ascultati muzica la munte?, problema ciudata... cel putin asa o vad eu
![]() ![]() ![]() |
ascultati muzica la munte?, problema ciudata... cel putin asa o vad eu
cipi13 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Laguna 2
Dinamique Grandtour
2.2 dci, 110 kw
- B-62-TPG
|
|||
cf09dsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 December 07 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
offff bine m-ati convins... francezul e destept...
![]() |
--------------------
renault
laguna III
2008 1.5 dci navi
- CJ-90-DSM CF09DSM
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Am constatat o chestiune care nu are legatura cu muzica ascultata la munte ci, probabil, cu protectia impotriva descarcarii bateriei. Deci, la testul facut cu butonul computerului de bord apasat concomitent cu introducerea cardului imi indica faptul ca bateria e slaba. Asta e de ceva vreme dar am zis eu ca mai tine un pic. De cateva zile insa am observat ca lumina becurilor din plafoniere este mult mai slaba. Se aprind cand deschid portiera insa becurile lumineaza mult mai slab. Din exterior, noaptea, abia se observa ca e lumina in masina desi inainte imi dadeau impresia ca sunt foarte puternice. Sa aibe legatura cu acelasi sistem de protectie la descarcarea bateriei? Mentionez ca toate becurile din plafoniere lumineaza mai slab.
This post has been edited by dan73205: 20 May 2008, 13:34 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(dan73205 @ 20 May 2008, 13:27) Deci, la testul facut cu butonul computerului de bord apasat concomitent cu introducerea cardului imi indica faptul ca bateria e slaba. Cum adica iti indica?La mine indica 2 litere la a trea apasare al butonului, E_ _ h litera" E "este fara partea orizontala de sus.Am inteles ca acele doua litere au ceva semnificatie,una dintre litere iti indica descarcarea bateriei? This post has been edited by myky: 20 May 2008, 15:12 |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ce spui tu e un cod de eroare. La mine aparea pe display o baterie cu rosu sub care scria "baterie slaba" in germana
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 17:51 |