" Costel Busuioc ", dragutz
![]() ![]() ![]() |
" Costel Busuioc ", dragutz
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pui de manelist!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e rau. Afon sigur nu e.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ce e "dragutz" aici? Viitorul suna bine...
![]() |
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cum naiba nu e? Urlet inconfundabil de țigan milog. (și nu e rasism deloc)
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Copilul asta trebuie ajutat. In sensul ca are nevoie de educatie si mancare poate. Ca ochii lui par mai degraba de betiv si de om care pierde noaptea aiurea. Eu nu cred ca un copil normal de varsta lui are privirea aia.
Plus ca la varsta lui nu cred ca are bagajul asta muzical dintr-un mediu prea educat:P |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:59 |