Ajutor Cod piesa originala
![]() ![]() ![]() |
Ajutor Cod piesa originala
inalbi5m |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|||
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
Salut
Nu stiu daca ai versiunea estate sau hatchback asa ca-ti atasez ambele variante. Vezi tu care ti se potriveste. Preturile care sunt acolo sunt fara TVA (19%) la orice dealer din afara Romaniei noastre dragi, aici o sa fie duble sau triple, oricum sper sa te ajute. Numai bine spalarehayonxr8.jpg spalarehayon2ao6.jpg |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Multumesc foarte mult.De unde ai luat Dialogys in franceza (asta daca se poate si nu cer prea mult).Inca odata multumesc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Mi-ar trebuii si mie sa vad codul la niste bucsi.
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
- bh-77-avm
2002/2008 Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
R25_GTS |
![]()
|
@inalbi5m
Salut, ti-am trimis PM. @sexyrat Spune-mi de care ai nevoie si ti le caut. Referitor la Dialogys, cred ca era un topic pe aici pe undeva cu destule informatii. This post has been edited by R25_GTS: 27 Jun 2007, 13:50 |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Daca se poate un cod pentru "nuca" schimbatorului de viteza, la Laguna II GT de 205 cai, care nu se vinde la noi. Este sferica si nichelata. As vrea sa o comand.
Totodata un cod pentru discul de ambreiaj de la aceeasi masina. Si eu as fi tare interesat de acest program. Mersi This post has been edited by BogdanX: 27 Jun 2007, 15:06 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
R25_GTS |
![]()
|
@BogdanX
Salut Da-mi codul de masina si codul de motor si le caut, nu merge fara ele. |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Tocmai asta era problema. Nu am coduri pt ca masina respectiva nu se vinde la noi. Nu am cum sa fac rost de ele.
![]() Ma gandeam ca se poate si fara. Mersi This post has been edited by BogdanX: 28 Jun 2007, 16:35 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
pai se poate dupa serie de caroserie si celelalte informatii de pe placuta ovala care o gasesti pe stilpul din dreapta
|
-------------------- |
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine vrea dialogys ... si este din bucuresti poate sa imi dea un pm
|
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
ianhus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 March 06 ![]() |
salut! as avea si eu nevoie de o schema la instalatia electrica de la o laguna1, ph2 combi1.9 dci din 2000. am o problema cu lumina din habitaclu, si nu ma descurc fara. multumesc anticipat
|
--------------------
dacia
solenza
- cj 70 mbs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 15:30 |