Eroare 4120, eroare aparuta la citirea cu calculatorul
![]() ![]() ![]() |
Eroare 4120, eroare aparuta la citirea cu calculatorul
chiss82 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
- bv-82-kis
2002 1,2(16 V)
|
|||
adipad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 20 April 08 ![]() |
salut se pare ca 4120 este de fapt un cod de eroare a conexiuni cu cu calc masini
|
--------------------
renault
twingo 1.2
- bv10ukv
2003
|
|
K-PAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
Poi unde ai facut diagnosticarea... la service renault ar trebui sa stie ce inseamna aia.
probabil ca nu au facut diagnosticarea cu un calculator calumea... si mie cand am fost la service zicea ca nu imi merge injectia la motor... cea ce era anormal...cand masina mergea...ei au zis ca sunt mai multe tipuri de calculatoare la masina asta dintre care unul e facut de citroen...sper sa te ajute informatia asta bafta ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
Twingo Soleil 1.2l 60CP 2004
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai aia se invata sa lucreze cu testerul pe masina ta?
Ti-au mai luat si bani pt ridicatul din umeri? Mai bine te duci la reprezentanta (un test e maxim 50 lei) sau iei legatura cu un coleg cu interfata. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
chiss82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 June 06 ![]() |
In prima faza am fost la niste cunostinte,iar ei au pus calcul pe ea si au aparut erorile prezentate mai sus.
Astazi am fost direct la reprezentanta renault si am facut si acolo un test. Spre bucuria mea nu a fost nici o problema. Pe mine ma ingrijora faptul ca masina la relanti nu sta constant, dar cica asa treb doarece calc masinii incearca tot timpul sa-si faca niste regleje pentru poluare( asta mi-au zis cei de la renualt) eu mai avem aceeasi problema( diferenta de turatie ) si cand o acceleram pe loc. dar la fel cei de la renault zic ca e normal.e adevarat ca in sarcina masina nu are nimik, merge ok. Eu zic ca mi-am cam facut probleme degeaba. Oricum va multumesc pentru interesul acordat. |
--------------------
renault
twingo
- bv-82-kis
2002 1,2(16 V)
|
|
K-PAX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 11 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
Eu am avut o problema care seamana cu a ta. masina tremura la relanti. si miam dat seama ca avea probleme cu bujiile din cauza ca am atins unul din cablurile de la fisele de buije si ma curentat. dupa ce am schimbat bujiile a mers totul bine. poate e si la tine o problema asemanatoare... si nu a fost scump deloc. bafta
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- AB-05-YCN
Twingo Soleil 1.2l 60CP 2004
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
In caz ca mai ai nevoie daca esti din Bucuresti as putea sa te ajut eu.
Nu fac experimente pe masini si D4F am chiar eu pe masina asa ca stiu ceva + ca softul i-ti spune clar ce eraoare este respectiv de unde provine. Numai bine. |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
sageata albastra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 10 April 08 ![]() |
sal!da mi si mie id ul tau de mess,bubule
|
--------------------
renaumt
twingo
2003,75 cp,16V
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Id-ul meu este chiar bubu782001@yahoo.com dar dupa ora 18.00 vorbim pentru ca sunt ocupat pe zi (lucrez
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:28 |