poze de la The Noaga? Ca vrem si noi sa vedem. Tu mereu faci poze frumoase...
Va rog sa ma lamuriti daca weekendul 20-21 este ocupat cu iesirea in Baiului, ca vreau sa programez si eu goana dupa comorile din Dobrogea. Daca nu-i ocupat, l-as lipi la rezervatia Cheia. Sa fie ceva pe la 90 km. Zic eu ca ar fi mai potrivit, ca-s rampele mai domoale. Doar a venit vremea sa ne dam jos din munte, nu?... Transhumanta, fetelor! Si Revelionul? Vreau sa-l programez si pe ala, ma gindeam ceva la 31 decembrie - 1 ianuarie... ![]() |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
|
|
hefee |
![]()
|
![]() membru cititor Group: Members Posts: 165 Joined: 26 August 08 ![]() |
sa stii, bombonica_terorista, ca nu ma supar pe tine ca incerci sa momesti baietii cu pante domoale, pesteri cu lilieci, cocostarci si alte chestii. p'acolo ma gandeam ca o sa ajung dupa ce ies la pensie.
![]() |
--------------------
nissan
almera
2002
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Haha! Asa reclama te pricepi tu sa-ti faci pentru weekendul in Baiului? "This is not motivation!", ca sa-l citez pe Jose-from-Bolboci, francezul portughez indragostit de Romania.
Tu momeste-i, ademeneste-i, prinde-i in mreje, nu le spune ca vrei singur... Oricum, dupa cu ai observat, intreb daca e ocupat weekendul 20-21, tocmai ca sa nu ti-i fur. Si pot si eu in Baiului, ca am sapte inimi! Pot orice. Haideti, hotariti-va care colt de Romanie se va bucura de prezenta reno-istilor biciclisti. Pina nu ne bagam la iernat. |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
|
|
VladG |
![]()
|
Nu mai plec in Apuseni pe 20, ca nu pot sa-mi iau concediu vineri, asa ca in sambata aia sunt al vostru.
Haideti in Baiului, ca de cand eram mic imi doream sa urc si pe cealalta parte a Prahovei, dar n-am ajuns niciodata... ![]() Mie mi-e naspa de mersul cu bicla in tren, asa ca ar merita de luat in considerare si varianta cu maxi-taxi, pentru recuperarea biclelor, cum a propus Lucman. Lasam un paznic la oi (bicle), iar soferii iau maxi pana la masini. This post has been edited by VladG: 11 Sep 2008, 21:10 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
corrado83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 22 August 08 ![]() |
deci se face o tura ceva in weekend?
ma baieti apropos, am facut azi revizia la logan 20000km frate 7 mil m-a costat. mai rau ca la BMW. ![]() This post has been edited by corrado83: 11 Sep 2008, 22:35 |
--------------------
Kona
kilauea
2010 www.masuratoriterestre.ro
|
|
Axe |
![]()
|
..., vezi ti-am zis sa-ti iei Biemveu !;) Iupiiiiiii, tanananana, am reusit sa fixez camere pe casca, io ie cel mai tareee ! ![]() Nu cred ca vreti sa stiti cum imi sta cu ea pe cap, cred ca ajung la protv ! ![]() This post has been edited by Axe: 12 Sep 2008, 07:25 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 230.21k ) Number of downloads: 109 1__1_.jpg ( Size: 198.95k ) Number of downloads: 104 1__3_.jpg ( Size: 209.9k ) Number of downloads: 97 1__4_.jpg ( Size: 362.6k ) Number of downloads: 101 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Sa ai grija sa nu cazi! si sa nu intri cu ea in crăci! Adica s-a cam zis cu rolul ei de casca de protectie; acum ai casca de protejat
![]() Fie Baiului. Incepeti lista, in cazul asta. A! Am vazut azi ca au inflorit castanii... Deci vom avea o toamna lunga. |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
|
|
VladG |
![]()
|
Hai s-o incep eu.
Baiului, 20 septembrie, completati, va rog: 1. hefee 2. atentat_cu_bomboana 3. vladg 4. ... |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana pe 20 sept mai e cale lunga
![]() Mai vedem pe parcurs ce se mai intampla. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
...mda, frumusel traseul, poate este ceva mai bun drumul decat cel spre zanoaga, ca diferenta de nivel daca socotesti pct plecare - pct alt. max. este asemanator !?
Iar, nu promit sa fiu prezent dar incerc, data trecuta mi-a iesit !? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
kokosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 6 September 08 ![]() |
Puneti-ma pe lista. Eu n-am masina asa ca voi merge cu trenul daca nu raman locuri.
O sa am nevoie de sfatul vostru in legatura cu ce utilitati sa iau cu mine pt bicla. Momentan doar pompa si bidonul pt apa. ![]() |
--------------------
Bicicleta
Magellan
2008 .
|
|
VladG |
![]()
|
Update, cu transport:
1. hefee 2. atentat_cu_bomboana ( in masina la vladg) 3. vladg (masina cu 2 suporti, full) 4. kokosmin 5. ... This post has been edited by VladG: 12 Sep 2008, 10:16 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:35 |