Inchiriere masina in Franta, Lamuriri
![]() ![]() ![]() |
Inchiriere masina in Franta, Lamuriri
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu mi-a cerut nimeni bon doveditor vreodata ... si am inchiriat destule ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nici mie, pana in decembrie anul trecut. Scria in contractul de inchiriere.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ultima a fost in aprilie ... Avis ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(vallixx @ 22 May 2018, 00:22) Din cate înțeleg din ce am mai citit pe aici poate că e mai ok sa închiriez o mașină din Franța vs Italia? Pai nu-i nici o diferenta. Dar depinde in ce perioada. In Italia nu prea dau cauciucuri de iarna, daca iti iei din Milano. Sunt multe variabile. Deci, unuii au taxa de cross-border, altii nu. Cam asta-i marea diferenta. Restul tine de preferinte. Ex. Sicily by Car din IT nu percepe taxa. This post has been edited by IRONICK: 22 May 2018, 15:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mersi frumos.
Nu e cazul de iarna, o sa fie vara, deci cauciucurile nu vor fi o problema. Opțiunile de inchiriere ar fi Roma, Milano sau Lyon. Turul ar fi un nord al Italiei legat de o bucățică de sud al Frantei, practic pot pleca ori din Milano - Lyon - Clairmont Ferrand - Marseille - Genoa - Firenze - Roma ori viceversa, caz in care ar trebui sa închiriez din Italia, insa daca e mai avantajos din Franța as putea sa modific un pic traseul încât să plec din Lyon.... Nu am experiența cu închirierile, de aia intreb. Domeniul îmi e destul de necunoscut. N-am idee unde e mai avantajos dpdv pret, asigurari, conditii, alte taxe, garantii, calitatea flotei...etc This post has been edited by vallixx: 22 May 2018, 23:23 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(vallixx @ 23 May 2018, 01:20) Milano - Lyon - Clairmont Ferrand - Marseille - Genoa - Firenze - Roma ori viceversa, Daca asta este traseul final, de ce nu folosesti trenul. Daca te documentezi, sunt niste combinatii interesante de bilete, reduceri, etc. Masina, pe langa costurile de inchiriere, presupune si costuri, relativ mari de parcare. Plus timp pierdut pana ajungi in centrul orasului, pe cand trenul direct acolo te duce. Plus ca nu prea poti sa bei. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
O idee interesanta. M-am gandit la masina pentru ca mi se pare mai comod, nu depinzi de ore de plecare si sosire tren, pot sa-mi iau ce bagaj vreau......dar mi-ai dat o idee la care sa reflectez.
Totodata as vrea sa trec si viaductul (aici mi-a picat la fix topicul tau, thanks). Si e posibil (nu stiu inca sigur) sa fim 4 persoane....caz in care costurile se impart. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.343 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
din tren mai vezi si tu ceva, pe autostrada fix nimic. Nu zice rau colegul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
@vallixx
Studiaza asta: https://www.interrail.eu/en Nu stiu sa-ti spun prea multe, insa am inteles de la altii ca treba este foarte flexibila, te urci aproape in orice tren in baza abonamentului sau platesti o suma modica ca supliment in cazul anumitor trenuri. In tarile civilizate precum Italia si Franta sistemul feroviar este foarte bine gandit, trenurile merg cu viteze mari, etc. In plus, nu trebuie sa-ti mai bati capu' cu parcarea masinii, adica tai niste costuri. Ca fapt divers, amenzile de parcare iti vin in RO (un prieten si-a luat o amenda de parcarea anul trecut la Paris, masina fiind inchiriata din Belgia). Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut eu pass de-asta, in 2000. Atunci m-a costat 260 de dolari, valabil o luna in toata Europa (nu si in Romania). Aveam sub 26 de ani (aia era limita atunci, acum vad ca e 27).
Vad ca abonamentul similar costa 510 euro (o luna, continuu), iar pentru cei de 28 de ani si peste costa 637 de euro. E foarte bun pentru varianta "o luna de hoinarit prin Europa, pe unde oi vedea cu ochii". |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.343 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
bonus mare, tren de noapte, ziua vizitezi, cazare doar cand vrei sa faci un dush.... timp folosit mai eficient
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vallixx |
![]()
|
Cand ai 27-28 de ani da......la peste 40.....mai greu
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca, pe langa taxa de cross border, ar trebui sa te uiti si care sunt preturile la inchirieri, cresc semnificativ vara, mai ales in august.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
clar, dar o noapte din 3 tot e mai ok sa o faci pe drum, si retsul zilei s avezi ceva interesant si nu autostrada.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 10:48 |