plasma sau LCD
![]() ![]() ![]() |
plasma sau LCD
dack |
![]()
|
||
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|||
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am un lcd LG de 81 frate-miu o plasma Panasonic tot in jur de 80, nu stiu exact.
Bineinteles ca am fost foarte curios sa vad daca se merita dif de cateva milioane bune, si sincer spun ca pt mine cel putin nu e absolut nici o diferenta, am vazut la plasma exact acele minusuri care le am si la lcd, probabil cel mai important este sursa de semnal, el are digital eu inca sunt pe cablu. Deci eu nu as plati acei bani in plus doar pt ca e plasma, si teoretic sau in review-uri sau in specificatii este mai buna decat lcd-ul, pt un user obisnuit, meciuri, filme de pe dvd player, etc. este acelasi lucru, trebuie sa fii critic de arta ca sa te iei acum de chichite in loc sa stai linistit pe spate sa urmaresti emisiunile. parerea mea ca unul care a vazut cele doua tehnologii in actiune, nu merita banii in plus. |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Plasma mai mica de 94 nu stiu daca exista...
![]() Iar legat de pret, la caracteristici similare, LCD-urile sunt semnificativ mai scumpe. |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Atentie ca modelul 37PV7 este diferit de 37PV70. Specificatii un pic mai slabe dar mai ales lipsa intrare VGA.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(dack @ 6 May 2008, 10:18) Plasma mai mica de 94 nu stiu daca exista... ![]() sunt si de 82. a scos lg acum cateva luni una, nu stiu daca au mai scos si alti producatori... oricum, modelul acela de la lg e in jur de 21mil in magazine |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
dack |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
41 de kg..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dack |
![]()
|
Semit, vad ca are - Greutate (fara stand) 23 Kg -
Despre ce model vorbesti? |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pentru aprofundare referitor la conectica necesara la panourile astea se pot consulta 2 topicuri de pe dacia de aici (consum) sau de aici (conectica)
Pe scurt... personal am luat contact cu o groaza de lcd-uri si dupa ochiul meu si dupa cum le-am butonat cum am vrut clasamentul dupa mine e: 1.Samsung (10 calitate, 5 pret) 2.LG (9 calitate, pret 10) 3.Sony (7 calitate, pret 7) 4.Panasonic (7 calitate, pret 6) 5.Philips (8 calitate, pret 3, design 10) .... x. Myria (2 calitate, 10 pret) Imi e greu sa descriu in cuvinte cum am gandit clasamentul insa pot spune ca m-a interesat cum se vede in surse full HD, in dvb-t, in cablu tv chior, conectivitate, unghiuri de vizionare, vizibilitate la soare puternic, pret. Nu m-a interesat sa vad pe cifrele date de producatori. Unele teste le-am facut chiar cu 3 teveuri odata (un lg, un samsung si un panasonic). Concluzie. LCD, daca e pana 1m diag. atunci hd-ready, peste musai fullHD, Samsung sau LG care dupa mine se vad cel mai bine si clar fata de restul. Personal folosesc un LG 42LF75 insa cred ca in bugetul tau s-ar incadra destul de bine ceva de pe aici Sper sa te ajute in alegerea corecta. |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mersi de review
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca tot se vorbeste si de diagonale, haideti s-o lamurim si cu distanta optima de la care trebuie privit tv-ul, fie plasma, fie lcd. Eu stiam de cca 2,5Xdiagonala, dar pe net mai sunt si alte opinii...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(semit @ 6 May 2008, 13:07) ![]() ![]() ![]() Bugetul tau cred ca mai trebuie marit cu 2-300 lei sa iei ceva mai bun (asta daca se poate) ptr. ca am vazut ca pe la 3200-3300 ar fi ceva teveuri...sub trebuie sa cam incepi sa faci compromisuri... Ca diagonala cred ca doar daca vrei musai peste 1m atunci cei 3000 sunt cam putini ptr. a lua si ceva de calitate/optiuni... Cred ca un 94 la banii astia intra bine... Bafta la cumparaturi Despre diagonale e dupa cum ii place fiecaruia... Personal imi place ca toata privirea sa-mi fie acoperita de film.....cam cum e la cinema la mijlocul salii, iar acolo regula de 2,5x diag. nu merge. In concluzie e dupa gusturi... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Oarecum off topic... Imi aduc aminte de o discutie...
http://bash.org/?860040 <JoshtheRipper> Brad do you have any issues with " burn in " on your plasma? <KnaveBrad> nope <JoshtheRipper> kool <JoshtheRipper> How well does it handle blacks <KnaveBrad> I have it bolted to the wall, so they can't really take it without some serious work ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
semit |
![]()
|
data de achizitie ar fi 20-25 mai ... sa vedem cum stau atunci.. ce voi lua va fi sigur de 94 si nu as vrea sa depasesc 30mil.. dar sa vedem.. poate castig la loto
![]() daca va fi plasma va fi sigur Panasonic Viera, iar LCD sunt sigur doar de marca pana acum si anume Samsung ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Shefu incearca Sharp. am auzit ca sunt taticii lor
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(norisss @ 5 May 2008, 16:37) e mult de citit, dar o groaza de amici mi-au dat pana la urma dreptate: PLASMA E NUMBER ONE Semite, te astept la o demonstratie sa vezi ce poate o plasma HDready. Nu mai faceti confuzie intre HD, HDready si HDTV.Documentati-va inainte sa va dati cu parerea. Confuziile vin din cauza marketingului aiurea. "Full HD" e noul "Full options" ca si termen. Toti il folosesc dar putin stiu cu adevarat ce inseamna. Si tot ce are "HD" pe el inseamna un fel de "tata-lor" pentru romanii de rand, care se pierd in denumiri si litere in loc sa se uite la caracteristicile propriu-zise. Daca vreti caracteristici, uitati-va la rezolutiile maxim suportate, de acolo va dati seama ce poate. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
semit, ca tot ai mentionat suma de 3000 ron. exact asta a fost si bugetul meul max in decembrie si am luat LG 42LC42 (107 cm) . 2999 la DOMO.
Se vede foarte bine. Fratele meu tot asta si-a luat. El are si modelul anterior, merge de mai bine de 1 an jumate non stop. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Semit,vezi ca au la oferta in Real po o plasma Panasonic pe la 2700 lei. De 94 parca!
|
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu as baga un 1080p daca mi-as lua acum LCD sau plasma, daca tot dau un ban macar sa fac treaba pana la capat. Sigur pe viitor blu-ray-ul va fi ca dvdul de accesibil, de ce sa nu ai un tv care sa stie de toate ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:21 |