Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ascultati muzica la munte?, problema ciudata... cel putin asa o vad eu

cipi13
post 9 May 2008, 10:31
Post #31

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(cf09dsm @ 9 May 2008, 10:24)

inca o data repet FRANCEZ PROST  wub.gif  si-mi sustin parerea... atata timp cat las cartela in lector sunt constient de consum... si las si berea si casetofonul si zic ca poate am ceva de lucru la laptop sau vreau sa-mi incarc telefonul sau stiu eu ce mai vreau sa fac cu priza aia dar vreau si nu se poate decat 20 de minute
il astept in continuare pe RADU___ sa dea solutia
merci
*

Nu e chiar asa. E corect ca esti constient de consum daca lasi intentionat cartela in lector. Dar eu am multumit de citeva ori francezilor ca au facut asa. Pentru ca am fost la tara si ocupat cu descarcatul micilor berii si al altor accesorii am uitat cardul inauntru. Deci protectia e pentru uituci ca mine nu pentru cei care lucreaza in masina.

--------------------
Laguna 2 Dinamique Grandtour 2.2 dci, 110 kw - B-62-TPG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cf09dsm
post 9 May 2008, 15:51
Post #32

Membru incepator

From: CLUJ-NAPOCA

offff bine m-ati convins... francezul e destept... smile.gif

--------------------
renault laguna III 2008 1.5 dci navi - CJ-90-DSM
CF09DSM
+
Dan73
post 20 May 2008, 13:27
Post #33

Membru autentic

Am constatat o chestiune care nu are legatura cu muzica ascultata la munte ci, probabil, cu protectia impotriva descarcarii bateriei. Deci, la testul facut cu butonul computerului de bord apasat concomitent cu introducerea cardului imi indica faptul ca bateria e slaba. Asta e de ceva vreme dar am zis eu ca mai tine un pic. De cateva zile insa am observat ca lumina becurilor din plafoniere este mult mai slaba. Se aprind cand deschid portiera insa becurile lumineaza mult mai slab. Din exterior, noaptea, abia se observa ca e lumina in masina desi inainte imi dadeau impresia ca sunt foarte puternice. Sa aibe legatura cu acelasi sistem de protectie la descarcarea bateriei? Mentionez ca toate becurile din plafoniere lumineaza mai slab.

This post has been edited by dan73205: 20 May 2008, 13:34

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
myky
post 20 May 2008, 14:46
Post #34

Membru autentic

From: Arad

QUOTE(dan73205 @ 20 May 2008, 13:27)
  Deci, la testul facut cu butonul computerului de bord apasat concomitent cu introducerea cardului imi indica faptul ca bateria e slaba. 
*

Cum adica iti indica?La mine indica 2 litere la a trea apasare al butonului, E_ _ h litera" E "este fara partea orizontala de sus.Am inteles ca acele doua litere au ceva semnificatie,una dintre litere iti indica descarcarea bateriei?

This post has been edited by myky: 20 May 2008, 15:12

--------------------
Renault laguna II expression 2003 1.9 dci 107CP
+
Dan73
post 20 May 2008, 15:37
Post #35

Membru autentic

Ce spui tu e un cod de eroare. La mine aparea pe display o baterie cu rosu sub care scria "baterie slaba" in germana

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd May 2025 - 17:51
Dacia