idei concediu, croatia muntenegru slovenia
![]() ![]() ![]() |
idei concediu, croatia muntenegru slovenia
tszekely |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan II
2006 / SEDAN II
- HR 05 TND
|
|||
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Septembrie inca mai suporta doritorii de mare, ba chiar e mai indicata ca si luna pentru plaja si concedii datorita temperaturilor mai blande.
Ca si recomandari de locatii, sunt extrem de multe, toata croatia este frumosa, toata coasta dalmata ofera locatii impresionante. Depinde si ce iti doresti, plaje amenajate cu un fel de nisip, aglomerate, restaurante si terase, etc, gen mamaia, sau locuri mai intime, mai retrase, cu plaje mai mult salbatice si linistite. Eu am incercat cam toate variantele, anul acesta a fost a 4-a oara cand merg in croatia, locatia descoperita anul acesta a fost Pisak - Omis, undeva intre Split si Makarska, o locatie senzationala, avea si plaja publica dar dispunea si de cateva golfulete, retrase, intime, unde faceai plaja nestingherit, fara a fi nevoit sa te adaptezi aglomeratiei. Ca si cazare am gasit o pensiune, unde am inchiriat un apartament superutilat, cu tot ce am avut nevoie. Daca va fi cazul, iti trimit in pm contacte si alte recomandari. Daca mai pot sa te ajut cu alte informatii cu mare placere, sunt cunoscator de croatia ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
tszekely |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 September 08 ![]() |
multumesc frumos ptr. raspunsul prompt
sunt noua pe aici si nu ma asteptam la ...cumsecadenii voi urmari pe internet locatia amintita de tine tunde |
--------------------
renault
megane sedan II
2006 / SEDAN II
- HR 05 TND
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Am fost in Croatia-Trogir la inceputul lui octombrie si-am beneficiat de vreme superba;am vazut cum se culeg(scutura) maslinii si-am mancat smochine direct din pomi de pe plaja de la Serena Hotel.
![]() |
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
sirrocco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 19 April 06 ![]() |
Arunca si tu niste link-uri spre hotel, poze, preturi .. d'astea
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- AG-11-ABC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:28 |