Fum din contact
![]() ![]() ![]() |
Fum din contact
prOZac |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.788 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cand te duci in service, sa verifici daca masina trebuia sa fie chemata pentru schimbarea contactului.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
prozac, da' ai cautat inainte sa intrebi?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
@ IRONICK nu tin minte sa ma fi chemat pentru schimbare contact. am fost chemat sa-mi schimbe tabloul de bord.daca poti sa detaliezi dau o berica
@ R19/16v n-am cautat frate...cearta-ma acum....nu am mai avut vreme sa si caut. am postat rapid si am lepadat masina in service.cred ca nu-s de impuscat acum.sau? |
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.788 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Acum ceva timp am auzit de un ots pentru contact la Clio3. Nu stiu pe ce versiuni este aplicat, dar era pana si la Clio 3 RS. Din cauza asta ti-am zis sa intrebi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
prOZac |
![]()
|
Ok. Mersi tare mult de sfat. Sper sa fie asa, nu de alta da nu prea am chef sa scot acum bani pentru alt contact
|
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
prOZac |
![]()
|
am ridicat masina din service si se pare ca nu de la contact iesea fumul ala.explicatia celui de la service a fost urmatoarea:"compresorul de clima a facut un scurt si fumul nu a avut pe unde sa iasa decat pe la contact". cam ciudata traiectorie a avut fumul ala da ce sa mai comentez...nu mai iese, nu-mi mai pasa.
aaa. am uitat sa precizez ca am dus-o in service pentru inlocuire compresor clima. acum stau sa ma gandesc poate mi-au bagat-o pe gat aia cu "de la compresor"...cine stie?! |
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 15:59 |