Ventilatoare solare, pentru geam lateral
![]() ![]() ![]() |
Ventilatoare solare, pentru geam lateral
blackLabel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 sedan
1,6 16V 2004 Exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster. Jeremy Clarkson
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu prea inteleg de ce va e frica sa lasati masina cu geamul deschis? presupun ca acel cheder al ventilatorului incaleca geamul si se infige in chederul masinii asa ca poate fi scos... iar daca prin absurd cineva reuseste sa il scoata fanta ramasa nu cred ca e atat de mare incat sa incapa mana inauntru... Daca i se pune unuia pata sa intre in masina nu cred ca se va chinui sa scoata chederul ala si apoi sa strecoare mana inauntru ca sa deschida usa... sparge geamul si gata si asta o face cu sau fara ventilator...
Mie personal nu mi se pare scumpa investitia cu contitia sa faca ceva. Asta vara am lasat geamurile putin deschise in speranta ca seara va fi mai putin cald insa nu avea nici un efect sau cel putin nu am sesizat eu. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cred ca doua de alea fac ceva treaba si pretul lui Radu e ok
parca tot Radu zicea ca soarele trebuie sa bata direct pe celulele ale acaci altfel 'PA' acu, daca las masina 1h intr-o parcare, ma 'chiunui' sa asez jucaria sa lucreze cat lipsesc eu (asta daca nu sunt obligat de imprejurari sa las masina cu parbrizu sau luneta spre soare) - nu stiu ce poate face aia doar intr-o ora; cel putin in primele minute imi scoate aerul rece conditionat ![]() daca stai mult cu masina intr-un loc, soarele se plimba si nu mai bate in celulele alea ... da' bate pe toata masina si daca dracovenia si-a facut treaba 7 ore dar nu si-o face o ora (zic 8 ore de lucru) atunci PA ... deci nu ramane decat sa repozitionam masina sau device-ul din ora in ora (din doua in doua) etc. pacat, interesant divaisul, doar ce trebuie lucrat la unele aspecte |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca se poate adapta sa functioneze cu o baterie. Daca merge de la niste amarate de celule solare o baterie ar trebui sa tina vreo saptamana cel putin. Oricum, se poate calcula... Iar cu pozitionarea spre soare... daca n-o sa bata direct n-o sa se invarta ala destul de repede dar poate ceva mai incet merge... si evident ca pe parbriz amplasezi un parasolar.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mai nou, am parasolar de parbriz+geamuri laterala fata ... e dintr-o bucata
niste acumulatori ar fi super la divaisul ala This post has been edited by crisolro: 20 May 2008, 13:27 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
astazi am montat ambele dracovenii pe geamurilwe din spate. Se potrivesc ma bine asa. In plus dimineata pana la pranz functioneaza unul si dupamasa altul. A fost ok. nu pot sa spun ca era racoare dar nici nu transpirai instantaneu. Cred ca sunt ideale totusi p entru masinile care zac in curte, in parcare cat de cat sigura, la sevici in curtea institutiei etc.
Nu cred ca sunt bune pentru o parcare pe strada sau mai stiu eu unde. Ramane totusi geamul deschis fo 3cm, dar chederul din dotare mascheaza destul de bine fanta. curiosii ar putea sa traga de el sa vada ce-i cu garnitura aia, dar aparatul nu-l pot lua decat daca se sparge geamul. Asta ar fi o problema daca dai de unul mai insistent. |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:25 |