Zgomot ascutit punte spate
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ascutit punte spate
lorin_b |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 14 October 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
- B 43 EFF
2003
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ceva mizerie intrata in tambur ? (sau chiar ceva rugina de pe acolo)
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
dispare cand pui frana?
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
lorin_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 14 October 07 From: bucuresti ![]() |
da, zgomotul dispare cand pun frana.
![]() |
--------------------
renault
symbol
- B 43 EFF
2003
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cred ca un prim test ar fi sa ridici masina pe cric si sa invarti roata usor, la simtul mainii, sa identifici cat de cat natura zgomotului. Inclin merg pe mana lui CMAndrei, sa fie o depunere sau o deformare usoara a ferodoului respectiv. In general, daca te uiti la topicuri, mare parte avem sau am avut probleme cu roata dreapta spate. Nu cred sa fie ceva grav, dar cred ca e frustrant sa mergi cu acel zgomot.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 11:12 |