banere cu sunet sau expandabile, rugaminte
![]() ![]() ![]() |
banere cu sunet sau expandabile, rugaminte
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
As vrea sa raportez faptul ca la sectiunea Diverse LGN, in momentul in care dau refresh la pagina, se aud ceva sunete fara a trece cursorul pe respectiva reclama. Reclamele cu sunet sunt de pe site-ul acesta.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
bannerul in cauza s-a facut mare cand am deschis pagina, si nu a fost un caz singular.
Attached thumbnail(s) untitled.PNG ( Size: 125.94k ) Number of downloads: 1091 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da bannerul acela se tot deschide stresant.
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 173.25k ) Number of downloads: 1107 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pe mine clicul de la aparatul de fotografiat, ma scoate din sarite.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
me too... adik reclama alora de la snap.ro x-(
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu nu vreau sa reclam ci vreau sa-mi exprim incantarea fata de acela cu sani si bere.("exista viata dupa forum")...as vrea sa fie expandabil..mai ales in momenul decolteului.
Si serios am spus-o.Chiar cred ca ar fi spre binele forumului This post has been edited by Arhimede: 2 May 2008, 15:22 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Nu s-ar putea scoate flashul de la aparatul de fotografiat? E enervant si nu trebuie sa treci cursorul peste el ca sa scoata sunetele alea.... |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
a mai aparut astazi vreo reclama din cele mentionate mai sus ?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Azi nu am sesizat niciuna ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratilorrrrr cum scot sunetul (in fraierfox) de la reclama cu "BCR OPEN" (vezi foto...)?
Pot sa setez undeva sau sa va rog pe voi "jupânii" forumului daca se poate sa fie scos sunetul de... tenis. Nu de alta,da' mai stau pe forum de la servici si se aud in tot biroul "loviturile" mingii... Nu-mi spuneti sa dau diff-ul coputerului la minim... ca merge si radioul pe net... Multumesc! [attachmentid=1627549699] __________________________ L.E. Am rezolvat! ![]() Multumesc! This post has been edited by mariuscond: 2 Sep 2009, 13:27 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu cred ca ai cum.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Instaleaza-ti AdBlock plus !
Dupa ce-l instalezi , o sa-ti apara o lista cu mai multe tari . Vezi ca gasesti acolo ( parca e ultima ) ".RO" si o sa-ti blocheze toate reclamele din Romania ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
AdBlock Plus & NoScript
This post has been edited by IRONICK: 2 Sep 2009, 10:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@mariuscond:
Doua reguli de adaugat in adblock plus, care te scutesc cam de toate reclamele de pe forum: CODE http://content.ad20.net/Lib.js http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js La mine nu mai apare nici o reclama, si asta in tot forumul... |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
@mariuscond, unde apare reclama aia ca pozitie in forum? Noi avem 3 sloturi. In primul ecran al site-ului: unul dreapta sus, unul centru mijloc. In ultimul ecran al site-ului avem centru mijloc.
Merci ![]() Daca e ceva care urasc cel mai mult pe web este reclama cu sunet. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
apare pe centru, am vorbit si azi cu aia sa scoata sunetul, mi-au promis ca de data asta rezolva.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Se expandeaza la intrarea pe forum: (nu de fiecare data)
reclama_bcr.jpg ( Size: 412.82k ) Number of downloads: 926 Nu am trecut cu mouse-ul peste reclama. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
confirm cele spuse de mihai
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Si mie mi-a aparut de 2 ori astazi, fara sa trec cu mouse-ul peste reclama.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Chiar si fara mouse over, direct logat...extrem de stresant, mai ales cand intru de pe telefon ca acopera TOT....
Hope it helps.. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai_dorin @ 3 Sep 2009, 08:10) Se expandeaza la intrarea pe forum: (nu de fiecare data) reclama_bcr.jpg ( Size: 412.82k ) Number of downloads: 926 Nu am trecut cu mouse-ul peste reclama. Si mie imi apare de ma zapaceste...la fiecare refresh 7 Sep 2009, 21:02: Reclama noua 7 Sep 2009, 21:06: Reclama noua de la Alianz Tiriac This post has been edited by eduardsebe: 7 Sep 2009, 21:06 Attached thumbnail(s) untitled.jpg ( Size: 123.66k ) Number of downloads: 314 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si baneru de la alianze se expandeaza automat,la intrare pe forum,unu cu albastru.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu ce ati facut dar de dimineata nu mai e niciun banner stresant. Keep up the good work.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu am observat. Să fie de la ABP?
![]() This post has been edited by Lostboy: 8 Sep 2009, 13:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce bine e fara reclame...multumim adminilor
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Lostboy |
![]()
|
Probabil din seria "It's a feature, not a bug" - nu mai apar userii care citesc un anumit topic - în partea de jos a paginii.
O să distrugeți forumul ăsta. ![]() This post has been edited by Lostboy: 14 Sep 2009, 15:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Era un lucru bun..., a mai fost scoasa aplicatia dar s-a revenit. Speram sa se intample iar.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
eduardsebe |
![]()
|
in continuare se intampla asta...nu se vad userii care citesc topicul respectiv
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:31 |