Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme la iluminatul habitaclului

ianhus
post 6 May 2008, 15:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am o problema la laguna mea 1 ph2, nu mi se mai stinge becul de sus din plafon cand imi inchid usile, ma poate ajuta careva?? am desfacut usile, si am gasit un contact prost la usa soferului ...dar nu s-a rezolvat problema.la restul usilor e ok. a mai intalnit careva aa o problemasau are cineva o instalatie electrica pentru laguna din 2000 1.9dci? mersi.

--------------------
dacia solenza - cj 70 mbs
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Johnny78
post 6 May 2008, 15:59
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti, Jud. Bacau

QUOTE(ianhus @ 6 May 2008, 16:52)
am o problema la laguna mea 1 ph2, nu mi se mai stinge becul de sus din plafon cand imi inchid usile, ma poate ajuta careva?? am desfacut usile, si am gasit un contact prost la usa soferului ...dar nu s-a rezolvat problema.la restul usilor  e ok. a mai intalnit careva aa o problemasau are cineva o instalatie electrica pentru laguna din 2000 1.9dci? mersi.
*

Nu e cazul sa schimbi toata instalatia. In cazul tau e un scurt circuit undeva pe traseul instalatiei din habitaclu. Vorbeste cu un electrician si pune un aparat de masura.

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
ianhus
post 7 May 2008, 15:20
Post #3

Membru incepator

creca m-am exprimat gresit...imi trebuie un manual de reparatii sau o schema electrica ..a masinii...smile.gif la instalatii electrice ma mai stiu si eu...teoretic pot rezolva problema, si fara schema doar ca imi ia prea mult timp...de la fiecare usa e un manunchi de cabluri...care tre sa le desfac din banda izolatoare in care sunt prinse, sa le scot din burduful ala care le trece de la usa in habitaclu, sa verific conectorul de legatura intre burduf si caroserie...si apoi sa le urmaresc pe sub mocheta unde duc...serios!!!e prea complicat! daca as avea o schema electrica mi-as da seama in 10 min de unde apare problema...Oricum senzorii din yale i-am verificat toti(is niste microcontacte), problema e undeva pe fire. Multumesc oricum pentru raspuns...mai astept sugestii.

--------------------
+
Johnny78
post 8 May 2008, 07:04
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti, Jud. Bacau

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
ianhus
post 8 May 2008, 13:38
Post #5

Membru incepator

mersi mult.

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 09:40
Dacia