Problema grava , usa deschisa in mers !, usa spate deschisa la o curba mai violenta
![]() ![]() ![]() |
Problema grava , usa deschisa in mers !, usa spate deschisa la o curba mai violenta
Fre33lancer |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|||
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
problema asta era foarte frecventa la dacia nova , din cauza reglajului usii si a caroseriei care se torsiona de mama focului dar e inacceptabil ca in 2008 sa se intample asa ceva la o masina asa de scumpa, apropo la nova si pe drum drept se deschidea usa nu de tot dar orcum
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sigur inchisese bine usa? sau nu se juca pe la usa ?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Esti sigur ca usa a fost inchisa cum trebuie?
Inceraca sa o deschizi fortand-o si vezi daca cedeaza usor. Daca da inseamna ca ai o problema ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Esti sigur ca usa a fost blocata din butonul din consola, ca eu am mai intalnit cazuri cand pasagerul se tine la viraj de "clanta" din interior a usii?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu unu' nu cred !
Daca reusesti sa reproduci fenomenul, chiar rezemand un sac cu cartofi (sau ceva similar) de usa, sunt sigur ca te vor asculta cei de la service. Toate inchizatorile de autoturisme au dubla inchidere pentru siguranta. Chiar daca scapa zavorul, tot nu se deschide usa asa ca-i cusuta cu ata alba ! Ce spune 19vik este cel mai plauzibil, presupunand ca te-ai trezit cu omu' atarnat de usa, cum zici ! Pe de alta parte, un adult, la 50 Km/h, orice viraj ai lua, nu este proiectat in usa decat daca-i distonic ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
S-a intamplat si la masina mea.... tot dr-spate, in timp ce viram la stg cu viteza mica. Doar ca la mine nu era nimeni in spate. Dupa cca 5km de mers, tiuie+bord rosu, apoi aud ca si cum se deschide usa....... Opresc, usa spate dr intredeschisa. Ciudat este ca nu era nici un obiect sprijinit in usa, nu era nimic care sa stopeze inchiderea usii, in zona nu erau gropi, nu erau oameni si la fel usile erau blocate.
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by pitzy_is: 14 May 2008, 21:27 |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Oarecum incep sa le dau dreptate celor de pe astraclub...si voi, prea le ridicati mingea la fileu...cum sa se deschida usa??? Pentru cei care stiu intr-adevar cum functioneaza sistemul de blocare a unei portiere cunosc faptul ca asa ceva este imposibil...sa nu se mai deschida da, ar fi posibil, insa sa se deschida singura...sa fim seriosi...inchideti-va usile cum trebuie!
This post has been edited by j.d: 14 May 2008, 21:34 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
sa zicem ca a fost inchisa aiurea usa , nu trebuia sa arate pe bord ? ca doar am mers 100 km continuu si nu aveam o luminita pe bord , usile erau blocate si din butonul de pe consola si din cel de blocat usi spate de pe usa soferului . Domnu care era sa cada fiind om la ~40 ani nu cred ca se juca cu incuietoarea in mers , iar usile au fost blocate tocmai din aceasta frica , era un copil in spate totusi , daca era curba altfel acuma cred ca scriam la alta sectiune a forumului. Am incercat dupa ce am oprit sa mai fortez usa sa vad daca se deschide dar nu am reusit sa refac fenomenul.
Nu zic nu , nici la varianta cu usii neinchise bine din start , dar nu era logic sa se simta ceva sau sa beep-uie ceva in aia 100km ca merg ca nebunu cu usa deschisa ? Mentionez ca virajul a fost destul de violent , masina a luat ceva balans , nu incerc acuma sa gasesc nod in papura ...dar mi se pare inacceptabil asa ceva , bun , a fost usa intredeschisa , or something, dar dupa cum am incercat daca las o usa deschisa si apas pe butonul de inchis usi de pe consola , nu trece pe culoarea rosie ..se inchid si se deschid restul usilor. This post has been edited by Fre33lancer: 14 May 2008, 21:51 |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
QUOTE(j.d @ 14 May 2008, 21:33) Oarecum incep sa le dau dreptate celor de pe astraclub...si voi, prea le ridicati mingea la fileu...cum sa se deschida usa??? Pentru cei care stiu intr-adevar cum functioneaza sistemul de blocare a unei portiere cunosc faptul ca asa ceva este imposibil...sa nu se mai deschida da, ar fi posibil, insa sa se deschida singura...sa fim seriosi...inchideti-va usile cum trebuie! Daca ti s-ar deschide tie in mers ai crede?????????? Atunci si eu mi-am zis ca poate nu a fost inchisa bine.... dar cum de am mers 5km fara avertizorul din bord? ![]() Eu am ramas fff confuz ![]() ![]() ![]() ![]() Imediat mi-am mai sunat niste prieteni ce au Renouri si nici1 n-a avut o asa problema Personal suspectez un "bug" in electronica masinii ![]() ![]() ![]() This post has been edited by pitzy_is: 14 May 2008, 21:57 |
--------------------
Renault
2012 Initiale Paris
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sau poate senzorul era indeajuns de apasat incat credea ca este inchisa usa.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fre33lancer |
![]()
|
o sa fac niste teste si mai vin cu detalii ...vorba cuiva de mai sus , chit ca pun un sac de cartofi si dau o frana de mana
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
segcm |
![]()
|
ma refer la senzor, poate nu functioneaza bine....... oricum chiar inchisa la prima treapta tot nu ar tb sa cedeze..... La fel de bine poate fi ceva in mecanismul broastei.....
![]() This post has been edited by pitzy_is: 14 May 2008, 22:07 |
--------------------
Renault
2012 Initiale Paris
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
butonul de blocare a usilor din spate se pasa foarte usor cu cotul, deci e f posibil sa fi dezactivat tu blocarea involuntar. nea ala de statea in spate s-a agatat si el de ce-a avut la indemana cand ai facut tu curba si a deschis usa
alta posibilitate nu exista |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Usa a fost deschisa de cineva de interior. Simplu. S-a mai zis, daca te duci acum la masina si nu o poti deschide fortat e clar.
This post has been edited by ssilviu: 14 May 2008, 22:24 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fre33lancer @ 14 May 2008, 22:00) o sa fac niste teste si mai vin cu detalii ...vorba cuiva de mai sus , chit ca pun un sac de cartofi si dau o frana de mana ![]() Nu-i nevoie...ma ofer eu voluntar. Iti garantez ca nu se deschide. ![]() Eu va cred ca e frustrant si ca poate fi extrem de periculos...nu incape indoiala...insa usa nu se poate deschide singura. |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eh, asa e cand trece lumea din 1310 in Megane.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Care Megane Sedan costa ~20.000 Euro?!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1,9 dCi 130 CP 19799 €
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
|
--------------------
megane EX-treme
2
2008
- gr-63-dog
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Stau si eu cu JD in spate.. sa vedem ce si cum
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
rtBK |
![]()
|
inca putin si se strange tot forumul in spate
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Ma alaturi colegilor mei de forum J.D si Semit, ma ofer voluntar de a sta in spate si a face testul elanului
![]() Una peste alta, nu zic ca ceea ce spui este neadevarat, dar tu erai in fata, si iti vedea de treaba ta, nu poti garanta "without a doubt" ca cei/cel care statea in spate nu a atins nimic, nu avea cum sa vezi, ca nu erai in spate. Ai deja 3 voluntari care stau in spate, hai la teste ![]() |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
O dilema... in fara de butonasul din portierele de pe spate, din catul lor, exista alta modalitate de a bloca usile din spate fara ca vreun pasager cand ar vrea sa coboare sa nu poata deschide usa ?
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Intrebare : de ce credeti ca omul asta minte??Pe bune acum...Ce ar avea de castigat?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
exista siguranta mecanica pe usa pentru blocarea "punct" a usii la deschidere din interior. scrie in manual.
ma ofer si eu la test. 1,82, 100 de kilograme. daca nu se deschide cu mine, mai multe sanse are cineva sa iasa prin geam... nu spune nimeni ca nu crede ca s-ar fi deschis usa, doar ca nu credem ca s-a deschis singura. This post has been edited by Bhal: 15 May 2008, 15:27 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
tipa aia cu 1.000.000 $ ... care a suferit traume psihologice in urma faptului ca nu s-au deschis airbagurile ce ar avea de castigat ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
@blak
experienta?! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 18:52 |