Amortizoare hayon, Necesita inlocuire
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare hayon, Necesita inlocuire
necre |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|||
mardeias |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 20 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca am citit undeva pe forum de chestia asta. Plus ca stiam si eu niste chestii. Daca e sa te duci la reprezentanta le gasesti foarte scumpe. Din ce stiu se potrivesc cele de la supernova (dacia). Le gasesti cam pe la max 50 ron setul parca. Sper totusi sa nu ma insel.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1.5 dci
2006 Expression + optiuni Renault Megane Estate 1.5 dci 2006
|
|
necre |
![]()
|
Multam fain Mardeias. O sa demontez unul, spre comparatie cu piesa de pe SRN. La 50 ron setul mi se pare mai avantajos decat de la dezmembrari. Sper sa se potriveasca! Revin cu detalii. Necre |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Piesa in sine nu are acelasi cod cu cea de la SRN, dar:
Prinderea este aceiasi, pe baza de bila metalica(pt demontare este nevoie doar de o surubelnita dreapta pt deblocarea sigurantei) Producatorul este acelasi(Cargolift-daca nu ma insel) P.S.: In mod sigur nu va mai tine la fel ca cea de origine(dar este mult mai ieftina) Succes... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
necre |
![]()
|
Multzam solidconvert,
Sper sa se potriveasca si ca dimensiuni, nu numai la prinderi. Va tin la curent. Drumuri libere tuturor. Necre |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
necre |
![]()
|
Job done!
50 lei setul - de dacia srn. mai lungi cu 3mm decat originalele. Ridica hayonul putin mai sus dar merge si asha ![]() All best Necre |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Se potrivesc oare si la Megane I hatchback? Sau...ceva compatibilitati cunoscute?
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
eu am incercat cu cele de srn dar sunt mai lungi si imi atingea haionul. Am luat cu 80ron, doar unul, aftermarket pt. megane2
This post has been edited by Ryk: 9 Sep 2009, 23:17 |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
bogdanp_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 September 08 From: Germany ![]() |
Eu am pus de srn. Sunt putin mai lungi si "tari"... trebuie sa fi atent sa nu iti atinga varful nasului la deschidere.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
Bicorp 2005 1.5dCi
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Aveti idee la reno cam cat ar fi pretul? Ps: am inviat topicu' sa nu mai fac altul nou! |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
nictonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
Ti-am raspuns si pe celalalt topic (cel cu fiabilitatea): amortizor hayon am vazut pe ingaraj.ro la 42 lei (bucata cred)
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2003 Confort Dynamic 1,6 16v
- CT-xx-TEN
|
|
Johnny_r0 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 1 February 10 ![]() |
Am fost eu azi la Serus sa ma uit de un amortizor ca mi-a curs si mie. 183 lei costa unu am ramas
![]() This post has been edited by Johnny_r0: 31 May 2010, 15:23 |
--------------------
Renault
Megane II
2006 hatchback
- B 102 ZZZ
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
salutare. si ca sa fie tacamul complet, ma intro-bag si eu in clubul celor care le-au "curs" amortizoarele. ok, am vazut is bune de mai multe feluri, dar n-am inteles un singur lucru: conteaza daca aceste amortizoare provenite de la o SRN se monteaza pe un hatchback sau pe o berlina? nu de alta, dar eu am hatchback si is nelamurit. merci ...
![]() |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
rezolvat. comanda after-market cu 68 lei bucata. le-am pus, dar scartie a dreaqu
|
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
inseamna ca ai luat ceva calitativ...daca scartaie..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ctlnext |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 13 December 08 ![]() |
La mine nu curg, dar nu mai ridica pana sus hayonul. Deci nu cred ca mai au mult.
|
--------------------
Renault
Megane
2.1 Renault Megane II 2004 1.5dci
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
ma alatur celor cu amortizoare duse! am un hatch, are careva info actualizate despre:
- un magazin de achizitionare - un pret competitiv [adica f bun si super ieftin ![]() - o marca anume? |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
MargeMarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 October 10 ![]() |
Inlocuit telescop haion ,merge de solenza 25 ron,este mai lun dar am fost la un strungar si am scurtat tija cu aprox,1,5 cm,refacut filet si montat sistemul de prindere ,functioneaza perfect ,mentionez ca am schimbat doar 1 telescop.
|
--------------------
Renault
Megan 2 1.5 dci
2004/hatbach
- BH-25-MLI
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
cand s-a intamplat asta? de unde ai luat telescopul? cat te-a ajuns telescopul+manopera strungar + montajul?
da-mi mai multe detalii te rog |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
necre |
![]()
|
Salut,
Setul meu de SRN tine impecabil. Din pacate, sunt ceva mai lungi motiv pentru care imi forteaza sforile care agata capacul portbagajului. Daca un aftermarket duce la 68 lei, eu zic ca merita varianta asta. Pana la urma nu e diferenta mare intre 60 de lei un set de SRN si 130 un set de megane. Toate bune |
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
MargeMarius |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 October 10 ![]() |
Pt.RadulescuRomulus,telescop haion solenta 25 ron buc,magazin Vivitim Beius, montajul simplu ,la capete sunt doua cleme, foloseste o surubelnita ,manopera strungar gratis(prieten),aproximativ 5 ron.
|
--------------------
Renault
Megan 2 1.5 dci
2004/hatbach
- BH-25-MLI
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
deci, am dat 60 ron/set pe 2 amortizoare de solenza. sunt f dure. si f lungi, ca acum imi ridica prea mult haionul si lovesc plafonul => la strung.
Am dat 10 lei si am rezolvat! am scurtat 15mm si sunt fericit! |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Salut, si eu aceeasi problema, am lasat masina pe dreapta pentru o saptamana si acum s-au dus amortizoarele.
Radulescu de unde ai cumparat cu 60ron? Am gasit pe un site destul de cunoscut cu 98 ron/buc. |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
Salve!
E aproape de tine magazinul ala. Mergi pe soseaua pantelimon spre sos. fundeni. Pe stanga ai sa ai la un moment dat mai multe banci [BRD, BT] si chiar inainte de semaforul de la fundeni, sunt pe stanga adunate mai multe magazine de piese auto. eu le-am luat din cel mai prapadit magazin, cu un mosneag batut in cap. il vei recunoaste sigur. Ca sa le scurtezi: mergi spre branesti, treci de sano si imediat ai Romind. [pana in padure, pe drumul cu manastirea pasarea e intrarea]. Mergi acolo, zici si tu ca esti de la serviceul de camioane si ai o problema. Si te ajuta. 21 Jun 2011, 13:48: 2. stai cumva prin drumu' taberei ?! nr tau imi e teribil de cunoscut... This post has been edited by RadulescuRomulus: 21 Jun 2011, 12:48 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Aha , am inteles, mersi mult pentru indrumare, am sa vad zilele astea ce fac.
Poate m-ai vazut prin zona sebastian - intrarea ferentari, pe acolo circul mai des. ![]() Cumva ai meganul alb ? This post has been edited by beberazvan_n: 21 Jun 2011, 20:24 |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
RadulescuRomulus |
![]() ![]()
|
corect! pe sebastian te-am tot vazut. si eu am megane hatch alb si, mai mult din instinct, mai arunc priviri la altele asemenea. si incep a retine numerele cand le vad des.
acum m-am mutat din sebastian in drumu' taberei. am "avansat"... Daca iti cumperi amortizoarele alea si ai drum spre branesti, te pot ajuta eu sa intri la romind. doar fa-ma atent... |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
2003
- IF-03-VZL
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat si eu azi un set de supernova, dar erau 2 modele: unul cu filet si cica mai avea un capacel, si unul care avea capacel direct fara filet(lipit de tija). Eu l-am luat pe cel din urma si le-am montat si nu mi se inchide de tot portbagajul. Trebuia sa iau celalalt set? Atasez poze.
Va rog daca se poate sa imi raspundeti repede ca poate mai am o sansa sa le schimb. ![]() LE: Am rezolvat, nu cumparati de super nova ca va complicati aiurea. This post has been edited by geomvp2nite: 13 Jul 2011, 14:36 Attached thumbnail(s) P130711_11.29.JPG ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 3046 P130711_11.41.JPG ( Size: 567.95k ) Number of downloads: 3139 P130711_11.42.JPG ( Size: 612.08k ) Number of downloads: 3118 P130711_11.42_01_.JPG ( Size: 621.75k ) Number of downloads: 2996 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
aduasarchaeus |
![]()
|
![]() Web Developer Group: Members Posts: 103 Joined: 25 June 08 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Salut Geo!
Pai si cum ai rezolvat? |
--------------------
Renault
Megane II
2004/Hatchback/1,6 16V/Dynamique
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
Am luat de renault, 55 lei/bucata, firma triscan.
|
--------------------
renault
megane hb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:04 |