Ce cred posesorii de opel despre megane
![]() ![]() ![]() |
Ce cred posesorii de opel despre megane
dack |
![]()
|
||
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa exprimi o parere de posesor de frantuzoaica si nemtoaica in acelasi timp. Si sa ne spui de fapt ca ambele masini au plusiri si minusuri, ca ambele merg bine si ca de fapt totul este subiectiv
![]() Pentru cine nu stia deja, aici suntem subiectivi. Megane este cel mai tare, cel mai bun, cel mai destept, devreme acasa, gateste bine, nu insala etc etc etc... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
clauselu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 August 07 From: Iasi ![]() |
semit
![]() dack nu stiu daca e kiar instigare la ura de clasa, e doar un mod de a afla ce cred ceilalti despre noi ![]() Sa concluzionez... astia-s niste invidiosi ca ale noastre-s mai frumoase ![]() This post has been edited by clauselu: 5 May 2008, 11:15 |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
- B 66 PDX
2007 - Privilege Decat sarac si bolnav, mai bine sanatos si bogat!
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
E frumos sa ai de unde alege
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(clauselu @ 5 May 2008, 11:14) Astra e cumva urat? Mie nu mi se pare ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MuciX: 5 May 2008, 11:29 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
QUOTE(padre @ 4 May 2008, 22:18) Asta scrie unu pe acolo, il cheama cica sorin_balan. 215... 180 km/h pe ploaie! Trilul lilu liuliu a-nnebunit lupu! Acum 2 saptamani firma la care lucrez a inchiriat o masina pentru o deplasare la budapesta. Opel Astra 1.6 twinport, 100cp, la 6000rpm. Vit max in talon 180. Mers pe autostrada la 130, 3000rpm, in viteza 5, nu eram in stare sa ne auzim intre noi. Muzica nu am auzit-o decat atunci cand am ajuns. Eram trei persoane si ne dureau urechile. Masina avea 15000 la bord, se vedea pe ea ca e noua. Ce vreau sa zic.... masina asta poate atinge 180-215 eventual in cadere libera, fiinfca pistoanele cu singuranta au sarit de mult prin capota. Asa ca... lasa-ne...lasa-ne ![]() ps. cand o sa vad ca trece si pe langa mine twinportu' de 1.6 cu 215 la ora o sa ma pun in curu' lui sa-i fac poza... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm, daca stau bine si ma gandesc, de fiecare data cand am mers pe autostrada si i-am dat peste 120-130 km/h, nu-mi amintesc sa ma fi depasit vreo Astra... Sau poate nu am observat eu. In fine. Data viitoare o sa fiu mai atent si la acest aspect.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
EU propun sa se inchida topicul.. nu aduce nimic constructiv, parerea mea
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Eu am pe vine un Scenic, conduc o Corsa, am avut un Hyundai Accent, sor-mea are un Astra GTC (configurat de mine), si maica-mea are un Clio III. Pana acum, toate masinile se incadreaza in banii pe care i-am dat, nu valoreaza mai mult decat costa, si dotarile nu depasesc clasa din care fac parte. Fiecare are plusurile si minusurile din dotare. Dar sa zici ca una este mai buna decat alta este o exagerare. Nu difera foarte mult. Poate doar la Accent am fost super multumit de motorul 1.5 crdi 110cp care era excelent pe masina respectiva. GTC-ul arata bestia, insa si el are carentele lui. Consumul mediu in oras pentru mototul de 1.9 120cp (vazul pe computerul de bord) era de 11.3. De acord, consum in oras, insa este enorm. Corsa este o masina excelenta pentru oras (are motor de 1.2 pe benzina), insa deja, la 5600 km ii scartaie ceva la amortizoare sau la arcuri pe spate ( o sa ma duc la 10k sa-i fac revizia). Singura multumita (pana acum) este maica-mea cu Clio III 1.5 65cp dci, dar si ea a avut probleme mari de tot la Clio II pe care l-a avut inainte. Si eu am avut un Symbol 1.4 16v care m-a impresionat (in mod negativ) cu consumul enorm pe care-l avea. Dar nu m-am plans. Fiecare masina face banii pe care-i dai pe ea. Sa ai pretentii, la o masina din plaja de preturi de 11-20k sa aiba calitati de BMW sau Mercedes sau Audi este o prostie. Este iar o prostie sa spui ca este mult mai buna decat alte masini din clasa din care face parte. Deja devii obiectiv, pentru ca nu cred ca o sa fie cineva care sa zica, ca a fost un prost ca si-a luat masina respectiva. Astra si Megane sunt foarte apropiate ca dotari si ca pret. Si cei de la Opel si cei de la Renault au discounturi grase la masinile lor, si in urma discounturilor ajung aproape identice la pret.
Ca exemplu: GTC-ul lui sor-mea costa inainte de reduceri 21000 de euro, si dupa reduceri, putin peste 17000. Conquestul meu avea pret de lista 22000 euro, dupa reducere, a ajuns la 20200 la care s-a mai adaugat o alarma si un card de combustibil pentru 1000km. Al meu este full, si al sorei mele la fel (jante de 17, climatizare electronica..........etc). Deja comparativele astea au o mare nota de subiectivism, victoria depinzand pe forumul carei marci se desfasoara versusul. Pana una alta, eu zic ca, daca le iei la bani marunti, toate sun masini de buget, egale in performante si dotari. |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
1.6 twinport ajunge si la 180km/h. Am facut asta personal pe A1. Hai sa nu tragem concluzii pe masini pe care probabil le-a condus toata armata sovietica in aia 15 mii km...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
QUOTE(19vik @ 5 May 2008, 12:05) Subiectivi, subiectivi, dar hai sa fim si realisti. Esti sigur ca aveai 3000rpm la 130? Ca atunci inseamna ca la 6000 ajunge la 260km/h ![]() Mai mult decat convins. Si nu eram singur in masina ca sa am vedenii. Cat despre cine a condus masina inainte nustiu, insa avea 15k la bord. Apropo cum ai ajuns la ideea de 260? |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Faraoane (ca sa zic asa
![]() Posibil ca masina cu care ai mers tu sa aiba ceva probleme.. Vik a exagerat un pic, dar a fost in spirit de gluma, nu o lua "motamot". This post has been edited by dack: 5 May 2008, 12:35 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, posibil sa fie asa...
Cert este, ca sa fiu un pic off topic, dar on topic cu ultimile discutii, ca astfel de masini care fac "urat" la nici 15.000 km, fac de ras masinile cumparate pe firma si pe care le vinzi destul de greu din cauza ca de regula se stie ca acestea sunt "alergate" in viata lor de cel putin 10-15 soferi... si decat sa stai sa convingi un viitor cumparator, dobitoc de altfel, ca masina nu a fost condusa decat de propietar, patronul firmei de altfel, mai bine o faci cadou unui azil de batrani, macar aia iti multumesc. Dar ma rog, asta este subiect de alt topic. Apropo de asta, daca stiti la ce ma refer, poate ne incumetam la niste discutii pe tema de mai sus... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dack |
![]()
|
@catalin
![]() |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
A fost si spirit de gluma, dar nu am exagerat deloc. Presupunand ca nu-ti patineaza ambreiajul, la 6000rpm in aceeasi treapta de viteza, ai exact dublul vitezei pe care o ai la 3000rpm.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
dack |
![]()
|
Man..
Vik, eu am mers pe autostrada cu Opelul din semnatura cu 130 km/h la 2500 rpm, in treapta a 6a. Zona rosie pe turometru incepe la 5000 rpm. Deci, crezi ca as putea merge cu 260 km/h? Curba de cuplu scade dupa atingerea momentului maxim, astfel ca viteza de deplasare nu creste cu acelasi randament pe toata plaja de turatii... This post has been edited by dack: 5 May 2008, 13:01 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
DrK |
![]()
|
Motorul de pe masina mea este 1.9 120cp.
Twinportul l`am avut de la un prieten care nu avea carnet. |
--------------------
Sedan
Negru
|
19vik |
![]()
|
Pai n-are legatura cuplul, sau momentul maxim cu raportul de transmisie. E un lant cinematic (pinioane, roti dintate) cu raport de transmisie fix in aceeasi treapta de viteza, intre motor (volanta) si roata, singura legatura flexibila e ambreiajul, care am presupus ca nu patineaza. Deci turatia motorului si cea a rotii sunt direct proportionale.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
dack |
![]()
|
Trebuie ca se mai pierde pe undeva...Sau exista niste limitari tehnice...
Masina in cauza nu trece de 187 km/h, ca viteza maxima absoluta (conform cartii tehnice - deci nu ce arata eronat vitezometrul). Nu sunt inginer mecanic - sa isi dea cineva autorizat cu parerea ![]() This post has been edited by dack: 5 May 2008, 13:40 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
19vik |
![]()
|
Si la 187 km/h in a 6-a ce turatie ai? Vitezometru nu are o eroare constanta: pe la 30km/h eroarea e aproape zero, iar pe la 187, e de peste 10km/h in plus!!! Dar oricum, diferenta pana la 260 e prea mare sa fie vorba de eroarea vitezometrului.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
DrK |
![]()
|
1.6 nu are a 6-a
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
19vik |
![]()
|
dack are 1,9, nu 1,6.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
DrK |
![]()
|
pana la urma ne uitam la ce ne intereseaza... vorbeam de masina aia mirifica de 15 mii de km care nu mergea cu mai mult de 130...
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Wow, nasol moment... Deci daca ar fi sa ma iau dupa cineva de pe aici de pe forum care a aminitit de frustrarea celor care iau in ras Clio... se pare ca aceasta chiar prinde contur. Un DRAM de adevar exista.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
19vik |
![]()
|
Uite si cu Megane2, ca e mai on-topic:
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
DrK |
![]()
|
@UXE: ai idee ce reno 5 e ala? nu conteaza... esti subiectiv...
@19vik: adica un 115 cp vs 105 cp ..... uau... This post has been edited by DrK: 5 May 2008, 14:34 |
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 15:55 |