probleme la iluminatul habitaclului
![]() ![]() ![]() |
probleme la iluminatul habitaclului
ianhus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- cj 70 mbs
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
QUOTE(ianhus @ 6 May 2008, 16:52) am o problema la laguna mea 1 ph2, nu mi se mai stinge becul de sus din plafon cand imi inchid usile, ma poate ajuta careva?? am desfacut usile, si am gasit un contact prost la usa soferului ...dar nu s-a rezolvat problema.la restul usilor e ok. a mai intalnit careva aa o problemasau are cineva o instalatie electrica pentru laguna din 2000 1.9dci? mersi. Nu e cazul sa schimbi toata instalatia. In cazul tau e un scurt circuit undeva pe traseul instalatiei din habitaclu. Vorbeste cu un electrician si pune un aparat de masura. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ianhus |
![]()
|
creca m-am exprimat gresit...imi trebuie un manual de reparatii sau o schema electrica ..a masinii...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
- cj 70 mbs
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
vezi cu baietii care au Dialogys
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=78979&hl=dialogys |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ianhus |
![]()
|
mersi mult.
|
--------------------
dacia
solenza
- cj 70 mbs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 09:40 |