Revizie 100k
![]() ![]() ![]() |
Revizie 100k
azaghorth |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cand cumperi o masina SH schimbi lichide, filtre, kit distributie, curea de accesorii.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
ok, merci.Niste recomandari privind piesele?
|
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
calinormy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 From: Cluj - Napoca ![]() |
ce am schimbat eu:
- curea de distributie - Continental - bujii - NGK - pompa apa ( trebuia dar nu am schimbat-o) - schimb ulei+filtru ulei - schimb filtru aer - antigelul ( dupa curatarea circuitului ) |
--------------------
Renault
Twingo 1,2 8V
1999
- Cj 11 ESG
|
|
claus111ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 February 08 From: Pitesti, Arges, Romania ![]() |
Si cat te-au costat toate astea?
|
--------------------
Renault
Twingo
2003 Beach
|
|
cretzman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 November 07 ![]() |
@calinormy
Ce ar mai fi de adaugat: - a se schimba tot setu de accesorii si distributie, deci curele + role si intinzatoare - lichid de frana si in rest, depinde de uzura... |
--------------------
Daewoo
Espero
1997/CD
- PH83RAN
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
iti raspund eu din experienta mea personala daca colegii uita sau omit s raspunda:500ron cu totul(piese, manopera, spaga)
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
claus111ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 February 08 From: Pitesti, Arges, Romania ![]() |
|
--------------------
Renault
Twingo
2003 Beach
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
exact
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
azaghorth |
![]()
|
Am facut revizia la 104.000km la Proton Auto Cluj(dealer Bosch) si m-a costat 965lei (manopera+piese)+4l ulei 10W40Elf(Cora) 78lei
Mi-au schimbat urmatoarele: -filtru ulei(30lei)+ulei -pompa de apa(170lei) -kit distributie (curea 50 lei+rola 150lei) -bujii(4*10lei) -curea alternator -antigel(30lei/l concentrat) -lichid de frana(10lei) Nu-i bine? Aceeasi manevra la Renault era 2000lei. |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
twingooo |
![]()
|
foarte bine
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
depecharu |
![]() ![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
Trebuie sa fac revizia de 150k, ma poate ajuta cineva cu lista pieselor ce se inlocuiesc.
Eu nu am cartea service... |
--------------------
Pegas
bicicleta
1987
- MS
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Nu se inlocuiesc anumite piese daca masina are ...150000 km .Se schimba ,daca este cazul,consumabilele...ulei,placute,filtre...Te-as sfatui sa schimbi uleiul la cutie si lichidul de frana.Daca masina troncane ,trage intr-o parte ,este instabila in curbe,du-o la service sa-i faci o verificare ,daca nu ...mergi linistit in continuare .Numai bine !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:25 |